KURKISTUS MEIDÄN VAATEKAAPPIIN

Nyt lauantaina se siis on, Myyrmannin muotipäivät ja viikon hermoilun kohde :) Olemme Hunajaista-blogin Riikan kanssa seilanneet tämän per...

myyrmanni

Nyt lauantaina se siis on, Myyrmannin muotipäivät ja viikon hermoilun kohde :) Olemme Hunajaista-blogin Riikan kanssa seilanneet tämän perjantain pitkin Myyrmannia ja etsineet omiin "vaatehuoneisiimme" sopivia naisten- ja lastenvaatteita. Aikamoinen rutistus, mutta valmiina ollaan. Rekeistä löytyy meidän mielestämme ehdottomasti parhaat palat Myyrmannin vaateliikkeiden tämän hetkisestä sisällöstä enkä malta olla esittelemättä pieniä räpsyjä siitä, mitä esillä on. Säästän naistenvaatteet suurimmaksi osaksi huomiselle, mutta jos ihan vähän lastenvaatetta... tule siis huomenna LAUANTAINA klo 11-16 Myyrmanniin katsomaan mistä tuokin hieno Rosvo-Roope paita löytyy!


2013-04-26 myyrmanni

Täytyy sanoa, että Riikan kanssa on ihan huippua etsiä vaatteita! Ei uskoisi, mutta meillä on aika samanlainen maku, vaikka sitten lopputulos on niin eri. Täysin samoja vaatteita ei kuitenkaan löydy, kun mä yritin enemmän keskittyä pluskokoihin ja Riikka poimi lemppareitaan normipuolelta. Kengissä maku oli jopa niin sama, vain värit vaihtelivat suosikeissamme.


Kannattaa tulla ehdottomasti paikalle! Jo pelkästään sen takia, että pääsette todistamaan miten nämä räpätätit selviävät Maria Veitolan haastattelusta (apua.). Ja hei, jos olette menossa lapsimessuille, niin Pasilasta on tosi helppo tulla M-junalla myös Myyrmäkeen, asema on käytännössä kauppakeskuksen yhteydessä. Eli vaatekaapissa tavataan!


Ps. Arvaako kukaan mitkä housut ainakin vaatehuoneestani löytyy? Papukaijanmerkki ekalle arvaajalle :)

3 kommenttia

  1. Ne Kappahlin Magic-pökät? Kävin ittekki ostamasa jo toiset.

    VastaaPoista
  2. Magic housuja meinasin itekin veikata ;) !

    VastaaPoista
  3. No onpas harmi, että just nyt ollaan reissussa, kun olet siellä meidän huudeilla!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images