Messuilla

Onpa ihanaa, että lapsi on viimein terve ja päästiin yhdessä ulos. Tai no, yritettiin me torstaina Miltton showroomin pressipäivästä selvitä...

Onpa ihanaa, että lapsi on viimein terve ja päästiin yhdessä ulos. Tai no, yritettiin me torstaina Miltton showroomin pressipäivästä selvitä kaksin, mutta se oli aikamoista kidutusta kummallekin. Eilen kuitenkin pääsimme ihan hyvillä mielin messukeskukseen ja takaisin, kun teimme perheretken Digiexpoon ja Skiexpoon. Mulla oli tarkoituksena hieman katsella uutta salamaa Olympus peniini, mutta en mä sit löytänyt edes Olympuksen pistettä. Lopulta me vain seikkailimme aikamme siellä todella meluisassa messukeskuksessa, mikä oli ihan kiva pyhäinmiestenpäivän ohjelma. Mutta kuten sanottua: meluisa kuin mikä.
Vaikka en löytänyt Olympuksen pistettä, pääsin kuitenkin viimein testaamaan tuota PS Vitaa. Taidan olla hieman hömpsähtänyt pleikkari3:een taas kerran ja etenkin Start the partyä olen pelannut iltaisin paljon. Se on niin rentouttavaa kun saa hakata myyriä nuijalla ja pelastaa pikkulintuja pesään tuulettimella. Myös vuosi sitten ilmestynyt DanceStar Party on musta ihan huippu, eikä vähiten siksi, että sillä pystyy nauhottamaan kavereiden tansseja ja laittamaan ne nettiin :D Nyt oli ilmestynyt uusi DanceStar Party hits, mitä olisi saanut testata isolla lavalla messukansan edessä, mutta jätin sitten väliin. Uudella levyllä on kuitenkin mm. Kelisiä, Run DMC:tä sekä ehdoton joraamissuosikkini MIA:n paper planes, joten pakko päästä kokeilemaan. Onko muuten hassua, että inhoan liikuntakeskuksien koreografiatunteja, mutta tykkään tanssia pleikkarin kanssa? On se.


Miten te vietitte pyhäinpäivää? Karkkia ja kepposia vai hautakynttilöitä ja hyvää ruokaa? Mä unohdin koko pyhän ja huomasin aamulla, ettei meillä ole edes kunnon ruokaa, joten käytiin Messukeskuksen Hesessä juhla-aterialla :D Saa nähdä miten nää juhlakuviot tulevat muuttumaan lapsen kasvaessa, varsinkin kun Halloween tulee suuremmaksi vuosi vuodelta. Musta se on aika kiva juttu, kyllä tänne pimeyteen mahtuu äksöniä ja lastenjuhlia :)


Ja loppuun vastaus, mihin kuitenkin saisin kysymyksen. Pojan villahousut ovat merkkiä Kaino ja ne on ostettu Ipanaisesta täältä. Saan näistä aina tosi paljon kysymyksiä, joten ilmoitan specsit jo etukäteen!

13 kommenttia

 1. Siis mitä? Sä ET voi olla niin julma että julkaiset kavereiden pleikkarisessioita. Nöy. Mun takakiree piponi alko kiristää heti, vaikken koskaan edes osallistu moisiin karkeloihin. Wonder why :D

  VastaaPoista
 2. Pyhäinpäivä meni töissä, kiireessä, juosten. Koska kaikki paikkakuntalaiset tuntu olevan vuokrailemassa leffoja ja ostamassa nannaa..

  VastaaPoista
 3. :D En siis ilman lupaa, tossa vaan on mahis laittaa vaikka tanssipätkä faceen ja kyllä me sitä ollaan tehty. Se on ihan hullun koomisen näköstä hommaa kun nauhalta kattoo.

  VastaaPoista
 4. No tuollaisissa työpaikoissa sen varmasti näkee, milloin on pyhäpäivä :)

  VastaaPoista
 5. i-ha-na sa-teen-var-jo!! mullekans, mistä tollasia saa!?!? oon heti valmis hylkäämään kaikki mustat varjoni, toi on mielettömän hieno :D

  VastaaPoista
 6. se on iittala desing capital varjo, googlaappa!

  VastaaPoista
 7. ja sen saa just nyt kympillä, jeeeee :D http://store.iittala.com/epages/iittala.sf/sec9fa34979e0/?ObjectPath=/Shops/iittala/Products/T111170

  VastaaPoista
 8. Ihana punainen Lotto! Ja ihan järkyttävän tyylikäs sateenvarjo!

  VastaaPoista
 9. Oi kiitos! Tulee tosi harvoin käytettyä tuota mekkoa vaikka onkin ihana. Jotenkin oon niin verkkaroitunut, mutta kehut aina vaikuttaa. Ehkä siis uudelleen ensiviikolla päälle :)

  Toi sontsa on niin ihana! Toi suomikuva on niin huippu!

  VastaaPoista
 10. apua, ihanat noi sun pikkumiehen villakalsaripöksyt :DD iloa revittiin angry birdseistä vissiin hyvin? :D

  VastaaPoista
 11. Mun on pakko vielä joskus löytää vihreä lotto-mekko! myykää joku mulle sellanen!

  VastaaPoista
 12. en oo ikinä nähnyt vihreitä! vantaan variston nanson myymäläs oli kuulemma lotot -50%

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images