52 VIIKKOA: 7/52

52 viikkoa, yhteiskuva joka viikko . Tällä kertaa ystävänpäiväillan tunnelmia. Melkein jäi viikon kuvat ottamatta, kun muistin vasta illalla...
52 viikkoa, yhteiskuva joka viikko. Tällä kertaa ystävänpäiväillan tunnelmia. Melkein jäi viikon kuvat ottamatta, kun muistin vasta illalla pikku-kämppikseni lähtevän huomenna viikonloppureissulle. Onneksi oli ystävänpäivävieraat ja kamera, niin ei projektiin tullut taukoa.


Sohvan taakse askartelin edellisenä yönä dc fixistä sydänseinämän, missä otettiin tänään muitakin kaverikuvia lapsista. Päälle syötiin kotitekoisella kinuskilla kuorrutettuja donitseja ja muita herkkuja. Oli kiva päivä, vaikka ensin harkitsin koko ystävänpäivän perumista kipeän kinttuni takia. Onneksi juhlat pidettiin ja onneksi sain varattua lauantaiksi ajan synnyttäneisiin naisiin erikoistuneelle osteopaatille. Pakko saada hermoradat kunton ettei hermot mene :)


ps. alemman kuvan otti naapurimme tokaluokkalainen!

19 kommenttia

 1. Te olette kyllä aina yhtä syötävän söpöjä että! Mutta tässä postauksessa söpöä on, sydämien lisäksi tietty, toi kullankeltainen täkki, oih täkkirakkaus!

  VastaaPoista
 2. sama rakkaus! varsinkin noi vanhat kiiltäväpintaiset täkit <3<3

  VastaaPoista
 3. <3 mul ois vähän ikävä!

  VastaaPoista
 4. Aika liikkiksiä ootte! :) Ja hyvä, ettei jalassa ollut tulppaa. Paremman elämän viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Hieno sydänseinä ja minusta tämä yhteiskuva viikossa on edelleen loistoidea ja jää varmasti kivoja muistoja. Tekisi mieli kopioida, vaikken sitä blogin puolelle kehtaisikaan viedä.

  Ja tulpasta puheen ollen.
  Minulla on puolestaan mahahaavaepäily työn alla.
  Lääkäri käski nukkua paremmin. Haluaisikohan se ottaa tuon lapsen itselleen yöhoitoon?

  http://www.lily.fi/palsta/ilman-sinua-olen-lyijya

  VastaaPoista
 6. PS. Mulla oli tuollainen paita vihreä-keltaisena tänään päällä ja se on ihana! Kuolasin sitä kuukausia ja kotiutin lopulta ALEsta.

  VastaaPoista
 7. kiitos! oli kyllä huojennuttava ettei ollut tulppa. ja ihana kun löytyi tuollainen juuri mun ongelmaan erikoistunut osteopaattikin :)

  VastaaPoista
 8. Yhteiskuva viikossa on mustakin hyvä idea, tosin sen muistaminen ja valokuvaajan värvääminen on aina oma ongelmansa. Onneksi meillä asuu naapurissa valokuvaharrastajia niin saa aika helposti kuvaajan, niinkuin nyt. Luultavasti nämä kuvat tulee toistamaan itseään monesti, mutta sehän ei haittaa yhtään :)

  VastaaPoista
 9. Mullakin toi on joku -70% alejuttu, ennen reissua hankin ja tykkään kuosista. semmosta vihreetä en oo nähnyt mut kuulostaa ihanalle!

  VastaaPoista
 10. Minäkin huomasin ihan ekana tuon retro <3 täkin. Iiihhhh! Se on kaunis!
  Ihana tuo ylempi kuva kun oikein rutistat pientä poikaa, suloista :)

  VastaaPoista
 11. Se onkin tosi ihana ja meidän futonpatjan päälinen olkkarissa :) Tutkin just kuvaa, et rutistanko lapsen jotenkin lyttyyn...ei kai sentään :D

  VastaaPoista
 12. Siis mitä ollaan oltu reissussa ja blogien luku on ollu ihan tauolla....mutta siis miten teijän paluu lento etelästä sujui? Onko siitä joku oma listaus jossain ja että teillä on kämppis nykyään???:) Ja sinä kommentoija jolla vatsa haava epäily niin kannattaa oikeasti ottaa iisisti ja yrittää nukkua . Nimimerkillä. Vatsahaavan ja vuotavan Vatsahaavan kokenut( tähystys ei yhtään kiva) paranemisiä myös oi mutsi mutsin jalalle!:)

  VastaaPoista
 13. Hehe, siis toi mun pikkukämppis, lapsi, poika, vauvani, se on lähdössä isänsä kanssa Turkuun huomenna :D Ei meillä todellakaan ole oikeaa kämppistä!

  Reissusta löytyy kyllä juttuja, mutta muuten meni ihan loistavasti, mutta lennot oli tosi hankalat. Mutta mukavaa oli ja seuraavat reissut jo varattu, tosin vain Tukholmaan päiväksi ja Pietariin päiväksi!

  VastaaPoista
 14. Tuo osteopaatti kuulostaa hyvältä!

  VastaaPoista
 15. Kyllä! Ja varsinkin TUO osteopaatti erikoisosaamisineen :)

  VastaaPoista
 16. Mää jotenkin tykkään tuosta ekasta kuvasta ihan hulluna! Pojalla ilme aivan mainio, "äiitiiii, määäää lytistyn!" :D

  VastaaPoista
 17. No et tietenkään :D Tarkoitin tuota hali-rutistusta josta näkee että se on täynnä rakkautta pientä ihmistä kohtaan <3

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images