Muistutus: Teiniäidit!

Tänään se sitten viimein alkaa, Yle tv2:n teiniäidit sarja, missä seurataan neljän nuoren naisen äitiyden ensiaskeleita. Sarjaa on luvassa 8...

Tänään se sitten viimein alkaa, Yle tv2:n teiniäidit sarja, missä seurataan neljän nuoren naisen äitiyden ensiaskeleita. Sarjaa on luvassa 8 jaksoa ja ensimmäinen siis tänään torstaina 19.30. Odotan sarjaa innolla, sillä ystäväpiirissäni on 1-vuotiaan tytöt teiniäiti. Fiksu likka ja todella hyvä äiti, ei voi muuta sanoa.

Teinixien jälkeen voi sitten vielä seurava Liviltä Super Marjoa 21.00 ja miettiä kumpi olisi mieluummin, Marjo vai teiniäiti :D Mä luulen kallistuvani mieluummin teiniksi.

Mukavaa äititorstaita siis!

Kuva: teiniäidit-ohjelman facebook/ YLE

16 kommenttia

 1. Nauhalle on tulossa! Itsekin olen kai jonkinmoinen teiniäiti, sillä esikoinen syntyi, kun olin vasta 19v. :-)

  VastaaPoista
 2. hitsi kun ei oo sitä digiboxia, niin mielelläni mäkin katsoisin tän kun kiinnostaa nähdä että millassia teiniäitejä suomesta löytyy (itse enä valitettavasti sellaista tunne) :)

  VastaaPoista
 3. apua, miks mä missasin tän! toivottavasti löytyy netistä, pakko nähdä!

  VastaaPoista
 4. Minäkin missasin. Muillekin missanneille tiedoksi (jos ei halua areenasta kattoa), että tulee uusintana sunnuntaina klo 16.30 ja tiistaina klo 16.00. Ja kakkoselta, niin menee kanavakin oikein.

  VastaaPoista
 5. Juu, kakkoselta :) Näkyyks jossain mun tekstissä vielä tv1, kirjoitin sen vahingossa ja korjasin melkein heti kun huomasin erheeni. Kiitti tiedosta!

  VastaaPoista
 6. Ei näkyny tai en ainakaan hoksannu. Ajattelin vaan varmistaa ettei kellään mee ylen kanavat sekaisin.. =D Niitä kun on niin monta.. =) (eli mulla itellä vois helpostikin mennä kanavat sekaisin..)

  VastaaPoista
 7. Täytyy sanoa että itse olin jollain tavalla vähän pettynyt tähän sarjaan. Kaikki ohjelman teiniäidit kun oli just sellaisia "vedän täs röökii ja meikkaan, lapsi tekee jotain jossain", tai ainakin heistä selkeästi yritettiin antaa sellainen kuva.

  Tuntuu että koko ohjelman tarkoitus oli luoda tietynlaista käsitystä siitä millaisia teiniäidit on, ja nimenomaan antaa sellainen kuva, että heille tärkeintä on ulkonäkö, tupakan polttaminen jne. En väitä että ohjelman äidit välttämättä oikeasti ovat tällaisia, mutta sellaisen vaikutelman antamiseen oli mielestäni selkeästi pyritty.

  Ohjelmaan oltaisi voitu ottaa ihan erityyppisiäkin teiniäitejä ja näyttää, että heitäkin on ihan joka lähtöön.

  VastaaPoista
 8. Olen itse teiniäiti, sain lapseni 18-vuotiaana. Itse olen imettänyt lastani yli vuoden, meillä käytetään kestovaippoja, en polta, enkä juo. Mulla ei myöskään tulisi mieleenkään hakeutua johonkin tuollaiseen ohjelmaan, niin että koko Suomen kansa voisi seurata mun ja lapseni elämää telkkarista :D

  Ehkä sen takia kaikki ohjelman äidit on tollasia "pissiksiä", kun ei ns. tavalliset teiniäidit halua tunkea naamaansa jokaiseen koloon, josta on mahdollisuus päästä julkisuuteen.

  VastaaPoista
 9. Haluan vielä siis selventää, etten missään nimessä ajattele että kaikki teiniäidit olisivat tuollaisia ja juuri tämän vuoksi ihmettelen miksi ohjelmaan on otettu niin samankaltaisia tyyppejä. Olen nimittäin aivan varma, että jos castingiin olisi vähän viitsitty panostaa enemmän olisi löydetty myös sinun kaltaisiasi tapauksia:)

  VastaaPoista
 10. Äiti ja veronmaksaja9. marraskuuta 2012 klo 1.38

  Olen samaa mieltä kokoomuksen nuorisojaoston pj:n kanssa eihän tälläisiä voi laittaa yhteiskunnan maksettavaksi. Ja toinen asia kuka niille alaikäikäisille lapsille viinaa toi. Poliisitutkinta on varmaan paikallaan.

  VastaaPoista
 11. Anteeksi nyt vain, mutta mikä tekee sinusta paremman tukien nostajan kuin nuorista äideistä? Kai sä nyt tajuat, että äidiksi tuleminen on myös ihmisoikeusasia ja aivan samalla tavlla kuin susta ei ole takuita ei muistakaan ihmisistä ole takuita onko ne jonkun kokoomusperseilijän mielestä oikeutettuja tukiin.

  Oikeasti, sietäisit hävetä jos sä oot äiti ja mielipiteesi ovat noin itseäsi korottava. Jokainen meistä maksaa veroja, jopa nuo tytöt. Jopa niistä röökiaskeista, joita joku muu niille diilaa. Sä et ole yhtään parempi ihminen tuomitsemaan mitään äitiryhmää tv-sarjan takia. Itse tunnen todella vastuullisia nuoria äitejä.

  Huh, alkoipa ahdistamaan.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images