TESTING TESTING

Mahtava talvisää Helsingissä! Pakko oli lähteä pulkkailemaan heti aamun sarastaessa, koska tällaisia ilmoja vain ei voi jättää hyödyntämättä...
Mahtava talvisää Helsingissä! Pakko oli lähteä pulkkailemaan heti aamun sarastaessa, koska tällaisia ilmoja vain ei voi jättää hyödyntämättä. Testattiin samalla pukin tuomisia: uusia hattuja, reppua, pojan isän ihanaa merinovillahuivia sekä...(kehtaanko edes sanoa)   talvikenkäuutukaisia, mitkä sain Sorelilta. Mun harrastus on nykyään mehevän talvikenkäkokoelman kasvatus ;)


Tyypin isän huivin tilasin Lapuan Kankureilta, kun Bellan joulukalenterissa oli mainio -20% tarjous. Isä on kiinnostunut tuollaisista muinaisista luolamaalauksista ja siksi Kankurien Seita-sarja on ihan mainio lahjaidea jatkossakin. Mainitsen tästä erikseen siksi, että huomasin heillä(kin) alkavan kohta alen ja sama -20% lähtee nytkin tuotteista, mitkä ovat aivan ihania. Erityisesti klassiset keittiöpyyhkeet kiehtovat nyt kovasti, yhteen sorruin huivitilauksen yhteydessä.


Hyvin tuntui toimivan talvivarusteemme ja nyt päiväkahvia ja virolaista hunajakakkua, mikä on uusin villitykseni. Sopii arkeen ja juhlaan. Oikein muhevaa joulunjatkoa teille!


Ps. Toiko pukki ihanuuksia? Meille toi ja erityisesti naapurin tyttöjen käsityöt ansaitsevat esittelyn täällä bloginkin puolella. Oon ihan vaikuttunut heidän käsintehdyistä lahjoista!


8 kommenttia

 1. Ihania joululahjoja! :)
  Mutta mistä on tuo takki ihaninen tikkauksineen. Sekin on upee!

  VastaaPoista
 2. Ellokselta ja maksoi 25 euroa ;) Käyppäs katsoon löytyykö vielä!

  VastaaPoista
 3. LÖYTYI! http://www.ellos.fi/ellos/toppatakki/347402?N=1z141poZ1z141rtZ1z13yivZ1z141o7&Nao=1 melkein kaikkia kokojakin on jäljellä. Hyvä takki, avautuu alhaalta vetska ja huppukin on. Oikein hyvä hinta-laatusuhde ainakin :)

  VastaaPoista
 4. Ei vitsit, jotenkin kaikin puolin mukava meininki näissä kuvissa. Ja tuo reppu, vuodattelen melkein kyyneleitä täällä kun se on joka paikasta loppu. Kuulemma saattaisi vielä Haltin outleteista sieltä pääkaupunkiseudulta löytyä mutta kun minä istun töissä täällä Keski-Suomessa..:-(

  VastaaPoista
 5. hertsikassa oli ennen joulua aikamoinen läjä juu!

  VastaaPoista
 6. Oo, kiitos vastauksesta ja vaivannäöstä!
  Takki on kyllä sun päällä paremman näköinen, kun tuolla Elloksen kuvissa. Ei uskoisi samaksi takiksi. "Stailauskin" on parempi ihanien pipojen ym. kanssa. Ja siis: tilaukseen lähti! :)

  VastaaPoista
 7. moni vaate onkin parempi silleen, et itse "stailaa" kuin et menis jonku muodin mukaan :)

  VastaaPoista
 8. Ei saa kääntää veistä haavassa..;-)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images