PUPUBYYSAT

  Lapsella on eka lempivaate! Pupuhousut, mitkä yhdistetään liian isoihin kumppareihin ja sitten on hyvä. Housut on tuotu jopa pyykkikorista...

 


Lapsella on eka lempivaate! Pupuhousut, mitkä yhdistetään liian isoihin kumppareihin ja sitten on hyvä. Housut on tuotu jopa pyykkikorista aamuisin käteeni, että laita nämä. Siksi ne ovatkin muutaman kuukauden käytön jälkeen a) järkyttävän nyppyiset b) aina likaiset.


Hesarissa oli viime sunnuntaina juttua sisustavista lapsista. Mulla on sitten vissiin muotia harrastava 1.5-vuotias. No, toivottavasti ei oikeasti ole, en ehkä kestäisi jos lapsestani tulisi joku tyylifriikki kun äitinsä on usein aikamoinen variksenpelätin. Mutta on se silti aika suloista, kun lempparihousut on olemassa :)

11 kommenttia

 1. Ihanat housut! Mitä merkkiä nuo ovat? :)

  VastaaPoista
 2. ei hajuakaan merkistä, tilasin ne ebaysta ku olivat kivat. En oo ees katsonut oisko niissä joku merkki :D

  VastaaPoista
 3. Meidän poika, 1v 9kk, on varsinainen kenkäfriikki! Kun joulupukki toi aattona uusia Dubloja, kirjoja ja leluja, niin poika muotitietoista kiinnosti ainaostaan uudet Kuomat, jotka jalassa tepasteltiin pitkin asuntoa. Myös kotona pitää usein laittaa kegät jalkaa ja peilata sitten omaa kuvaa eteisen peilistä. Mystistä kyllä, sillä itse olen (naiseksi) niin anti-kenkäihminen kuin vaan olla jo voi!

  VastaaPoista
 4. Joo, meillä noi isot kumpparit on just samanlainen pakkomielle :D Tosi hyvä, et ne on vielä niin isot ettei niillä pihalle mennäkään, joten pysyvätkin siisteinä kotikumppareina...Mä oon itse kyllä kenkäfani, joten ei oo siksikään ihme et kengät on pop, tosin luulen et tossa iässä kaikki lapset tykkää helposti jalkaan menevistä kengistä :)

  VastaaPoista
 5. meillä on se sisustaja... äitiinsä tullu :D

  VastaaPoista
 6. Cool! Ei toisten lempivaatteita voi valita. Mun tyttären suosikkivaate noin 2-vuotiaana oli pikkuserkkukierrätyksestä tullut kohtuullisen kulahtanut ja reikäinen Hello Kitty -tunika. Se oli vaan paras. Pitäskin heittää se vaivihkaa roskikseen, ennen kuin pikkusisko ehtii rakastua siihen...

  Nimim. Maailman ankein äiti, joka vihaa Hello Kittyä

  VastaaPoista
 7. jos meillä ois sisustaja, en tiedä keneen ois tullut :D

  VastaaPoista
 8. Joo, eikä mua todellakaan haittaa jos hän haluaa kulahtaneissa housuissaan olla. Sen kun on, voin leikkiä tarpeen tullen etten tunne koko tyyppiä :P No ei vaan, likaiset ja nyppyiset vaatteet kuuluvat lapsuuteen.

  Hello Kitty on ihana! Kun kaikki inhoo sitä, mulla käy melkein sääliksi. Mulla on Hello kitty espressopannu ja peili ja sukkia <3

  VastaaPoista
 9. Khyl vaan, meidän 6v poika osaa ;) Se mallailee peilin edessä hiuksiaan (pystyyn) ja miettii sattuuko korvis. Se haluaa punaista väriä hiuksiinsa, tykkää shokkipinkistä tpaidasta jotka pukee aina kun se on puhdas. Se alkoi hyppiä sohvalla, kun sai pitkähihaisen sellaisen kauluspaidan (golfpaidan..) ja vaihtaa aina vaatteet ennen kyläilyä, koska verkkareita yms voi pitää vaan kotona.
  Me jännätään mikä siitä tulee isona :)

  VastaaPoista
 10. mun kummipoika (yksinhuoltajan lapsi kans) pukeutui eskarissa räppistaraksi ja sillä oli sellanen dollariketjukin...sit se muutti maalle ja alkoi juntiksi.

  VastaaPoista
 11. me asutaan maalla, ja 6vn huoli on miksi sillä on vaan haalari+toppatakki& housut, se kuulemma on jo kyllästynyt pitämään samoja.
  pitää muistaa kirjoitella nää vauvakirjaan :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images