Nukkekoti

Oonko mä ainoa, vai onko Etola jonkun muunkin mielestä vähän friikki liike? Sanonta, ettei tiedä onko joku lintu vai kala pätee nimenomaan E...

Oonko mä ainoa, vai onko Etola jonkun muunkin mielestä vähän friikki liike? Sanonta, ettei tiedä onko joku lintu vai kala pätee nimenomaan Etolaan, missä myydään Luhta Homea ja feikkidesignhuonekaluja sulassa sovussa ja kuorrutetaan koko komeus (luultavasti) 90-luvun lopun vahakangastehtaiden jämäerillä ja Laura Ashleyn kumisaappailla. Tosi outoa. Mutta aina välillä liike onnistuu yllättämään, kuten eilen hakiessani dc fixiä. Kattokaapa!


Ehkä maailman siistein nukkekoti! Ja se oli ihan hurjan iso, melkein metrin korkuinen ja jämerän tuntoinenkin. Hinta oli aika suolainen 123 eur. Olin tietenkin ihan ihastunut ja jouduin laskemaan sataan miettien samalla tilin saldoa, lapsen ikää, kotimme tavarapaljoutta ja sitä karua faktaa, että pojalla on yksi nukkekoti ja onnistuin kävelemään ulos ilman nukkekotia. Mutta tuollaisia nukkekotien pitäisi olla eikä mitään muovihärpätyksiä, mitä ne meillekin tulleet lelukirjat piti sisällään. Nukkekodin esittelyssä sanottiin, että saa itse maalata. En kyllä tohtisi ja sitä paitsi tuo puun väri on tosi kaunis.


Ja nyt nukkekotitunnelmista iltapäiväksi Digimessuille. Ajat ovat muuttuneet, entinen videotuotannon opettajani putoaisi penkilä jos tietäisi mun vapaaehtoisesti tekevän tekniikkaan liittyen muutakin kuin kuvausryhmän cateringia. Niin ne tilanteet muuttuvat Jukkaseni.


Ps. Jospa nämä materiapostaukset vähenisivät hieman kun poikakin alkaa taas olemaan elävien kirjoissa ja meille voi jopa kuulua jotakin. Toivottavasti. Kuukauden aikana 2 viikkoa mennyt kotona auauta kuunnellessa, alkaa pää olemaan niin tyhjä ettei edes kirjaimia osaa hahmottaa sanoiksi -_-

7 kommenttia

 1. Enpä ole koskaan käynyt Etolassa. Tuon nukkekodin takia voisinkin siellä käydä. Olen alkanut haaveilemaan uudesta nukkekotiprojektista. En saa kuitenkaan lupaa ostaa tota. :-( Elämä on liian vaikeeta. :-D

  VastaaPoista
 2. Joo, mullakaan ei ole lupaa tuohon. Itseltäni lupaa. Olis vaan niin hienoa omistaa tuollainen, ihan vaikka vaan omistamisen riemusta :)

  VastaaPoista
 3. Mie näen jo sieluni silmin millainen olisi lopputulos.. Ostetaan puoliksi ja vuorotellaan aina ton kanssa?

  VastaaPoista
 4. pitänee likalle käydä noukkimassa tuo odottamaan sitä hetkeä kun nukkekotileikit on pop :)

  VastaaPoista
 5. Siihen menee vielä tovi! Mut siellä oli myös pinkiksi maalattua taloa, jos semmonen kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 6. heh, meillä olisi sellanen vuorovanhemmuus nukkekodista :D Se mun puoli olis aina ihan likainen ja tiskit tiskaamatta...et haluais jakaa edes nukkekotia mun kanssa, trust me!

  VastaaPoista
 7. Onneksisatun olemaan se parempi puoli, joka hoitaa toistenkin tiskit. :-D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images