Kettunen

Iik! Nyt mä sekoan L-O-P-U-L-L-I-S-E-S-T-I! Mitä takkeja hollantilainen Coaters tekeekään huovasta! Ja arvatkaa mitä? Mä oon jopa työskenne...

Iik! Nyt mä sekoan L-O-P-U-L-L-I-S-E-S-T-I! Mitä takkeja hollantilainen Coaters tekeekään huovasta! Ja arvatkaa mitä? Mä oon jopa työskennellyt huovutusopettajana joskus ja tyypin mummo on ihan proextrahyvä huovuttaja. Siis MIKSI MUN LAPSELLA EI OLE TÄLLAISTA? Koska suutarin lapsilla ei ole kenkiä, siksi.

Noita saisi tilata 159 euron hintaan ja se ei kyllä todellakaan ole paha hinta, kun huovutusvilla maksaa Suomessa maltaita. Jos jos ja jos...JOS mulla olisi useampi lapsi, raskisin satsata ja kierrättää, mutta yhdeksi talveksi ei ehkä viitsi. Tai sit on pakko hankkia se lapsi. VITSI!


Kuvat: Coaters.nl


EDIT: Huomasin postauksen kirjoittamisen jälkeen, että coaters arpoo yhden vapaavalintaisen takin facebook-tykkääjien kesken, joten...voitetaan se Suomeen! Mä tykkäsin jo.

10 kommenttia

 1. Harmi et nää menee niin perätoukuria, muuten olisin ostanut sulta sit takin nurkista. Muutenkaan en täksi talveksi raaskis hankkia, tuskin kauheesti tulee lähdettyä takissa minnekään, mut ehkä parin vuoden päästä.

  VastaaPoista
 2. vittu tää on siisti (sori mun kielenkäyttö :D). toisaalta tän vois yrittää lähtee toteuttaa esim. college hupparina, ei olis niin tajuttoman kova paukku. mä taidan lähteä toteuttamaan kun oon muutenkin tässä verestellyt mun ompelu skilssejä jotka onollu kuopattuna siitä asti amiksesta valmistuin :D

  VastaaPoista
 3. Veikkaan että halvempaa on ostaa se takki, ko alkaa sen takia kakkosentekopuuhiin ;)

  VastaaPoista
 4. On kyllä hieno takki! Onko noilla muita eläimiä?

  VastaaPoista
 5. Entä jos tää päheä takki ois se yks vaate, minkä säästäisit poikasi mahdolliselle jälkikasvulle? :)

  VastaaPoista
 6. aivan ihana ! :D ja joku yllä mainitsikin tosta jotain huppariversiota, siis mäkin haluan semmosen hupparin !!! Tai vaikka kaks :D !

  VastaaPoista
 7. Hei huovutusvilla ei maksa maltaita, kun ostat lampolan kautta etkä mistään käsityötms. liikkeestä, joka ottaa reilun katteen! Että siitä vaan kokeilemaan! :)

  VastaaPoista
 8. Mä en asu ihan lampolan naapurissa. Joskus olen kysellyt, mutta silloin villan olisi joutunut ostamaan karstaamattomana ja tuo värjäyskin on urakka sinäänsä, vaikka oranssi väri. Kuten sanottu, huovutusopettajana työskennellessä moni asia tuli tutuksi, mutta en kyllä ole kuullutkaan lampolasta, missä myydään värjättyä ja karstattua villaa.

  VastaaPoista
 9. Kylläpä noita löytyy jonkin verran, tokikin tuote jalostetaan usein jossain muualla kuin lampolassa :) Postitse lähettävät monesti. Tulikin kyllä hinku tämän postauksen johdosta huovuttaa isomman koon töppöset poitsulle.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images