SHOPPAILUA

Tänään shoppailtiin hieman. Löysin lukijan vinkistä hotellimme yksityisrannan vierestä Benettonin outletin, mistä mukaan lähti parit jutut. ...


Tänään shoppailtiin hieman. Löysin lukijan vinkistä hotellimme yksityisrannan vierestä Benettonin outletin, mistä mukaan lähti parit jutut. Pojalle t-paita märän tilalle sekä collegepaita "ku halavalla sai". Itselle kaipaamani villaneuletakki keltaisena sekä kaulahuivi. Lähimaaston Sunglasscitysta löysin vielä himoitsemani Rayban Erikat, malli joka on kummitellut mielessäni jo tovin.


Mulla oli kyllä aikamoinen valinnan vaikeus, kun yllätyksekseni Michael Korsillakin olisi ollut hyvännäköisiä laseja. Totuuden nimissä valinnan tein imagomielleyhtymän perusteella, sillä miellän Korsit sellaiseen pikkusievistelytyyliin ja en oikein koe olevani MK-tyttösiä. Rayban-tyttöjä olen ollut aina. Teneriffalla aidot merkkilasit on hieman edullisempia mitä Suomessa ja kun Sunglasscityssä oli -40% melkein kaikista laseista, himoittaisi hankkia toisetkin...ehkä en kuitenkaan hanki, tai on karu paluu arkeen kun saa odotella vielä tovin aurinkolasikelejä.Hieman hassua kysyä täällä, mutta en nyt jaksa soittaa oppailekaan...että tietääkö joku onko Las Americaksen kaupat auki sunnuntaisin? Huomenna on viimeinen päivä täällä ja  huvittaisi käydä vielä pieni pyörähdys kaupoilla, mutta en löydä aukioloaikatietoja netistä. Monet teistä kun oli täällä jo lomailleet ja tosiaan, jopa samassa hotellissa :)


Ps. Ensi viikolla pääsen sitten valitsemaan uusia silmälaseja VIIMEIN. En ehtinyt ennen lomaa edes lasikaupoille, joten tälläkin hetkellä bloggailen mustasankaisissa klaseissa missä on piristävänä yksityiskohtana washiteippiä :D

8 kommenttia

 1. Me kyllä jo keväthangille kaiveltiin lasit esille ja ensimmäistä kertaa poika piti arskoja viime viikolla. Eli pidä vaan aurinkolasit jossain tarosalla, kyllä niitä kevätauringossakin tarvitsee :)

  VastaaPoista
 2. noi on niin coolit 90-lukuhenkiset lasit et laitan ne päälle vaikka pimeellä. Siinä on pä'ikyn tädeillä taas puhumista ku yleensä mun lookki on villakalsarit, kasmirviitta, teippi silmälasissa ja nyt hienot aurinkolasit päälle :D

  VastaaPoista
 3. Muistelisin että on auki :-)

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on jo kaksi arskapäivää ollut.
  Myin juuri kantamiaeen liittyvää kamaa pois, ja mietin mitä tekisin rahoilla. Ostaisiko niitä tarpeellisia vai niitä mihin ei muka koskaan olisi muuten rahaa :)

  VastaaPoista
 5. toi hyvä kantovälineissä on, et niitä myymällä saa kivasti rahaa takaisinkin, ei jää paljon häviölle koskaan. Ehkä jotain kivaa itselle, kiitoksena kantamisesta? ;)

  VastaaPoista
 6. Kiva, että löysit outletin. Mä yritin ensin jäljittää sitä seuraamalla Benettonin outlet muovikassien kantajia, mutta lopulta se löytyi oppaan neuvojen ja vielä senkin jälkeen viimeisenä päivänä puolipaniikissa etsien remppatellinkien takaa. Muistan, kuinka tuohon aikaan sai paitoja ja pyjamia alle 5 eurolla!
  Kylläpä tuli auringon- ja lämmönkaipuu kuvistasi...

  VastaaPoista
 7. joo mun häviösaldo oli kai takista 5e ja repusta 10e. aiai ;)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images