CONVERSE JA MINÄ <3 MARIMEKKO

  Jumankauta mitkä kengät Marimekon ja Conversen kevät 2013-mallistosta löytyy! Tapitin jo hetki sitten silmä kädessä Marimekon muotinäytös...

 


Jumankauta mitkä kengät Marimekon ja Conversen kevät 2013-mallistosta löytyy! Tapitin jo hetki sitten silmä kädessä Marimekon muotinäytösvideoita, että mitkä noi on?! Ja maaliskuussa ne tulee myyntiin. Maaliskuussa, milloin mulla on ei yksi, kaksi, vaan kolme ulkomaanpiipahdusta jotka vaativat tietenkin jonkin verran myös matkakassaa. Eli tennareiden hankkiminen maaliskuussa on pois suljettu vaihtoehto. Onneksi Marimekolla voi melkein luottaa siihen, että kaikista hulluimmat mallit päätyvät jossain vaiheessa tehtaanmyymälään meidän alehaukkujon noukittavaksi ja toivon mukaan nuo kuuluvat genreen "hullut".


Vieläkin harmittaa kun viime kesän marimekkomalliston lemppari, Tuula Pöyhösen housuhame ei yksinkertaisesti istunut mun päälle mitenkään järkevästi, vaikka olisin sen lopulta alesta löytänytkin. Nyt siis kaikki toiveet siihen, että näitä löytyy vielä huhtikuussa koossa 40 tai viimeistään syksyllä ysmyistä. Niinkuin monet varmaan tietävätkin, hullaannun tavaroista mutta loppujen lopuksi mulla on tosi vähän asioita, mitkä olisi "pakko saada". Ja nyt musta tuntuu, että ellen saa kohta sisäistä zeniäni aktivoitumaan, nämä voisivat olla sellainen pakkohankinta. Eli bye bye kukkamartenssit, pyyhkiydyitte juuri pois haavelistaltani, I wanna I wanna I wanna zigga zigga platoconssit ah!


Ps. Muut Converse <3 Marimekko 2013-malliston tennarit on tavallisia matalia, ettei kannata säikähtää :)


Kuva: Marimekko mediabank

11 kommenttia

 1. Uusien tennareiden osto olisi kyllä pian ajankohtainen juttu.. Nuo paksut pohjat eikä tuo kuosikaan kyllä iske, mutta Marimekkoconssit olisi kyllä kivat kesäksi! Toivottavasti sieltä löytyy joku kivan näköinen pari minullekkin, ainakin aina aikasemmin on löytynyt. :---)

  VastaaPoista
 2. mulla on selkeä paluu nuoruuteen vaihe päällä, grungemekot ja nyt spaissariplatot :) Siellä on mustavalkoista räsymattoa tulossa korkeena conssina, värikästä räsyä matalana, kolmea eri unikkoa ja toi Maija Isolan mansikka sinisenä, ohutpohjaisena korkeena mallina. Mustavalkoräsy on ehkä sun ? :)

  VastaaPoista
 3. ja en siis mitenkään voi suoraa postata noita kuvia, vaan sanallisesti kertoa uutuuksista sitten :D

  VastaaPoista
 4. Oi oi oi! Mustavalkoinen räsymatto korkeena conssina! Kuullostaa paremmalta kuin parempi! :-----D

  VastaaPoista
 5. Wow! Mulla on tota samaa sarjaa patakinnas ja essu! Nuo on iiiihanat! Ehdottomasti hankintalistalla!!!! Kiitti vinkista! Elamassa ei voi koskaan olla liikaa mansikkaa :)

  VastaaPoista
 6. Noi korkeet läskipohjaton selkeesti tehty Aasian markkinoille. Täällä on kaikilla sellaset ja nythän Marimekko vallottaa idän markkinoita ku avasivat kaupan hong kongissakin.
  Mä ostin myös omat perus unikot aleista. Täällä oli 35€. Paljos Suomessa?

  VastaaPoista
 7. No ei voikaan! Ja mulla on "vain" mansikkavuorta eli näähän on tavallaan pakollinen juttu ;) Pitkästä aikaa tuo platopohja on tosi kiva, varsinkin noin överissä mallissa. Ja överi on usein toinen nimeni...

  VastaaPoista
 8. Noita kyllä näkee jopa Suomessa, taitaa olla aika kansainvälinen trendi että tietyt jutut tulee sykleissä. Muistan, et noita oli joskus mun yläasteaikana viimeksi enemmänkin, mutta Suomi laahaa aina hieman jälkijunassa et ehkä ensi kesänä näkisi enemmän täälläkin?

  Sähän voit sit diilata mulle mansikit sieltä? ;) Muistaakseni halvimmillaan Mariconssit on löytynyt n. 60 eurolla alesta täältä. Noiden hintaa en vielä edes tiedä, mut kyllä se selviää.

  VastaaPoista
 9. No nyt on kyllä jotain niin järkkyy! Ehkä just siks ihan greisimakeet :D. Mut omaan jalkaan ei kiitti.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images