FLOWER POWER

  Luultavasti otin hieman liian tosissaan sen Maija Vilkkumaan vanhan biisin "ne ei tahdo mua ne tahtoo Ingalssin Lauran" ja nyt a...

 




Luultavasti otin hieman liian tosissaan sen Maija Vilkkumaan vanhan biisin "ne ei tahdo mua ne tahtoo Ingalssin Lauran" ja nyt alitajuisesti kolmikymppisenä alan muuttumaan Laura Ingalssiksi. Lettiin tukkani on liian lyhyt, mutta kukkamekko on hyvinkin preeriaa, jälleen kerran. Mä en vain voi mitään noiden kukkien magneettiselle voimalle!


Popin mama-malliston mekon (nyt loppuunmyyty) saapuminen kesti yllättävän kauan, siis melkein kaksi viikkoa! Mutta pääasia, että tuli sillä tämä on aivan mahtava arkimekko. Koko XL on ehkä himpun verran hieman iso, mutta koska L-kokoa ei ollut tarjolla, saa kelvata. Onpahan kasvunvaraa :D Jalassa ne parhaat mekkokengät eli kiltonahkamartensit. Niistä ja kukista puheenollen mua hieman kutkuttaisi...



KUKKAMAIHARIT!! Ihanat! Kolmikymppisyys on tylsää, mä haluan siirtyä suoraan mummoksi. Kukkamekko ja tukevat kukkakengät. Teneriffalta yritin etsiä kukkahattuakin (tietty) mutta en onnistunut. Ehkä ihan hyvä?


Kuinka moni nuorempi lukee tekstiä kauhistuneena? Lohdutukseksi voin todeta, että prosentuaalisesti tosi harva sekoaa kukkiin tässä iässä. Eli toivoa on, ei kannata murtua.

26 kommenttia

  1. Jostain syystä blogisi kuvat ovat niin isoja, etteivät näy kunnolla Google Reader:ssa. Normaalisti kuva pienenee ja näkyy siinä "lukuruudussa" palstan levyisenä, sinun kuvistasi näkyykin vain osa. Ensimmäisestä kuvasta näkyi vasemman puoleiset nuolet, toisessa toinen tissi ja koru, kolmannessa jalat, neljännessä oikeanpuoleisesta pikkukuvasta on rajautuneet kengät pois.

    VastaaPoista
  2. Ah, okei! En itse käytä Google readeria, joten en ole ollut tietoinen asiasta! Laitanpa viestiä eteenpäin, jos asia voitaisiin korjata. Mun kuvat on usein hieman isompia mitä sivun leveys on, mutta pääasiassa aina pienennän ne silti suurinpiirtein vastaamaan leveyttä. Onko ongelma joka postauksessa? Hmm hmm hmm, kiitos tiedosta!

    VastaaPoista
  3. ongelma on joka postauksessa, kävinkin tsekkaamassa. Yritän nyt saada sen muutaman päivän sisällä kuntoon, toiv. onnistuu!

    VastaaPoista
  4. Mua alkaa aina säännöllisesti keväisin ja syksyisin lämmittää teinivuosien grungetyyli ja juurikin kukkamekko, sukkahousut, neuletakki ja tukevat kengät. Päätin tänään, että nyt on kevät ja kiskoin päälleni härskeimmän värisen kukkamekon (tai no tässä on ananaksia).

    VastaaPoista
  5. Mä olen varmaan kanssa yhtä seko mummo, kun tyylisi näyttää tosi hyvältä! Voisin jopa kopioida, ellei olisi osto-ja läskiysällötys päällä. Nää onneksi tulee ja menee, noi kukkamaiharit olis ihanat!

    VastaaPoista
  6. Älä huijaa niitä nuorempia, kyllä se kukkamania sieltä takavasemmalta iskee aika monelle siinä kolmenkympin hujakoilla ;) Ei ehkä Ingalsin Laurana mutta iskee kuitenkin.
    Mä aikanaan kapinoin vastaan niin isosti kaikkia kukkamekkoja ja muita että nyt kun ei tarvi kapinoida niin ne onkin ihania. Ja hei hyvältähän toi näyttää!

    VastaaPoista
  7. hyvähyvä! Mulla on ihan sama grungejuttu, joka vaan tulee väkisellä esiin. Ei sille voi mitään :D

    VastaaPoista
  8. Olin tiiäkkö varma, et sulle ois minttu hakenut ton sieltä popin mamamyynneistä. Ookko muuten by the way läski-inhoissasi katsonut yle areensasta sellasta sarjaa ku girls, siellä on muistaakseni 5 jaksoa ennakossa. KATSO! Tulit jotenki mieleen siitä vaikken ees tunne sua. Mut aattelin et tykkäisit taatusti!

    VastaaPoista
  9. Mutta ei viitsi lapsipoloisia etukäteen pelotella tästä kohtalosta ;) Mustakin näyttää hyvälle, koska ruusut on ruusuja ja mitä enemmän kukkaa, sitä hienompi:)

    VastaaPoista
  10. Vitsi vastasin jo kerran mutta tää netti jotenki kosahti.. Mutta katoin eilen ekan jakson sitä Girlssiä ja mulle tuli sinä siitä mieleen!!! Ihan vammasta!

    Se yks tyttö oli ihana, hauska, kiva, semisti panohullu ja sillä oli ihana tyyli.. Ja se New York!!!! aaah! Mä aion kattoa ne nyt areenasta kaikki pahoinvoidessani heinämasuni kanssa!

    Ja Minttu ei ostanut mulle kuin sen yhden farkkuhameen ja legginssit. Mekkoa en uskaltanut näkemättä tilata.

    VastaaPoista
  11. Taisin bongata teidät tänään myllypuron metriksellä ;) Sun onnekses teijän metro tuli just..muuten olisin varmaan keränny rohkeuteni ja tullu kyselemään siitä "äitibloggaajaluennosta" :DD

    VastaaPoista
  12. Oikein bongattu! Käytiin kierrätystavaratalossa hankkimassa uus sadetakki pojalle ja äiti sai keittiöessun :D

    VastaaPoista
  13. HÄ!? mikä kierrätystavaratalo täällä on :o (googletin! Se onkin tossa ihan tien toisella puolella. Ollaan asuttu täällä elokuusta mut en oo selvästikkään tutkinu aluetta tarpeeks :D)

    Kiitos "vinkistä" ;D

    VastaaPoista
  14. Ooh, joo oon kans kuolannu noita kukkamartinsseja siitä saakka ku näin ne ekan kerran. Ja ehkä pakko tässä kevään aikana vielä hommatakkin, on ne sen verran ihanat!

    VastaaPoista
  15. Siis onko kukkakuosi jotain mummotyyliä? Mä olen aina tykännyt kukkakuosista ja nyt viime vuosina sitä eksyy vaatekaappiin koko ajan. Joo, taidat arvata ikäni, mutta en tiennyt, että kukat on jotenkin noloa!

    VastaaPoista
  16. Haa, Girls on mahtava sarja! Kerrankin TV-ohjelma, jossa on realistisia seksikohtauksia! Tai ainakin mun mielestä... ;D

    Mites noi PoP:n mama-vaatteet, eli jos käytän normi-vaatteissa L-kokoa (hoikkana päivänä M-kokoa), niin valitsenko mamoissa saman koon? Eli yritän kai kysyä sitä, että onko noissa normimitoitus vai hieman väljempi muutenkin kuin mahan kohdalta?

    VastaaPoista
  17. Voi tykkään!!! Ihana mekko ja kengät.

    Mä olen niin katkera, kun jossain kierrätysvimmassa lahjoitin omat Dr Martensin maiharit (mustat kylläkin) serkulleni. :( Ehkä ostan tilalle kukkaiset, noin on niin makeet!

    VastaaPoista
  18. Se on muuten aika kallis paikka, joskus käydään ihan huvikseen siellä. Kontulassa on sit uff, missä on kivoja vintagelaukkuja usein, kannattaa käydä siellä :)

    VastaaPoista
  19. Mut ne on kanvasta päällinen! Tajusin just! Oh no!

    VastaaPoista
  20. No nythän on pinnalla sellanen moderni tyylikkyys, et vähän ja vähäeleistä. siis tällasialla AIKUISILLA. Musta kukat on hieman sellasta englantilaista mummoluukkia, mutta ei haittaa yhtään :)

    VastaaPoista
  21. No minusta popin vaatteet on aika väljiä. Voisin uskoa, että M-koko olisi usein sulle hyvä, toki riippuu paljon mallista. Mut mun ry on 116cm ja toi on himpun liian löysä, niin...

    VastaaPoista
  22. On niitä nahkasiakin! Ainaki löyty semmosella pienemmällä printillä. <3

    VastaaPoista
  23. Siitä on jo niin kauan aikaa, että serkun äiti on varmasti tehnyt omat puhdistusoperaationsa. Uudet Martensit kuumottaa, kukilla tai ilman.

    VastaaPoista
  24. mistä noita kukkakenkiä saa? oon yrittäny kauan ettiä mut ei vaa osu silmään :(

    VastaaPoista
  25. hakusanalla floral dr martens löytyy esim britti ebaysta hyvin. sit just löysin sports directista toooosi halvalla samanmoisia, ne toimittaa 5 eurolla kotiovelle viikossa. Tsekkaas sieltä!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images