KIPPO JA TARINA

Mennään nyt vielä lahjalinjalla, kun tässä(kin) on niin mainio tarina. Sain lahjaksi tuollaisen hienon kulmikkaan säilytyskulhon. Itsessään ...


Mennään nyt vielä lahjalinjalla, kun tässä(kin) on niin mainio tarina. Sain lahjaksi tuollaisen hienon kulmikkaan säilytyskulhon. Itsessään esine on hieno ja taitaen tehty, mutta enemmän kuin kulhoa, haluan esitellä tekijää sen takana. Latasin alle aika pitkän videon siitä millaisissa maisemissa tämä kulho, kuten moni muukin asia on syntynyt. Kaikki finnish design ei olekaan sitä, miltä aluksi näyttää ;)


Videon tavarat vain etsivät sitä oikeaa löytäjää, joka kantaisi sadat ellei tuhannet puukulhot liitereistä designputiikkeihin ja kattoinstallaatiot Kiasmaan. Nykypäivän sisustusblogeihin noi himmelit taitaa olla liian värikkäitä, mut mulle kelpais tuollainenkin :) Niin siistiä.


 

http://www.youtube.com/watch?v=KF8mb_KErZ0

2 kommenttia

 1. Woh. On kyllä mahtavia nuo kulhot. Saako niitä hankittua jostain muualta kuin paikanpäältä? Tiedätkö mistä lahjanhankkija on sen hankkinut?

  Samanlaisia taiteilijasieluja on tuolla puskat täynnä, monesti niin toivon, että heidän taitonsa tulisivat oikeasti esille ja nuo varastoissa notkuvat hienot työt myyntiin/esille. Monet vaan ovat eläkeläisiä ja jos ko. tuotteita lähdetään isolla mittakaavalla myymään, menettävät he eläkkeet kun niiden kanssa ei saa paljon p:tkään tienata... ainakaan sairaseläkkeen kanssa. On tässä yhteiskunnassa jotain niin sairaan kieroa. Et saa hankkia lisätuloa ilman että menetät pienen ansaitsemasi (sairas)eläkkeen... Että korpeaa kun pienen ihmisen yrittämistä ei tueta. Murh.

  Mutta mahtava mies ja mahtavat tavarat. Olen kanssa ihan hullaantunut! Pakko saada kulho ja himmeli :)

  VastaaPoista
 2. Kippo oli lahja videon tekijältä, joka työkseen kuvaa noita ITE-tyyppejä. Voin kysyä sulle tarkemmatkin puhelinnumerot, mutta nimi on Heikki Kylliäinen ja Savitaipale on paikkakunta. Niitä oli ollut jossain myyjäisissäkin, muistaakseni antikvariaatti Sofiassa Hkissa :) Tuskin on pahan hintaisia.

  Noita tyyppejä on tosiaan paljon ja jos joskus on aikaa, katsele videon tekijän muitakin videoita. Siellä on vaikka mitä ihania "kylähulluja" videoitu!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images