SYDÄNKEMUT

  Ystävänpäivän sydänkemut olivat kyllä huippu juttu. Pienellä vaivalla (ja todellakin siis pienellä) saa lapsille järkättyä kivoja spesiaal...

 


Ystävänpäivän sydänkemut olivat kyllä huippu juttu. Pienellä vaivalla (ja todellakin siis pienellä) saa lapsille järkättyä kivoja spesiaali-iltoja, eikä siihen oikeastaan tarvi mitään erikoisempaa. Lupaamani täytekakun sijaan kuorrutinkin vain donitsitornin kinuskilla ja tein muutaman litran päärynälimua soda streamilla, vieraat toivat omia herkkujaan ja ohjelmassa ei ollut muuten mitään normiarki-illasta poikkeavaa. Silti tuntui niin juhlavalle että :)


Kuvat mun ja naapurin mutsin kuva-arkistoista. Tuskin olen ainoa bloggaaja, joka toivoo kevään tuloa ihan valokuvauksen takia. No nyt ei oikeastaan ole silläkään väliä, tiputin nimittäin järkkärini lauantaina osteopaatilla käydessäni lattialle ja se meni rikki. Nopean laskutoimituksen tuloksena vakuutusyhtiökään ei tarjoa paljoa apua tilanteeseen, kun runko maksaa suurinpiirtein saman verran kuin mitä korjauksen omavastuu olisi (halusin saman Olympus Pen E-PL1 rungon ja onneksi se on niin vanha malli, ettei maksa enää kovin paljoa, huh!). Että tilasin sitten uuden kameranrungon ja loppukuu syödään kaurapuuroa.


Lupaamani kirjajuttu siis siirtyy pakollakin viikon alkuun, kun en saa otettua kuvia heti. Palaan kuitenkin aiheeseen pian!

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images