Antiikkia, antiikkia!

Hih, pakko jakaa hauska sattumus eiliseltä. Olin hoitelemassa asioita kaupungilla, kun mulle erään tapaamisen päätteeksi lahjoitettiin tälla...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hih, pakko jakaa hauska sattumus eiliseltä. Olin hoitelemassa asioita kaupungilla, kun mulle erään tapaamisen päätteeksi lahjoitettiin tällainen pop phone-luuri. Vanhan mallinen luuri on nyt kovasti tulossa takaisin, koska sitä (ainakin markkinointipuheen mukaan) on helppo pitää korvalla ja se vähentää kännykän säteilyä huomattavasti. Ainoa ongelma on vaan, ettei mun antiikki-nokialaiseeni voi asentaa koko luuria, kun se on niin vanha :D


Vähän harmittaa, sillä olisihan tuollaiseen ollut hauska vastata metrossa ja katsella mummeleiden ilmeitä. Luulin, että luuri jäisi meille sellaiseksi ehkä sitten joskus kun hankin uuden puhelimen-kappaleeksi, mutta lapsen pappa iski kyntensä siihen heti. Oli kuulemma jo pitkään haaveillut oikeasta luurista, kun kännykät on niin hankalia ja vaikka mitä. Niin lähti meiltä luuri ja jäi vain toinen antiikkiesine. Muutaman vuoden päästä mun Noksukin on varmaan taas muotia <3

8 kommenttia

 1. Mulla on samanlainen nokialainen. Nuo on niin parhaita! Vaikka kuinka heittäis seinään niin silti kestää! Miehen monen satasen älypuhelimeen en edes uskalla koskea, kun hajoais kuitenkin. ;)

  VastaaPoista
 2. Joo, varsinkin nyt kun se kirjaimellisesti heitetään välillä seinään toi on tosi hyvä :) :) Tosin oon mä kyl harkinnut sellaista puhelinta, jossa ois vaikka nettikin. Mut aina se vaan jää, kun toi puhelin pelittää niin hyvin ja akkukin on ihan paras!

  VastaaPoista
 3. Ihan paras puhelin, kunnes sammui lopullisesti kesken kuvaamisen:/ Onhan nää älyjutut kivoja leluja, mutta liian addiktoivia ainakin mulle.

  VastaaPoista
 4. Mä oon tota luuria meinannu joskus ostaamutta en sit kehdannu kun ajattelin ettei sille olis käyttöä kun en tiedä kehtaanko vastata julkisilla paikoilla.

  VastaaPoista
 5. onneksi mä en kuvaa. tosin pakko myöntää, et olisi se kamera olisi tosi kätevä jos olisi parempi. Toi on tosi huonolaatuinen :/

  VastaaPoista
 6. Mä oisin ehdottomasti kyllä käyttänyt ihan huvin vuoksi julkisesti, mutta en nyt sit voinut. Sain adapterinkin puhelimeen muttei se mahtunut myöskään!

  VastaaPoista
 7. Siis mä haluun tollasen ihan ehdottomasti! Mistä noita saa?

  VastaaPoista
 8. Mä katsoin pikkukuvasta, että tuossa on silitysrauta ja pakko sanoa, että vähän ihmettelin sun kirjoittavan antiikkisesta silitysraudasta :D No, suurempi kuva selkeyttikin asiaa :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images