TIEDOTTEESTA POIMITTUA

Huippusuositut Zipit-vetskaripäiväpeitot saavat tänään lisäystä mallistoon Vallilan kangaiden muodossa. Tarjolla on muutamia erilaisia kanga...


Huippusuositut Zipit-vetskaripäiväpeitot saavat tänään lisäystä mallistoon Vallilan kangaiden muodossa. Tarjolla on muutamia erilaisia kangasvaihtoehtoja ja ne tulevat myyntiin nyt keskiviikkona klo 13 osoitteeseen bedit.fi.


Tuleva mallisto ei ehkä puhutellut minua tarpeeksi tilaukseen asti, mutta Vallilasta löytyisi kyllä useampaakin kangasta, minkä itse kelpuuttaisin pojan sänkyyn. Omassa mielessä on myös pyörinyt Zipitin teettäminen ihan valkoisena 90cm leveään sänkyyn, mutta tuumasta toimeen en ole vielä päässyt. Ehkä keväällä pitää ottaa itseä niskasta kiinni, niin paljon kehuja olen Zipitistä kuullut. Meillä on Beditin normipäiväpeitto (Bella-kampanjan kautta aikoinaan saatu) ja se on kestänyt tosi hyvin pesua ja pitoa, edelleen kuin uusi.


Jos haluat kurkata tulevia Vallila-malleja jo hieman etukäteen, piipahda Beditin facebooksivuilla :)

2 kommenttia

  1. Mä niin haluaisin tollaset vetskaripäiväpeitot joka sänkyyn...awww <3

    VastaaPoista
  2. Vetskaripäiväpeitot ovat kyllä näppäriä petauksen apulaisia ja pitävät petivaatteetkin suojassa pölyltä. Minä en malttanut odottaa ja vertailla, vaan ompelin omat!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images