LACROSSE

Johan yllätti lumi tämän tallaajan aamulla. Lähdin citykämpästä kohti keskustassa olevaa tapaamista tolppakoroissa ja mitä löysin tapaamispa...

Johan yllätti lumi tämän tallaajan aamulla. Lähdin citykämpästä kohti keskustassa olevaa tapaamista tolppakoroissa ja mitä löysin tapaamispaikasta oli täysin vaatteisiini mätsäävät pitkät toppakengät. Kenkien merkki, LaCrosse footwear, oli mulle täysin nevöhööd mutta pakkohan ne oli jalkaan sovittaa, kun kenkien viininpuna-harmaa-oranssi väritys toistui myös vaatteissani passelisti. Koska nämä ovat niin erilaiset kuin omat Sorelini ja ehdottomasti naisellisemmat eikä yhtään niin klompsut, ajattelin esitellä nämä niille lukijoille, jotka eivät Soreleista innostuneet.





Noi buutsit olivat merkin showroomin mallikappaleet koossa 41.5, mutta koko meni mun 40 kokoiseen jalkaan hyvin. Uusi merkki siis "minkä hiton koon mä tilaan" kategoriaan, LaCrosse footwear (tilaa kokoa isompi, se menee). Tuntuivat kyllä todella miellyttäviltä jalassa, mokkanahkaa, kunnon vedenpitävää kangasta ja thinsulatevuori. Tsekkasin myös, että kengän läppä oli pitkältä matkalta ommeltu kiinni kenkään, eli lumenkaan ei pitäisi tulla läpi.

Onko joku omistanut tällaista minulle tuntematonta merkkiä olevat kengät? Mikä on tuomio? Koska myyntipaikoissa on paljon retkeilytarvikeliikkeitä, uskoisin olevan aika pätevä kenkä myös pulkkamäkihommiin. Kannattaa myös tsekata merkin kumpparit, jotka olivat hämmentävän hyvän tuntoiset jalassa, koska niissä oli 3-kerroksinen neopreenipehmuste pohjassa. Kun mun hait hajoaa, hankin näillä puheilla noi Hamptonit, koska en oo eläissäni kokeillut noin miellyttäviä kenkiä jalkoihini ja joo, olen kokeillut Crocseja. Ei vastaa yhtään noiden kumppareiden jalkatuntumaa.

edit: yritin etsiä ja etsiä noita kuvan kenkiä nettikaupoista. Yllättävän hankalaa, mutta ainakin täältä löytyy ja sattumoisin pienellä alellakin.

 

13 kommenttia

  1. Mä katoin tota samaa värimallia! Mut ehkä mulle kuitenkin tulisi tylsästi musta. Tiedätkö onko noita hamptoneita pitkävartisina, tuolla showroomilla oli aika pieni valikoima kaikista malleista näytekappaleina, en mielestäni nähnyt pitkävartisia kumppiksia kuin karvareunalla. Onkohan niissä se sama superpehmeä ihana ihana ihana pehmyt sisäosa? koska se oli jotain todella erikoista, en mä yleensä huumaannu noin kenkien tuntumaan jalkaa vasten. Kyllästyykö siihen ikinä? :D

    VastaaPoista
  2. Ei ole tainnut pitkävartisia tulla vastaan, mutta hyvin lyhyemmilläkin on pärjännyt. Lyhyet on mukavat kun niihin ei tarvi tunkea pohjetta väkisin sisään ;D

    Mää käytän noita kumppareita välillä muutenkin kuin kurakelillä, kun ne on niin hyvät jalassa. On mulla töissäkin välillä ne olleet koko päivän ;) Noin mukavan tuntuisia kenkiä ei ole ikinä tullut vastaan! Kai ne pitkävartiset karvaversiotkin on yhtä ihanat sisältä... Luulis ainakin.

    VastaaPoista
  3. Joo, kuulin että niitä käytetään tosi paljon muutenkin ja nehän on helppo vaan vetää jalkaan. Olen ihan kade sulle nyt!! Mä oon ihminen jolle haisaappaidenkin varsi on liian lyhyt välillä, tarvisin ehdottomasti pidemmällä varrella omat kumpparini.

    Olipa hyvä, et on yksi tyyppi samaa mieltä, et noiden jalkatuntuma on ihan huippu. Mietin nimittäin, et onks mulla eilinen krapula niin paha, et kengätkin tuntuu pehmeämmiltä (join pari bisseä illalla...)

    VastaaPoista
  4. Kattelin noita just eilen samaisessa paikassa!!! :DDD

    VastaaPoista
  5. :) Nuo oli kyllä tosi sympaattiset kengät kertakaikkiaan. Ja toi pituus on aika mainio myös.

    VastaaPoista
  6. Hyvännäköiset kengät! Mulla on just edessä talvikenkien osto. Tärkein kriteeri on, että menee niin pakkasilla kuin loskakeleillä muksujen kanssa touhutessa. Pitää tutustua merkkiin paremmin. On mullekin ihan uus tuttavuus. :)

    VastaaPoista
  7. näyttää todella houkuttelevilta kengiltä! mulla on talvikenkien osto ja oon miettiny uggeja tai emuja, nyt nämä tuli kyllä siihen rinnalle! nämä kiinnitti mun huomion:
    http://www.lacrossefootwear.eu/womens/whitneytm-ii-women-s-white-pac-boots.html

    missähän noita myydään?

    VastaaPoista
  8. jaa löysinkin tuolta sen where to buy... nyt kyllä täytyy harkita, tänään viimeks kaaduin mun nykyisillä popoillani :D. nuo ei varmaan oo liukkaat?

    VastaaPoista
  9. Näyttää kyllä niin ihanan lämpimiltä! Pitäis kans ostaa uudet talvikengät ja ois tosiaan kyllä kiva, että ne ois oikeesti lämpimät ja hyvät kävelläkin :D Apuuva, onko tässä nyt se mun seuraava hankinta!?

    VastaaPoista
  10. onpa kauniit kengät! pakko mennä tsekkaan loputkin kotisivuilta

    VastaaPoista
  11. Siis mähän en oo tollasilla jäällä kävellyt, mutta uskoisin ettei oo liukkaat. Ne nimittäin on kehitetty 1800-luvulla työjalkineiksi alunperin ja tekevät vieläkin paljon sellasta työkenkää. Noi kyllä ois niin sua väriltään :D

    VastaaPoista
  12. Tää on just se aika kun tosi monet pähkäilee noiden kenkien kanssa. Noissa popoissa on ihan käsittämättömän pitkä varsi, mistä ei kyllä lumi pääse sisään ja hyvin kevyet olivat, vaikka noin varrekkaat ovatkin.

    Mä vaan en löytänyt kun ton yhden paikan, mistä niitä saisi Suomesta, ei edes noissa isoimmissa nettikaupoissa ollut ku paria mallia jos ollenkaan. Outo juttu!

    VastaaPoista
  13. [...] yhteen. Ja siihen sopii myös jokaäidin parkatakki ja lehtikuvauksien jälkeen mulle päätyneet Lacrossen superkengät. Ruskea ja harmaa mätsää myös…10 vuoden päästä päätäni luultavasti särkee kun [...]

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images