KOTONA

En keksi pojan päiväkodin aloittamisessa tapahtuneen mitään muuta ei-toivottua kuin jatkuva alttius taudeille. Tosin sen verran me olemme te...


En keksi pojan päiväkodin aloittamisessa tapahtuneen mitään muuta ei-toivottua kuin jatkuva alttius taudeille. Tosin sen verran me olemme tekemisissä muiden lapsien kanssa muutenkin, ettei päikkyäkään sovi ihan joka taudista syyttää. Esimerkiksi eilen nousi yksi kaksi lämpö 38.9:ään ja aamulla se loisti poissaolollaan. Monesti kuume on tarkoittanut uusia hampaita ja niin oli nytkin pieni hampaankulma porautunut läpi ikenen.


Pidämme tänään silti kotipäivän. Juomme mustaherukkamehua, mikä tekee lämpimänä hyvää kummallekin ja syömme virolaisia tummia piparkakkuja. Tyypin isä on pois kaupungista ja mulla on tosi toivoton olo. Ei siksi, että näkisimme päivittäin vaan siksi, että täällä prakaa lapsen lisäksi kaikki muukin. Noloa tunnustaa, mutta en osaa virittää televisioon kanavia, pumpata ilmaa rattaiden tyhjiin renkaisiin (se ei vaan mene sinne prkl!) ja mun tietsikan shockwavekin on ilmeisesti vaurioitunut. Voisin kyllä katsoa kuulemma yle areenaa vaikka pleikkarin kautta, mutta kun en osaa laittaa sitäkään oikein päälle! Olemme siis saarroksissa, katsomme Ellaa ja Aleksia noin kymmenettä kertaa putkeen ja odotamme, että meidät pelastettaisiin tältä karmaisevalta kohtalolta :D


Oli muuten aika suosittu tuo lapikasarvonta! Ja vielä ehtii, itsenäisyyspäivänä on viimeinen mahdollisuus osallistua.

7 kommenttia

 1. Ihana tuo mustaherukkapullo!

  Voi eih, tiedän tunteen kun kaikki vaan tuntuu menevän jotenkin reisille ja mies ei tietenkään silloin ole paikalla. Mutta sit kun vetää henkeä ja kerää rohkeutta ni kappas kyllä se onnistuukin. Eli rohkeasti vaan pleikkari päälle ja valikoita selaamaan. Se on lopulta super helppoa. Ja jos saakin pleikkarin ihan solmuun niin sit voi vaan sanoa miehelle, että mitäs et ollut apuna, hehe.

  Zemppiä hampailuun pikkaraiselle!

  VastaaPoista
 2. Mä voin tulla pumppaa renkaat ;) nimim.kahdesti lässähtänyt renkaat kaupungilla kun odottelin että mies ne pumppais, sen jälkeen opettelin ite :D

  Niin ja osaan mä laittaa areenanki pleikkaan. Telkkaria en oo saanut meillä näkymään ollenkaan? Soitat vaan sille huoltomiehelle! :)

  VastaaPoista
 3. Minäkään en ymmärrä noita rattaiden renkaita...En saa sitä ilmaa sinne mitenkään. Taisin kyllä pitää pumppuakin kerran väärin päin kädessä joten ei kait ihme. Mutta meidän rattaiden renkaissa on ollut muutenkin niin paljon häikkää ettei niistä ota aina selvää mikä osa on rikki ja miksi ilmat ei pysy aika ajoin renkaissa. Ovat olleet pari kertaa pyöräkorjaamollakin ja nyt ne on ollut taas pidempään ihan ok *koputan puuta*. Telkkarin ja pleikkarin kanssa musta ei ole kanssa mihinkään joten en osaa neuvoa :D

  Sulla on muuten tosi kiva blogi, olen jo jonkun aikaa lueskellut mutta ei olet tullut kommentoitua. Mut siis toooosi kiva, tykkään lukea sun juttuja hirveesti :)

  VastaaPoista
 4. Mä oon kerran seissy tunnin vallilassa, et P tulis ottaan pois rattaiden jarrun. Ja se siis tuli, paino sitä jarrunappia ja sano, et tos. Oli tyhmä olo mulla :) Mutta siis huomenna tulee apumies ja meillä on pulkka lähiöreissuihin!

  VastaaPoista
 5. Hei, kiitos piristävistä lauseista! Sellaisia tarvitaan tähän Ella ja Aleksi-elämään :) Onpa muuten hyvä, etten oo ainoa, jolla on ongelmia renkaiden kanssa, sillä tunsin itseni niin tyhmäksi!

  VastaaPoista
 6. Nähdäänkös me jossain vaiheessa millainen siitä uudesta tukasta tuli? :-)

  VastaaPoista
 7. ehkäpä ;) Mulla ei oo ollut meikkiä tahi tukka laitettuna nyt kun sairastamme. ehkä ensi viikolla :) POLKKA.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images