NASU

Vaan mik on tämä herra, varustettuna viimaan ja kylmyyteen? Sehän on mun lapsi! Mutta miksi tuollaista karvareuhkaa on tapana kutsua? Koivis...


Vaan mik on tämä herra, varustettuna viimaan ja kylmyyteen? Sehän on mun lapsi! Mutta miksi tuollaista karvareuhkaa on tapana kutsua? Koivistolainen tai jotain sinnepäin? Löytyi Spr:n kontista ja lähti mukaan, kun tuntui melkein huutavan lapsen nimeä karvahattuhyllyssä.


Tässä taisi olla tämän joulunjälkeisalesesongin paras ja ainoa lastenvaatelöytö, jotenkin ei yhtään houkuttele alet eikä edut. Oma vaatekaappi sen sijaan huutaisi kovasti täydennystä ja tuntuu, että sieltä puuttuu jokin olennainen vaatekappale. Sellainen mikä menisi kaiken kanssa ja kruunaisi joka kokonaisuuden. Ehkä yksivärinen joku, en vain oikein tiedä mikä. Pojan kaapissa parhaan jokatilanteen vaatteen tittelin vie Kainon haalari sekä villahousut (joiden tekeminen on kuulemma lopetettu, mikä vääryys), mutta mistä keksisi itselle jotain yhtä nättiä ja käytännöllistä? Tuntuu, etten osaa enää laittaa vaatteita päälle saati miettiä millaisista edes pidän. Liikaa aikaa kotona, sanokaa mun sanoneen.


Olitteko aleharakkoina vai maltoitteko mielenne? Itse kävin tosiaan vain kirppiksillä ja nyt makaan raatona futonilla, flunssa yllätti :(

8 kommenttia

 1. E voi sanoa edes ale harakaksi, ehkä ale hamsteriksi:D eli kyllä olen tainut pyörähdellä aleissa; sekä livenä että netissä:)
  Mulla ollut -70 luvulla tollanen reuhka, joka oli kylläkin varustettu tupsulla...
  (joka hävisi tarhan pihaan lumikasaan)

  VastaaPoista
 2. Pian kolmen lapsen mami28. joulukuuta 2012 klo 3.49

  Vihdoin sain koko blogin luettua :). Tää on kyllä ihana :). Ja nuo pojan vaatteet, jos yhtää olisin äiti joka jaksaisi liikkua yksin kierrellen kirppareita tai kyseisissä liikkeissä mitä olet linkittänyt, olisin varmasti muokannut omien jätkien kaapit toiseen uskoon, mutta olen laiska ihminen vaatteiden suhteen ja koska kaksi poikaa, esikoiselle hommataan tietenkin kaikki jää kuopukselle kiertoon samat. Ja mun nopein vaatehankinta yleensä on kun avaan h&m sivuston ja kuolaan niitä vaatteita viikon, mietin onko sinne velkaa ja jos ei ole, niin tilaan sitte ison satsin kerralla. Ja koska h&m vaatteet käy meillä ensimmäisinä pieniksi, tahtoisin kaappii jotai mikä kestäisi hiukan pidemmän käyttöajan. Name it on toinen mistä vaatteita ostan, reilua kokoa, mutta koska en ole sisäistäny verkkokauppaa, niin sieltä ostetaan vaatteet kerran vuoteen pukin konttii.

  VastaaPoista
 3. ihana tyyli pojalla =) tosin meiän lapsi varmaan paistuis noin paljossa villassa...

  VastaaPoista
 4. Eikö löytynyt edes lumien sulettua? O_o!

  VastaaPoista
 5. Hurja saavutus lukea koko blogi, oikeasti. Laskin et siellä on n. 800 kirjoitusta yhteensä. Osa vielä tuplana bellaan muuton takia, kävi joku kämmi näes :)

  VastaaPoista
 6. Tuo paita olikin takin sijasta päällä, ei se sisällä villahaalarissa ja paidassa ole, ainakaan niin et ois kumpikin päällä :)

  VastaaPoista
 7. En oo ollu aleharakkana kun ei oo ees sellaiseen(kaan) rahaa just nyt. Ois kyl ollu siistiä käydä just itelle vähän jotain kaapin täytettä hankkimassa. Just joku tuollainen kätevä vaatekappale, joka pelastais ne hetket kun joskus (harvoin) pitäis jonnekin pukeutua vähän siistimmin kuin kotivaatteisiin. Mutta, NYT ON NÄIN. (Heh, oon niin alkanu käyttään tuota sun vinkkaamaa lausetta vähän kaikkeen nykyään. Mieskin muuten sanoo jo tuota mantraa sujuvasti! )
  JA onpa vain ihanat nuo naperosi vaatteet, ihan mainio tuo hattu löytö! Hyviä villahousuja tai villahaalaria pitänee alkaa ettiin ens talveksi, tää talvi mennään äitiyspakkauksen haalarilla. :)

  VastaaPoista
 8. Nyt on näin toimii kaikkeen :) Suosittelen kyllä kunnon villahaalaria, mä ostin ton Kainon viime talvena kasvunvaralla eli 90cm ja se meni kevättalven käännettynä lahkeet ja nyt ilman kääntöä. Villa on myös tosi hyvä matsku kesällä, ei tietenkään helteellä mutta iltaisin ja vaikka merellä.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images