TEKSTIILIBONGAUS

Uudet vuodet ja koulunaloitusajat ovat siinä mielessä mukavia, että silloin ihmisillä on tapana uusia muutenkin elämäänsä. Ja siihen villity...
Uudet vuodet ja koulunaloitusajat ovat siinä mielessä mukavia, että silloin ihmisillä on tapana uusia muutenkin elämäänsä. Ja siihen villitykseenhän kannattaa tarjota paljon uutta inspiraatiota ja mielihaluja, sen taitavat tietää ainakin Polkka Jam ja Lapuan Kankurit. Bongasin tänään pinterestistä uusia kuvia näiden kahden kotimaisen yrityksen yhteistyömallistosta ja olen innoissani. Eniten ehkä siksi, että löysin Lapuan Kankurit vuosien jälkeen uudelleen Bella-blogien joulukalenteritarjouksen kautta ja ostettuani muutaman keittiöpyyhkeen, huomasin laadun olevan todella kova.


Tuollainen kissaviltti olisi kyllä ihan täydellinen päiväunien sulostuttaja! Ja viinimarjamehupullot ilostuttaisivat keittiötä (missä muuten alkaa ensi viikolla remontti...ääk) entisestään. Vielä kun tietäisi milloin näitä saisi ihan oikeasti tilata!


kuvat: Polkka Jam/Pinterest

2 kommenttia

  1. Kas! Ne olikin jo tulleet sinne :) Ihanaa. Silloin kun kirjoitin tekstiä, ei vielä ollut Polkka Jamia, mut kiva et nyt on!

    VastaaPoista
  2. eiku hei, niitä ei vielä ole sielläkään!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images