VÄHÄN HIENOMPAA

I salute you, lapsivalokuvaajat, osanne ei ole helppo! Testasin hieman alaanne ja vastassani oli pari totista torvensoittajaa... Tässä on sa...
I salute you, lapsivalokuvaajat, osanne ei ole helppo! Testasin hieman alaanne ja vastassani oli pari totista torvensoittajaa... Tässä on saalis sunnuntaisista hienostelupikkujouluista, missä oma ah-niin-rauhallinen poikani ja ystävättäreni romuprinsessa poseerasivat uusissa Name It:n juhlavaatteissa. Prinsessa oli kolauttanut kasvoihinsakin mustelman ja vekin pikkujouluhengessä :D


Minulla oli ilo päästä osaksi Bella blogien ja Name it:n juhlavaatekampanjaa ja tosiaan kutsuin mukaan myös yhden pikkuprinsessan. Vaatteet ovat kaikki Name It:n Mini-mallistoa, missä koot ovat 80-98. Oman pojan puin pääasiallisesti kokoon 92 ja mielestäni koot pitävät hyvin kutinsa. Ehkä hieman reiluja vielä eli vanhanaikaisesti sanottuna kasvunvaraa löytyy. En halunnut mitään liian hienoa, vaan sellaista vaatetta mitä voi käyttää arkenakin, sillä se on myös omaa pukeutumisfilosofiaani. Itselläni ei ole yhtään ns. juhlavaatetta, vaan yhdistelen mielen mukaan vaatteita ja (valitettavasti) joskus arkisinkin näytän joulukuuselta. Pojan asussa tuo slipari on se juhlan tunnun tuova elementti. Olisi muuten ollut minikravattikin, mutta arvatkaa vain miksi sitä ei näy kuvissa ;)


Miniprinsessa on taas tapansa mukaisesti vaaleanpunaisessa. Ihana sydännappinen bolero on yhdistetty kauniiseen pilkulliseen mekkoon, missä on virkattu vyötärönauha. Alla havainnollistavampi kuva mekosta. Se on IHANA.Tonttulakitkin on Name It:n, mutta nepä onkin vauvaosastolta kokoa 4-6 months :D Hyvin meni päähän, tosin pysymisen kanssa oli hieman ongelmia...


Yllättävän paljon vähän hienommillekin vaatteille on käyttöä näin vuoden lopussa ja seuraavan vuoden alussa. Pojalla on ainakin kerhon pikkujoulut, päiväkodin puurojuhla, päiväkodin itsenäisyyspäivänjuhla, oma itsenäisyyspäivä, joulun pyhät, ÄIDIN SYNTYMÄPÄIVÄ, isän syntymäpäivä, uusi vuosi ja ne päivät kun ainoa puhdas vaate on se hienompi vaate :) Ruutupaita ja farkut ovat olleet nyt muutenkin päällä, kun niissä on helpot nepparit ja siksi ne ovat niin nopeat pukea. Ehkä hankin slipariin vielä jonkun jouluklitterin koristeeksi, meinaan oli sen verran haastava se kravatin kokeilutuokio, että kokeillaan aikaisintaan seuraavana vuonna sitä uudestaan!


Name it:n juhlavaate-ehdotukset 0-12 vuotiaille pääset näkemään tästä linkistä. Kiva kun lasten juhlavaatteet saa olla nykyään aika rentoja, en voisi kuvitellakaan omalleni mitään minipukua päälle!

8 kommenttia

 1. Samalla kaavalla täälläkin "juhlavaatteet" ostettu. Hain kylläkin H&M:stä kauluksellisen paidan ja siihen tuon slipari + uudet farkut. (H&M vei voiton kun oli lähinpänä työpaikkaa ja lounaaan yhteydessä tein ostokset)
  Meillä myös juhlia näyttää olevan seuraavan 4 vkon aikana monet (ylppäriä, 60-v, joulua, uuttavuotta, synttäreitä, päiväkodin joulujuhla, valmistujaiset....) joten siistimmillekin vaatteille on nyt tilaus. Lisäksi ostin yhden neuleen varaksi jos vaikka pyykkikone ei pysy juhlien tahdissa. Itsellenikään en osaa ostaa juhlavaatteita vaan ostan ennemmin kivoja vaatteita joita pystyy asusteiden ja kenkien kautta muuttamaan juhlavammiksi. Mukavia juhlia ja hyviä kuvia olet saanut vaikka hymyjä ei nyt irronnutkaan.

  VastaaPoista
 2. Lastenvaatteet mahtuu niin vähän aikaa, ettei oikeen viitsi muutenkaan ostaa sellasia ylijuhlavia kuteita yhdeksi kerraksi. Ja kun on tottunut soseet rinnuksilla luukkiin, niin slipari on hyvinkin juhlava vaihtoehto ;)

  VastaaPoista
 3. Hei, tää ei nyt tähän asiaan, mut postasitkos joskus sellaisesta teemukista, johon sai irtoteetä toiselle reunalle. Se siis haudutti, kun se oli toiseen suuntaan kenossa ja kun käänsi toisin päin kenoon, niin ne purut oli siel toisessa reunassa, eikä siis häirinnyt juomista? yritin hakee täältä, mut en löytänyt. Tai sit voi olla, et se oli jonkun muun blogissa.

  VastaaPoista
 4. hei, löysin sen sittenkin!

  VastaaPoista
 5. Joo, siis se on magisson teekuppi ja IHAN HUIPPUHYVÄ! voi olla alessakin jossain, suomalinen tuote. Suosittelen!

  VastaaPoista
 6. Joo, voipi olla alessa, mut meillä Pohjanmaalla ei näyttänyt jälleenmyyjiä vilisevän;) et nettikauppaan käypi tie:) onhan niitä aleja toki niissäkin:)

  VastaaPoista
 7. Kivat kledjut! Meille tuli slipoverit kahdessakin värissä, ne kun oli niin pojan mieleen. :D
  Aika kivasti oli kyllä erityisesti pojille sellaisia niin juhlaan kuin arkeenkin sopivia vaatteita. Tytöille meni enemmän hienohelmalinjalle, mutta mekkojahan ei koskaan voi olla liikaa! ;)

  VastaaPoista
 8. Meinaat varmaan Magisson teekuppia: http://www.magisso.com/magisso_teacup

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images