ONE WORD

  Ei olisi uskonut tämän päivän koittavan, mutta ilokseni saan ilmoittaa mutsibloggareiden olleen jossain trendissä edelläkävijöitä. Yksi sa...

 


Ei olisi uskonut tämän päivän koittavan, mutta ilokseni saan ilmoittaa mutsibloggareiden olleen jossain trendissä edelläkävijöitä. Yksi sana. SOREL.


Muutamia esimerkkejä viikon sisään bongatuista Soreleista:


Stellan ruskeat nahkakengät. Inken mutsibloggaribuutsit. Nelliinan kumiankat. Lisäksi mainitsen Moumoun kumpparikorkkarit syksyltä.


Että jos joku vielä kehtaa sanoa, ettei ole tyylikkäät, ON NE. Ja mutsibloggari ja muotibloggari on lähes sama sanakin! Käytännössä sama asia.

13 kommenttia

 1. Aivan ihastuttava tuo kuva teksteineen :) Mun hyvin palvelleet Crocsin mokkanahkaiset talvikengät ovat menossa rikki! Mun pitää varmaan viimeistään tammialesta hommata uudet talvikengät etten ole sitten paska kourassa helmikuussa jos nuo hajoavat lopullisesti. Mä en haluis Soreleita, en haluis! Mut hittolainen kun blogeilla on niin suuri vaikutus! Ja ne Nelliinan Sorelit on jo melkein nätitkin, ääääh!

  VastaaPoista
 2. Ne Nelliinan kengät on musta tosi veikeen väriset, tosin tykkään itse enemmän itselläni mustista. Onhan niitä muitakin kenkiä olemassa, mutta nauti nyt ajasta jolloin tarvit kumiteriä käytännöllisyyssyistä pulkkaillessa ja kun ne kerrankin on IN. Ei tätä huumaa montaa vuotta kestä, sit saa taas käyttää jotain veden imemiä nahkaluistimia!

  VastaaPoista
 3. Mä en laittaisi noita jalkaan, koska tiedän muutenkin jalkani näyttävän kanooteilta, enkä halua enää kengän korostavan sitä vaikutelmaa :-D

  VastaaPoista
 4. Mut se laulu sanoo, et kanootin kapean...eli eiks se oo naiselle just hyvä? ;)

  VastaaPoista
 5. Eiks se niin mene että mitä ei voi piilottaa, sitä kannattaa korostaa? Terveisin eräs toinen kanoottijalkainen ;)

  VastaaPoista
 6. Mulla on ollut jo pitkän aikaa tarkoitus ostaa Sorelit, mutta eipä ole löytynyt mistään oikeaa kokoa. Netistä voisi toki tilata, mutta olisi ollut mukava kokeilla kenkää ensin jossain kaupassa :)

  Mulla on niin järkyttävän iso jalka, että sopiva koko taitaisi olla 11 ja mieluusti ottaisin naisten mallin enkä miesten. Pitää vissiin jatkaa metsästystä, että saisin kerrankin kunnolliset talvikengät.

  VastaaPoista
 7. No siis noihan on niin järkyn helpot pukea jopa itse, et mun minikundi (03/11) hyörii sisälläkin sorellit jalassa.
  Puistossakin joku tullu mun mieheltä kysyyn, et onks noi hyvät, heh.

  VastaaPoista
 8. Mun jalkaan noi Sorelit oli aivan _järkyttävän_ leveälestiset. Ei paljon tarvinnut pohtia jättääkö kauppaan. Mut en mä tajua myöskään kuka käyttää Converseja - nekin oli mun jalkaan ihan hirvityskengät: suora pohja eikä istunut jalkaan, ei yhtään. Olen jotenkin ihmetellyt, että onko ne ihan oikeasti kaikkien niitä käyttävien jalkaan hyvät kengät vai käyttääkö ne niitä vain siksi, että ne on muotia? Samaa olen miettinyt näiden Soreleiden suhteen. Mulle mainostettiin kunnon huopikkaiden olevan lämpimimmät kengät talvikeleillä, sellaiset aattelin hommata leikkipuistoseisoskeluun. Vaikka taitaa nekin olla aika leveälestiset...

  VastaaPoista
 9. Itse tilasin ellokselta sovittamatta ja ihan hyvä tuli, tilasin siis ihan kokoanivastaavan kengän. Mutta toki siinä on aina riskinsä, onneksi noita tuntuu myyvän nykyään tosi monet liikkeet.

  VastaaPoista
 10. joo, meillä kans puetaan välillä kenkiä itse jalkaan ja sit hyöritään sisälläkin huopavuorisaappaissa.

  VastaaPoista
 11. se on juurikin jalan muodosta kiinni, tosin tolla merkillä on aika monia eri malleja, myös kapeampia. Itse tykkään converseista (tai mulla on sellaset eettiset ethletic-tennarit mut sama malli) et ne on kevyet ja helpot kesäkengät. Mut en tajuu miten jotku menee niillä talvisin, kylmä hohkaa ohuesta muovista niin heti jalkoihin, huh!

  VastaaPoista
 12. Jes, onnittelut! Superhienot on!

  Meidän perheeseen muutti myös pari viikkoa sitten 4-veen jalkaan Sorelit Stockan -20% alesta. Niitä pohdittiin otetaanko vaiko eikö blogissa tuolloin ja sinne on tulossa joulunpyhien jälkeen fiilistelyjä kengistä - mitä lapsi niistä on tykännyt ja onko lämpimät -25 asteessa, joita kohtaamme tulevana viikonloppuna. Meillä on ollut käytössä Vikingin talvigoret, Emut, huopikkaat ja nyt Sorelit, niin ihan kiva nähdä ovatko Sorelit maineensa veroiset.

  VastaaPoista
 13. Tää on niin hauska trendi, jopa ihan järkevä sellainen. Silloin 4 vuotta sitten kun työkseni koitin näitä myydä, paksumpia versioita, kaikki valitti että on niin klohmot. Kuka valittaa enää, ei kukaan. :D Mutta eipä palele ihmisten varpaatkaan, mikä on hyvä juttu. Nuo lasten sorelit on kyllä ylisöpöt, ei noin söpöä vain voi olla.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images