SUNNUNTAI(NEN) SALAATTI

Nyt ei ole sunnuntai, nyt on tiistai, tiedän! Ja tässä on meidän viime sunnuntain salaatti, mihin sain idean edellisen sunnuntaisalaattipost...

Nyt ei ole sunnuntai, nyt on tiistai, tiedän! Ja tässä on meidän viime sunnuntain salaatti, mihin sain idean edellisen sunnuntaisalaattipostauksen kommenttiboksista. Hieman muokkailin ohjetta tarjonnan ja omien mieltymysten mukaiseksi ja hyvä tuli!Kuten kuvista huomaa, maistui myös perheen isäntäväelle hyvin, varsinkin lankkuperunoiden kera.


Salaatin ainekset olivat seuraavat: valmis salaattipohja pussista, kurkkua, selleriä, aurajuustoa, päärynää ja cashew-pähkinöitä. Loistava ja täyttävä combo, myös ilman perunalisää.


Edelliseen salaattipostaukseen tuli tosi paljon ihanalta kuulostavia vinkkejä ruokaisista salaateista, niitä me nyt testaillaan aina silloin tällöin. Kannattaa muidenkin ottaa parhaimmalta kuulostavat vinkit testiin täältä, sillä tuoreista vihanneksista saa hyvän mielen ja olon helposti. Ja salaattiruokia on helppo jatkaa vieläkin ruokaisemmiksi erilaisilla lisäkkeillä, seuraavaksi ajattelin tehdä uuniperunoita kaveriksi. Nam!

5 kommenttia

 1. Aivan mahtavan näköinen salaatti! Ja selleriäkin, slurps! Mä teen kanssa, ja jottei liian laihduttavaa olisi ni noi lankkuperunat siihen kylkeen! Avot! T. Taikinanaama

  VastaaPoista
 2. Ja noi roiskeet on sit sinappimajoneesia, mikä kans pitää energiat kohdillaan!

  VastaaPoista
 3. En mä niinkään tosta salaatista (tai homejuustosta, yäk.) mutta noi perunat soosilla näyttää ihan pikkasen hyviltä! Maistuis! Miksen mä oo törmännyt sinappimajoneesiin kaupassa, vai onko se itsetehty ihanuus?

  VastaaPoista
 4. http://www.hellmanns.fi/products/hellmanns-mustard luultavasti löytyy hieman isommasta kaupasta tätä ja on hyvää. Tosin omatekoinen ois paljon parempaa mutta nyt ei ole jaksanut tehdä! Ja lankut s-kaupan pakkasesta :)

  VastaaPoista
 5. […] salaatti aurajuustolla, päärynällä ja cashewlla […]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images