PUNAISIA AJATUKSIA

Joulunalusviikon toinen sain paketin postaus. Näitä nyt tulee, kun vahingossa auon joulupaketit etukäteen. Tämä paketti tuli Bellan toimisto...


Joulunalusviikon toinen sain paketin postaus. Näitä nyt tulee, kun vahingossa auon joulupaketit etukäteen. Tämä paketti tuli Bellan toimistolta ja mitäs ette paketoineet joulupaperiin, hihkun näistä jo nyt!


Olen halunnut testata Butter Londonin lakkoja jo pitkään, mutta en ole raaskinut ostaa lakkaa. Tämä siksi, että käytän pääasiassa kahta lakkasävyä, kirkasta ja kirkkaan punaista. Ja kumpaakin on ollut kaapissa valmiina. Viimeksi pari päivää sitten laivalla hiplailin Buttereita, mutta järki sanoi että älä, punaista Mavalaa on vielä jäljellä. Mutta ähäskutti järki ja kiitos toimiston tytöt, jouluna lakataan ja maalataan punaisella :)


Kirkkaanpunainen väri on sekä klassikko, että mielipiteitä jakava. Osa vannoo kirkkaaseen punaan, osan mielestä se on kamalaa, liian kirkasta ja jopa halvan näköistä. Itse en oikein osaa pukeutua punaiseen, vaikka mulla kirkkaanpunainen talvitakki onkin. Mutta meikeissä olen varmaan ainakin 10 vuotta suosinut puhtaita kirkkaita punaisia. Ne sopivat yllättävän hyvin kalkkilaivan kapteenille ja niissä on mukavasti asennetta mukana. Tosin pakko myöntää, että oma luukkini on punaisessakin enemmän Cortney Love kuin Marilyn, mutta eipä se haittaa.


Näistä jouluyllätyksistä tuli kyllä hieman haikeakin olo, sillä nyt ei kyllä ole aika, jolloin punattuja huulia näkisi usein peilistä. Joskus sitä meikkasi päivittäin eikä edes niin vähäsen, mutta nykyään on ajatukset ja tekemisten tärkeysjärjestys muuttunut meikkaamisen jäädessä hyvin vähälle. Pitäisi kyllä oikeasti panostaa itsensä enemmän, eikä pelkästään meikkien omistamisella vaan niiden käyttämisellä. Jo pelkän huulipunan lisäämisellä on mielialaa kohottava vaikutus, tuntuu että ryhtikin paranee.


Meikkaatteko te muut pääasiassa kotona lasta hoitavat / työskentelevät päivittäin? Kun välillä tuntuu, että olen ainoa tukka pystyssä pyjamassa tapaus.


21 kommenttia

  1. Ihanan värisiä! En kyllä itse osaisi käyttää noin huomiota herattäviä värejä, mutta hienoa kun joku osaa :)

    Minä en meikkaa, en ole tosin meikannut yli kymmeneen vuoteen muutenkaan kuin vain baariin (en ole sielläkään käynyt viiteen vuoteen) tai juhliin, silloinkin lähinnä laitan ripsiväriä ja ehkä huulikiiltoa. Oma meikkaaminen jäi aikoinaan allergioiden ja vuotavien silmien takia, en vaan enää jaksanut etsiä sellaista ripisiväriä jonka aineet eivät olisi ärsyttäneet silmää "käryllään" tai valuessaan silmään silmien vuotaessa itsekseen. Ei ollut yksi kerta kun juoduin pesemään ripsiväri pois heti meikattuani. Nykyisellään olen löytänyt suht hyvin pysyvän ja "kärittömän" ripsivärin ja yllätys yllätys se on h&m:n halpis ripsiväri, mutta kun en ole tottunut käyttämään niin enpä muista käyttää ja siksi se tuolla laatikossa vanhenee. Ja kyllä, minullakin olisi tukka pystyssä jollei se olisi jatkuvasti hätäisesti vetäistyllä ponnarilla.

    VastaaPoista
  2. Petra / Viilankantolupa21. joulukuuta 2012 klo 10.02

    Mäkin avasin omani ajoissa. :D Punaa huuliin ja pics or it didn't happen!

    VastaaPoista
  3. Haha, mietin sua kun kirjotin ja muutin jonkun lauseen kun kuulosti niin epäammattimaiselta :D Laitan kuvia, mutta jos et usko, voit kaivaa fb:sta mun fiftarikuvat esiin :D

    VastaaPoista
  4. ootkos kokeillut sellaisia tuubiripsareita kuten Lorealin beauty tubesia tai Kanebon 38 asteista. Mä käytän Lorealia just sen takia, ettei se "sula" silmään.

    Toi kirkkaanpunainen on aika koukuttava väri, kun siihen tutustuu ;)

    VastaaPoista
  5. Ihanat värit kyllä. Minä en ole kyllin rohkea käyttääkseni esim. kirkkaan punaista huulipunaa. Kynsissä on tainnut joskus punainen vilahtaakin.

    Mitä muuten meikkaamiseen tulee, niin en todellakaan joka päivä jaksa laittautua. Jos tiedän etten ole lähikauppaa kauemmas menossa niin jätän meikit laittamatta. Ja eräs jos toinenkin päivä on tullut hilluttua yöpuvussa yhdessä lasten kanssa. Sellaiset rennot/löysät päivät on ihania.

    VastaaPoista
  6. Ihan reteästi olen ollut pyjamassa pitkään, tukka hujanhajan ja välillä likaisena. En ole aamuihmisiä ja herään silloin kun lapsi herää. Pari tuntia kotona ja sen jälkeen vasta lähdetään jonnekin. Onneksi lapsi itsekin nukkuu aamuisin pitkään (12h). Yleensä herää kahdeksan jälkeen. En meikkaa arkisin, paitsi laittamalla mascaraa.

    Ps. Olen muutaman kerran nähnyt teidät bussissa ja ostarilla bussia odottamassa. En ole sanonut mitään kun ajattelin sinun varmaan häiriintyväsi.

    VastaaPoista
  7. En ole koskaan meikannut päivittäin ja olen elämäni aikana omistanut ehkä yhden kajalin, jonkun meikkivoiteen ja kaksi huulipunaa. Eli ei, en näin kotona ollessakaan käytä kosmetiikkaa sen enempää kuin työelämässäkään: Hammastahna, dödö, palasaippua, karitevoi.

    Mutta muuten nämä vuodet kotona ovat oikeastaan kohottaneet ulkonäköäni, kynnet on ehjät ja jopa jokseenkin pitkät, kädet ei ole naarmuilla ja iho ei ole värjääntynyt läikikkääksi milloin minkäkin aineen vaikutuksesta. Että se kotiäitiyden merkitys ulkonäölle lienee kiinni eniten lähtötilanteesta. :D

    VastaaPoista
  8. Heh, eipä ole tullut reiluun kolmeen vuoteen paljon meikkailtua ;). Jos on joku meno, niin silloin pikameikki nassuun ja tossua toisen eteen - mineraalimeikkipohja, ripsien taivutus ja mahdollisesti ripsari + kulmat kuntoon. Huuliin voi laittaa vähän kiiltoa, mutta peruskäytössä oleva huulivoidekin on hyvä vaihtoehto. Ja hiukset ei saa kauheasti hasottaa, vaikkei leikkaus ihan viimeistä muotia olekaan...

    Arvostan kyllä koti-ihmisiä, jotka jaksavat laittautua, mutta miten tähän nyt sitten itse onkaan ajautunut, hmm.

    Ja minä sentään myyn kosmetiikkaa työkseni ;P.

    VastaaPoista
  9. No eipä sitä nytkään ole saanut vielä vaatetta päälle, kun on kotipäivä :)

    VastaaPoista
  10. Heh, no en mä häiriinny kyllä! Mutta hankalaa mun tervehtiä, kun en tunnistaisi sua ennenku sanot päivää. Toivon kyllä todella, ettet nähnyt meitä pulkan kanssa viikko takaperin, oli meinaan järjen lähtö kummallakin lähellä ja muutama kirosanakin tuli livautettua

    VastaaPoista
  11. Ja hei, onkos tossa Lorealissa miten voimakas tuoksu? Tuo tuoksu kun kertoo siitä "kärystä" ja vahvemmat etenkin pistävälle tuoksuvat saa mun silmät heti vuotamaan. Tuossa varmaan suurin syy miksi en nykyisin enää osta uusia yhtään kalliimpia ripsareita kokeiluun, harvoin kun pääsee nuuskimaan ripsareita ja vaikka pääsis ei sekään kyllä takaa mitään :)

    VastaaPoista
  12. Mä en oo meikannut moneen vuoteen melkein lainkaan, edes välttämättä juhliin. Ei jaksa. :) Kynnet voi olla kyllä kivanväriset :)

    VastaaPoista
  13. Pakko myöntää, että niin kauan kuin työhuone sijaitsi kotona, olin todellakin tukka pystyssä pyjamassa töissä. Nyt on pakko panostaa ainakin sen verran etteivät mahdolliset (Siivouskaupan) asiakkaat juokse karkuun ensinäkemältä. Aika tiukkaa on joinain päivinä tehnyt tämä uusi systeemi. :D

    VastaaPoista
  14. No et tosiaan oo ainut pystytukka...kylhän vauvan jälkeen inflaation on kokenut niin meikkaus kuin musankuuntelukin. Sitä ei vaan sit jaksanut meikata eikä painaa cd-soittimen nappia uudestaan ja uudestaan räplääjän jälkeen. Kuitenkin kaikella on aikansa ja nyt voi musiikkiakin kuunnella, joskin joskus erimielisyyksiä biisivalinnoista ja meikkauskin kivaa. Kirkkaat punaiset olen löytänyt vasta tänä syksynä. Tosin en osaa sillain kestävästi meikata, et kotona en punaa huulia kun ne ois kuitenkin pojanvaatteissa ja sillon jos on tiedossa pussailua. Miten te kiinnitätte sen punanhuuliin vai välttelettekö vaan kosketusta.

    VastaaPoista
  15. No tein tuoksutestin, ei se mikään superpaha haju kyl ole. Mielestäni muutama muu maskara haisi enemmän, voi olla tosin siksikin et ne on vanhoja.

    Just tota ripsaria tarkoitan, siinä on kaksi päätä ja lähtee tosiaan kanssa putkiloina pois, muttei ole kertaakaan n. 5 vuoden käytön jälkeen lähtenyt ilman vettä tai mennyt silmään.

    VastaaPoista
  16. Olemme eri puusta veistetty, mulla hyllyt on aina notkunut purkkeja ja ennen olen niitä saanut lätkittyä naamaankin :)

    VastaaPoista
  17. No mutta suutarin lapsella ei oo kenkiä eikä meikkimyyjällä meikkiä :D

    VastaaPoista
  18. Mä laitoin jo punaiset kynnet, sitten tiskasin. Hello Courtney Love!

    VastaaPoista
  19. Pitää alkaa tutkimaan citydealin pigmentointitarjouksia. Ois niin kätevää olla aina valmiina ihmistenilmoille.

    VastaaPoista
  20. Toi musajuttu on niin totta myös! En vaan saa aikaan ottaa cd:tä hyllystä ja laittaa päälle, jotenkin ei vaan kuulu kotoiluun (mikä on kamala sana, kotoilu siis). Tv päällä aamusta iltaan ja pyjama niskassa. So clam!

    VastaaPoista
  21. Voisihan sitä kokeilla, olis kyl tosi kiva jos pääsis ensiks nuuskimaan tai vaikka jopa kokeilemaan ennen ostoa, mutta ehkä pitkän ostotauon jälkeen uskallan taas kerran riskillä ostaa ja testata.. Sitten en kyllä taas osta pariin vuoteen jos ei onnaa :)

    Kiitoksia sinulle vinkistä ja avusta!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images