LE PAMPLEMOUSSE

Yläkuvan paita on saanut inspiraationsa vähän niinkuin kaikesta, mitä kevät on tuonut verkkokalvoilleni vaatemallistojen kautta. Luonnollise...


Yläkuvan paita on saanut inspiraationsa vähän niinkuin kaikesta, mitä kevät on tuonut verkkokalvoilleni vaatemallistojen kautta. Luonnolliset syötävät jutut, kotikutoisuus, ranskankieli, niin ja se keltainen. Toteutus simppeliäkin simppelimpi, niinkuin tekijänsä :D

Le pamplemousse, greippi, on maalattu sitruunankeltaisella kangasmaalilla vapaasti valkoiseen luomupuuvillapaitaan. Keltaiseen maaliin sekoitettu sininen kangasväri toi kivan, epätasaisen vihreän, mitä käytin greipin yksityiskohdissa sekä kirjainleimasimien kanssa tekstissä. Todella helppo diy-juttu, minkä tekemiseen ei kauaa mene. Päiväuniaikaan saa jo monta erilaista paitaa valmiiksi.


Ja hei, vaikka askartelu ei olisi sun juttu, muistathan käydä osallistumassa Legon taaperosetin arvontaan vielä tänään keskiviikkona, huomenna se on jo myöhäistä. Leikkihän kuuluu kaikille!

35 kommenttia

 1. VOI APUA KUN SIITÄ TULI HIENO!!! Mullekkin tuollaisia leimasimia!

  VastaaPoista
 2. Ihana pamplemousse-paita!!!! Mäkin haluun.
  Sä olet kyllä niin valmis vaatesuunnittelija.

  VastaaPoista
 3. ebay ebay :) sieltä löytyy leimasimia edukkaasti. ja kiitti, mustakin se on aika kiva!

  VastaaPoista
 4. Eikun mä oon valmis amk-tasoinen ryhmänohjaaja luovissa menetelmissä, noin niinku kirjaimellisesti :D Vaatesuunnittelu vaatii muutakin kuin kaikkien trendien yhdistämistä, tosin meillähän oli se paitamallisto taannoin tuotannossakin, jos muistat?

  VastaaPoista
 5. Hei siitä tuli hieno! Jotain keltasta pitäis kyllä saada... :)

  VastaaPoista
 6. Kiitti :) Tämä on ainakin helppo tapa saada keltaista!

  VastaaPoista
 7. Ihan järjettömän hieno paita, wau!! Ja sait nuo ohjeet kuulostamaan niin helpoilta, että melkein tekis mieli kokeilla itsekin...

  VastaaPoista
 8. No helppoa se onkin. Yhden vihjeen vielä annan, että kangasväri kannattaa laittaa siveltimellä leimasimeen, ettei leimasimen tausta likaannu, tulee siistimpi jälki :) Ja silitys päälle, se on siinä.

  VastaaPoista
 9. WAu! Hieno! Tee teille Mintun kanssa sinne risteilylle jotkut "äiti on väsynyt"-paidat kans! Ja lapsille Hevisaurus-paidat, ettei tarvi maksaa riistohintoja missään tuotekojussa..

  VastaaPoista
 10. Oi miten hieno! Ostaisin jos olisi kaupan. Mitä värejä käytit?

  VastaaPoista
 11. taidan tehdä ison pinon hevisaurus t-paitoja ja myydä ne laivalla leikan jälkeen pimeesti :P

  VastaaPoista
 12. Harmi kun mun liikkuminen on nyt hankalaa, oisin voinut muuten tehdäkin omakustannehinnalla muutaman, mutta en jaksa hakea paitoja ja kinkuttaa postiin ainakaan hetkeen. Ehkä myöhemmin keväällä :)

  käytin EMO-kankaanpainovärejä, jotka on mulle tuttuja työn kautta ja hyväksi todettu laatu. Tuota keltaista ei ollut peittävänä, joten se sopii vain vaaleille kankaille hyvin. (tavallista keltaista löytyy peittovärinä). Hinnat on n. 4.50 euroa purkki, ei kallistakaan :)

  VastaaPoista
 13. Haha, mä luulin ekaks tuosta kuvasta, että le pamplemousse on jokin uusi ja trendikäs lastenvaatemerkki. Muhun olisi mennyt ihan täydestä. Eli tosi hieno paita on, oot taitava!

  VastaaPoista
 14. Joo mie luulin kanssa että tää on uusi vaatemerkki :) Hieno paita!!!!

  VastaaPoista
 15. tuo on niin kiva sana, sopisi hyvin vaatemerkinkin nimeksi.

  VastaaPoista
 16. Mäkin katoin ekasta kuvasta, että olet mennyt ostamaan pojalle jonkun sika-kalliin ranskalaisen merkkipaidan. :D Tosi hieno! En ole ikinä ajatellutkaan, että leimasimilla voisi painella kangasmaalia vaatteisiin.

  VastaaPoista
 17. kaikella voi, potullakin :) Mutta me voidaan leikkiä, et tää on sikakallis ranskalainen paita!

  VastaaPoista
 18. eikä , ihana ! ja ihana toi tipu kanssa, mulla on ollu penskana samanlainen ja vieläkin se on äitin luona tallessa ! :)

  VastaaPoista
 19. Hieno! Samantyylinen on ollut täälläkin suunnitteilla.

  VastaaPoista
 20. Ihanan aurinkoinen paita :D Tulin kans otsikon katsottuani katsomaan et mikä merkki se tällanen on kun en ole koskaan kuullut :)

  VastaaPoista
 21. Toi tipu on tosi ihana ja nyt ihan lempijuttuja!

  VastaaPoista
 22. äkkiä askartelemaan vain, saanut paljon kehuja kuten huomaat!

  VastaaPoista
 23. Hih, nyt mulla on vähän huijariolo, kun se on "vain" itse tehty :D

  VastaaPoista
 24. Mielettömän hieno! Ja mahtava lahja kenelle vain! Minä ainakin itse arvostaisin itse tehtyä (ja vieläpä ultracoolia!) paitaa paljon enemmän kuin mitä tahansa Moloa tai Me&I:ta. :)

  VastaaPoista
 25. Eiku hei, nyt mä keksin. Sekotin tän sun pamplemoussen siihen pomp de lux -lastenvaatemerkkiin. Aina vaan paranee. :)

  VastaaPoista
 26. ihan sama juttu. Siitä on silti tasan vuosi kun viimeksi olen tehnyt lapselle synttärilahjan, silloin tein jarrusukkia itse :)

  VastaaPoista
 27. Kiitos tiedosta! Ja ihan meinasin jos voitolla tekisit :-)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images