VOIMALAUSEITA (sis. uusi hörhö-kategoria)

Nuorempana olisin nauranut, jos olisin tiennyt minun keräävän joskus positiivisia voimalauseita. Ei, se ei ollut yhtään tyylistäni hommaa. M...


Nuorempana olisin nauranut, jos olisin tiennyt minun keräävän joskus positiivisia voimalauseita. Ei, se ei ollut yhtään tyylistäni hommaa. Mutta nyt tilaan pinterestin kautta usealta voimalausefriikiltä kuvia ja klikkailen niistä omaan elämääni sopivia juttuja. Näiden kuvien alkuperäiset lähteet löydät poikkeuksellisesti siis pinterest-tililtäni klikkaamalla, ei tekstin alta.


Musta on hyvä ainakin muutaman kerran päivässä muistuttaa itseään voimalauseistaan ja näin syövyttää tiettyjä lauseita ihan oikeiksi ajatuksiksi, mielen luonnollisiksi poluiksi. Välillä kun tuntuu, että negatiivisuus ja valitus ovat suurimmaksi osaksi vain opeteltuja malleja, mitkä tarttuvat kuin tulipalo. Monesti myös tuntuu, että lista siitä mitä ei ole on suurempi kuin mitä on. Suuri ajatusharha.


Jos tarvitset voimalauseen, nappaa omasi ylhäältä! It's free :) Ja voimalauseita tässä tarviikin nyt kun Vain elämää loppui, enkä saa viikottaista Jonne Aaron annostani tyydytettyä. Tahtoisin oman pienen Jonne Aaronin kirjahyllyyni laulamaan riipaisevasti ja olemaan ihana. Joulupukki, kuulitko?

12 kommenttia

 1. Kiitos, nämä tuli tarpeeseen =D

  VastaaPoista
 2. Kiitos sulle! kuin tilauksesta mulle tuo BE NICE! i ihave been horrible mom.

  VastaaPoista
 3. Voi kuule, kuule.....täällä on heimoveli (-sisko) joka itkee Vain elämää-ohjelman perään:((((((
  Sohvaani syntyi kuoppa viikonlopun maratoon-lähetysten ansioista, nenäliinoja kului t o d e l l a runsaasti ja aamulla silmät liikutuksen purkauksista paksuina.
  Aivan upee ohjelma ja sessio kokonaisuudessaan:)
  Juu, ja noista voimalauseista...kortteina tai julisteina en omista yhtään mutta olen näitä kirjottelijoita...monet, monet erinäiset vihkoset/kirjaset löytyy kätköistäni joihin olen tallentanut ne makoisimmat...sit niitä tilanteen tullen ahmin sielunravinnokseni.

  mukava blogi siulla on, löysin tänne tänään-hyvä niin:)
  -Sari-

  VastaaPoista
 4. Mulla on pianon päällä oma pieni Jonne, kuva Jonnesta Linnan juhlissa tuli aikanaan kaverilta joululahjaksi.
  Jonne oli kyl paras Vain Elämää -tyypeistä. Parhaat Jonnet mulla on puhelimessa ja siitä niitä voi kuunnella ja itkeä vaikka joka päivä! :)

  VastaaPoista
 5. Ihania, mutta paras kaikista on silti se -Nyt on näin.

  Ystäväni tilasi joulupukilta Jonne Aaron -näköispatsaan, todellisessa koossa ja kaikilla ulokkeilla ;D Mä ottaisin mieluummin Cheekin :P

  VastaaPoista
 6. Mulle kans se Cheek, ottaisin mielelläni kokonaisen näköismiehen, kiitos ;D Mut onneks on sentään Vain elämää boxilla nauhalla JA se kokoelma-cd :)

  VastaaPoista
 7. vie vaan ihan sikana energiaa kuunnella valitusta asioista, joille ei ole edes tekemässä mitään. siksi en sitä paljon harrasta nykyään, kun valittaminen on ku tarttuva rutto.

  VastaaPoista
 8. joo, mulla kans on kuoppa ja sydämessä reikä kun se ohjelma loppui!

  Tervetuloa toistamiseen ja ihana kun kommentoit heti <3

  VastaaPoista
 9. oi joi, mun pitää hankkia vähintään lompakkojonne!

  VastaaPoista
 10. Joo, nyt on näin kyllä voittaa melkein kaiken :D

  VastaaPoista
 11. mäkin oon kuunnellu spotufystä kun jonnella on kylmä ilman mua...

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images