NOSH ORGANICS KOTIKUTSUT

  Olenkin jo muutaman kerran kirjoittanut, että parin vuoden lapsivaatekokemuksella kruunaisin Nosh Organicsin tällä hetkellä yhdeksi laadu...

nosh organics kotikutsut

 

Olenkin jo muutaman kerran kirjoittanut, että parin vuoden lapsivaatekokemuksella kruunaisin Nosh Organicsin tällä hetkellä yhdeksi laadukkaimmista suomalaisista lastenvaatemerkeistä. Vaikka kuinka pesisi niin kankaasta ei tunnu tulevan kulunutta ja haalistunutta tekemälläkään. Mikä on siis hyvä, vaikkakin nykyaikana outo juttu, niin paljon tapaa huonolaatuisia materiaaleja.


Viimeksi Noshilta tilausta tehdessäni huomasin merkiltä löytyvän myös kotikutsut ja otin yhteyttä, josko voisin pitää sellaiset. Ja sehän onnistui, joten mun ekat vaatekutsut on totta! Homma menee niin kuin muutkin kotikutsut, ohjelmassa on esittely, kahvittelu ja hypistely-tyyppinen tilaisuus. Kotikutsujen pitäjä saa aina 20 euron lahjakortin kutsuilla tehtyyn tilaisuuteen, mutta mä ajattelin arpoa sen vieraiden kesken solidaarisesti.


Ja nyt se syy, miksi bloggaan tästä nyt, vaikka kutsut ovat vasta  sunnuntaina 21.4. Päätin nimittäin kutsua teistä lukijoistakin viisi paikalle, jos hyvälaatuiset värikkäät luomupuuvillavaatteet sekä huonolaatuinen seura kiinnostaa :) Tulossa on myös muita (blogi)kavereitani ja luvassa on pieni yllätys, minkä takia ilmottautuminen pitää hoitaa vähän aikaisemmin. Yllätys on kiva, mutta älkää nyt mitään ilotulituksia odottako! Tarkemman ajan ja paikan ilmoitan viidelle ensimmäiselle ilmottautuneelle henkilökohtaisesti meilillä. Paikka on siis Helsingissä ja mukaan voi ottaa myös lapset, olen nakittanut naapurin lukiolaisen järjestyksenvalvojaksi!


Sitovat ilmottautumiset alle meiliosoitteen kera!

52 kommenttia

  1. Me tultaisiin ilomielin! :)

    VastaaPoista
  2. meilaan sulle ja muille kun saan porukan kasaan! kivaa!

    VastaaPoista
  3. Minä ja mahdollisesti poju kanssa!

    VastaaPoista
  4. Täytyy siis lisätä, että tuo Nosh on omaankin silmääni osunut nyt blogimaailmassa usein ja kiinnostaisi sekä kuosien että yrityksen imagon vuoksi kovasti. :)

    VastaaPoista
  5. ja neljäs :) Laadukas merkki, kannattaa tulla muutama testivaate hankkimaan!

    VastaaPoista
  6. Jos oisin
    1)helsinkiläinen
    2)lapsellinen
    TAI
    3)näitä tehtäisiin myös aikuisille
    mä kirkuisin itseni mukaan. Mutta ei.
    Ja tämä oli turhin kommentti ikinä.

    VastaaPoista
  7. :D :D Jos olisin lapseton, mä en hengailis perjantai-iltaisin mammablogissa, mutta tämä oli vielä turhempi kommentti ;) Noshilla on myynnissä kankaita, mene etsiin joku päheä trikoo kevätmekkoon!

    VastaaPoista
  8. Mua kiinnostais, mutta en uskalla luvata että pääsen, joten päätinpä kirjoittaa yhden turhan kommentin. ;)

    VastaaPoista
  9. Meinasin tulla heittämään ihan samallaisen kommentin... taitaa kyllä tääkin olla aika turha kommentti :D


    Mutta ihanaa että joku jaksaa järkätä moista kivaa muillekkin ja nuo vaatteet on ihania. Tykkäisinköhän vielä samoista kuoisesita 4-5 vuoden päästä kun eka vauva ois ajankohtainen... hmm...

    VastaaPoista
  10. ...nyt tosiaan on perjantai ilta ja miekin hengaan mammablogissa. Mitäsmitäs.
    Menköö ikuisen äitiyskuumeen piikkii!!

    VastaaPoista
  11. Ihana, nyt tulee perjantain täydeltä turhia kommentteja ja ei-äitien esiintuloja ;) Mutta nettikauppahan toimii, siellä on muuten nyt tosi hyviä alennuksia, esim tuo ihana keltainen haalari vain 15 euroa (ostin jo pojalle).

    VastaaPoista
  12. Pitäs tarkistaa työvuorot. Mielelläni tulisin kyllä.

    VastaaPoista
  13. no sä oot nyt viides ja otan vielä varasijalle ihmisiä jos sun työt ei saa sua mukaan!

    VastaaPoista
  14. Tilasin elämäni ensimmäisen kerran NO:lta vaatteita vauvalle ja nyt on hieman hämmentynyt olo.. Jumpsuit ekan pesun jälkeen ihan "pumpulinen";( Ennakko-odotukseni ja mielikuvani tätä merkkiä kohtaan antoivat odottaa jotain aivan muuta. Taidan kerrankin olla aktiivinen kuluttaja, enkä vain niele pettymystä, ja otan heti maanantaina yhteyttä NO:hon. Piti avautua, kun postauksesi osui "hermoon".

    VastaaPoista
  15. mimmosta matskua se oli? Mulla ei ole kokemusta kuin noista perus puuvilloista, ei esim froteista. Mut meillä noi puuvillat on kestänyt ihan tosi hyvin, sekä pitänyt muotonsa että värinsä. Toki pientä (tosi pientä) haalistumaa on tullut pitkässä juoksussa, mut kaikki meidän tuotteet on ollut tosi tosi hyvälaatuisia. Kannattaa ehdottomasti reklamoida, jos vaikka saisit korvaavan tuotteen sit.

    VastaaPoista
  16. YKSI VARAPAIKKA VAPAANA JOS ELINA JOUTUU PERUMAAN! KUKA?!

    VastaaPoista
  17. Mieluusti minä (ja tyttö), jos paikka vapautuu, katsotaan kuinka käy!

    VastaaPoista
  18. hienoa! Ilmoittelen jos Elina ei pääse :)

    VastaaPoista
  19. Hihi, no ainaki piristätte toisen noulaiffin iltaa <3

    VastaaPoista
  20. No niin, näin siinä käy kun kerrankin menee ajoissa nukkumaan netissä roikkumisen sijaan. :( Tosin mä olen niin köyhä, että en tiedä, olisinko kehdannut tulla vain kuolaamaan. Ehkä pitäisi järjestää omat kutsut (jos joku siivoais täällä ensin), niin sitten voisi investoida ainakin sen lahjakortin verran.

    VastaaPoista
  21. Harmi kun pitää asua täällä jossain jumalan selän takana! Olis tullu aika kallis reissu junalippuineen kaikkineen :) + shoppailut. Kehtaan myöntää, että oon sen verran sun ja muutaman sun blogikaverin "fani", että jos asuisin lähempänä, niin olisin tullu vaikka väkisin kuokkimaan! mut nou hätä, matkaa on yli 300km, joten ei pelkoa, että näin kävisi :D

    VastaaPoista
  22. Mä olisin kiinnostunut seuraavasta peruutuspaikasta, jos sellainen tulee:)!

    VastaaPoista
  23. Meillä on tuollainen kuumailmapallopaita ja se meni kanssa parissa pesussa jo ihan nukkaiseksi ja valkoisista osista ei ollut enää tietoakaan. Tosi harmi koska kuosi on ihan mun lemppari.

    VastaaPoista
  24. No hitto, olis kyllä kiinnostellut!

    VastaaPoista
  25. No onneksi näitä löytyy netistäkin :) harmi tosiaan, mutta en uskalla ottaa enempää vieraita kun 15 ihmistäkin on aika paljon.

    VastaaPoista
  26. HIhi, fani :D No mutta onni onnettomuudessa on se, että näitä tosiaan saa netistäkin!

    VastaaPoista
  27. eikä! No hitsi. Mulla on nykyään tapana käyttää värikkäiden vaatteiden pesussa sellasia värinkerääjälappuja ja ne kyllä on estänyt värien samentumi9sen tosi hyvin. Kannattaa kokeilla!

    VastaaPoista
  28. No hitto, katotaan jos jossain vaiheessa järkkäisin vaikka uudet juhlat!

    VastaaPoista
  29. Huomasitko että tuossa ylempänä oli yksi ilmoittautunut myös :) ?

    VastaaPoista
  30. Joo, tää olikin vähän sarjassa "turha kommentti". ;) Netissä ei vaan pääse hypistelemään, ja kuolakin valuu vaan näppikselle - onneksi mulla on nesteenkestävä. :D

    VastaaPoista
  31. Ai karoliina? Se laittoi kaksi kommenttia, joista vastasin vain toiseen :)

    VastaaPoista
  32. No hei, mä laskeskelen vieraslistaa ja laitan viestiä jos tilaa tulisi :)

    VastaaPoista
  33. AAh no hyvä! Mä kato huolestuin kun itse sössin sen ilmoittutumisen viimeksi omaan lukijailtaani ;-D

    VastaaPoista
  34. Kuulostaa mukavalta! Ja kun tuota jälkikasvua on kohta luvassa lisää, niin tarvetta uusille vaatteille löytyy.

    VastaaPoista
  35. Jos vaikka tulis paljon peruutuksia, niin mä olisin tulossa. Näille kutsuille olisin todellakin halunnut. Laita jo seuraavat suunnitteille =D Just ostin Arabian ostarin Pienestä ihmisestä Noshin t-paidan norsuprintillä jäbälle. Se on ihan superihana!

    VastaaPoista
  36. Oi, olisin halunnut kovasti tulla. :( Varsinkin kun ihan naapurissa asun ja oma lapsi on suht.saman ikäinen.

    VastaaPoista
  37. Mullakin on vähän huonot kokemukset Noshista (trikoota löytyy meillä kirahvikuosisia, tähtiä ja pupuja). Pesunukkaa tulee ihan liian paljon jo parissa pesussa (oon toki tottunut kirppisvaatteisiin, siis siihen että vaate tulee pesusta sen näköisenä pois kun meneekin ja kirppikseltä kun hyväkuntoista ostaa, niin ne ei kyllä mene miksikään). Niin ja kirahvikankaan tausta harmaantui :( (epäilin omaa mokaa pesussa, mutta kaverin kirahveille kävi samoin). Elikäs kuosit ja mallit on ihania, mutta meille ei Noshia tule enää uutena, onneksi sentään ostin isoilla alennuksilla niin ei niin kamalasti harmita (kirpparilla jos bongaan hyvin säilyneen yksilön, niin sitten kyllä).

    VastaaPoista
  38. Hassua, kun mulla on niin hyvät kokemukset noista. Aloin miettimään voiko luomupuuvilla vaatia jotenkin erilaiset pesuolosuhteet (tuskin), esim voiko se nyppääntyä synteettisistä pesuaineista. Mä pesen itse yleensä ekoaineilla, mitkä on toiminut hyvin. Vertaan aina noita vaatteita toisiin värikkäisiin lastenvaatteisiin ja meillä noshit ja popit pitää parhaiten värit ja laadun, esim ne Lindexin Littlephantit on kulahtaneet väreiltään ja olemuksetaan enemmän mitä vanhin sieni-nosh.

    VastaaPoista
  39. No voihan nakki! Näin fb:n puolella tän postauksen otsikon just ennen kun suljin koneen, mutta luin vasta äsken. Noshit on täälläkin hyväksi havaittuja ja pidettyjä vaatteita, joten innolla olisin lähtenyt kutsuille. Ilmoittaudun siis peruutuspaikka jonon hännille. :P

    VastaaPoista
  40. Meillä on käytössä Noshin velourkankaisia vaatteita, ja oikein tyytyväinen olen laatuun! Ja tosiaan, jos haluaa hypistellä, niin Arabian kauppakeskuksessa siihen on mahdollisuus.

    VastaaPoista
  41. valitettavasti tosiaan tuo tilaisuus tuli jo täyteen :(

    VastaaPoista
  42. no harmi! ehkä mä järkkään vielä uudet kemut!

    VastaaPoista
  43. No voi harmi, en edes arvannut et tää olis näin suosittu juttu! Harkitsen toisen esittelyn tilaamista joksikin muuksi ajankohdaksi ja otan teihin eka yhteyttä jos pidän ne!

    VastaaPoista
  44. Kiitos tiedosta! Itsekin tykkään laadusta kovasti.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images