52 VIIKKOA: 16/52

52 viikkoa , vähintään 1 yhteiskuva/ viikko. Ja nyt on jo viikko 16!! Tämän viikon kuvat on otettu tänään sunnuntaina Nosh Organics -kotiku...

nosh 023 nosh 038

52 viikkoa, vähintään 1 yhteiskuva/ viikko. Ja nyt on jo viikko 16!! Tämän viikon kuvat on otettu tänään sunnuntaina Nosh Organics-kotikutsujen temmellyksessä pihalla. Tuntuu, että aina jää nämä kuvat viime tippaan ja sitten viimeisenä hetkenä pakotetaan ensimmäinen eteen tuleva kameramies (useimmiten kameranainen) kuvaushommiin. Niin nytkin.


Tämän päiväisistä kotikutsuista ei kyllä kameranaisia puuttunut, kun nopealla laskulla paikalla oli 12 äitiä joista tietääkseni 10 bloggaa...hieman jopa säälitti esittelijämme Marika, kun mietin kuinka erilaista olisi ollut esitellä mallistoa intiimisti jossain olohuoneessa eikä asukastuvassamme koko ajan keskeyttävän mamma(bloggaaja)lauman saartamana :D


Mutta oli kyllä tosi kivat kemut! Palataan niihin ensi viikolla paremmin. Ajattelin myös tehdä tulevaisuudessa postauksen kutsujen ruokapuolesta, sillä huomasin että tarjottavaa oli kerrankin just eikä melkeen. Mikään ei loppunut, mutta kotiinkaan ei tarvinnut roudata kottikärryllistä tavaraa.


Kiitokset vielä kerran vieraille käynnistä. Ja ihanille uusille tutuille erityisesti, oli huippukiva että pääsitte paikalle! Ja kiitos naapuriin kuvista.


Ps. jos joku sukkapoliisi huomaa lapsen eriparisukat nurinpäin jalassa, voin kerrankin pestä käteni homssuisuudesta: se oli pappa!

16 kommenttia

 1. Senkin söpöläiset! Kiitos kutsuista, oon aivan poikki! Sinä varmaan vielä enemmän kipeän kinttusi kanssa :/ (päästiin kotiin, vielä kerran jouduin sofian juoksemaan pihalta kiinni ja lopulta kannoin huutavana kotiin ja työnsin molempia rattaita..)

  VastaaPoista
 2. Äidin osa ei ole helppo. Taidan avata itse nyt siiderin kun sellaisen sain mukaani Annalta :)

  Vannotin Viiviä katsomaan ootteko päässeet perille, kun se tuli meitä auttamasta. Oletteko te muuten nyt jo remppaa paossa?

  VastaaPoista
 3. Joo, täällä äidin puhtaissa lakanoissa! Lapset sammui jo..oli HIUKAN väsyneitä! :)

  VastaaPoista
 4. Heiii, mikä toio sun mekko on?!?? Ihana!!

  VastaaPoista
 5. http://www.ellos.fi/ellos-casual/mekko/381042?N=1z141poZ1z141sbZ1z141o7&rcnt=100&Ns=RankValue3|1&Nao=88 tosi mukavaa paksua trikoota Ellokselta :)

  VastaaPoista
 6. Oli hienoa saada olla mukana, kiitos vielä kovasti! :)

  VastaaPoista
 7. Kiva kun säkin pääsit! :) mä oon niin naatti nyt etten jaksa ees nukkua, k simahti samoiten tein. Oltiin 18.30 pihalla sieltä!

  VastaaPoista
 8. Olkaa hyvä ja kiitos itselles! Meillä kaikilla oli mukavaa :)

  Kovin jännäsin löytyykö sopivia, määhän sanoin että siristät kun aurinko paistaa silmiin. Ja valotuksetkin on vähän sinnepäin. Vaan te ette kyl oo sinnepäin vaan ihan pro :)

  VastaaPoista
 9. Oikein hyviä tuli! Ens viikolla sit vähemmän aurinkoinen paikka :)

  VastaaPoista
 10. Ihanan aidot kuvat ja itsekin iskin silmäni tuohon mekkoon. Kivaa viikkoa nro 17.

  VastaaPoista
 11. Kiitos :) ja kiitos kiitos! Meillä ei sellaisia blogiKUVAUKSIA paljonkaan harrasteta, yhteiskuvat on oikeita hetkiä suurimmaksi osaksi, aidoissa tilanteissa napattu.

  VastaaPoista
 12. Minä huomasin sukkayksityiskohdan, oli tosi sympaattiset ja pätevät ja arvasin kyllä kuka oli sukkatyylin takana :D

  Kiitokset vielä!

  VastaaPoista
 13. Joo, ei epäilystäkään että kaupungista tultaisiin sukat oikein päin...

  VastaaPoista
 14. Täälläkin toinen Noshin vaatteisiin hurahtanut. :) Saanko lisätä blogin mun listalle? Hyvää luettavaa näin vauvan päikkäriaikaan. :)

  VastaaPoista
 15. Voi kun sitä ollaan niin keväisen tyylikkäinä :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images