Hämärää

Entinen syysfani, nykyinen väsynyt äitiyden kehäraakki etsii positiivisia puolia pimeästä. Varjokuvat ja valopallot, näitä ei kesällä ollut....Entinen syysfani, nykyinen väsynyt äitiyden kehäraakki etsii positiivisia puolia pimeästä. Varjokuvat ja valopallot, näitä ei kesällä ollut. Näitä sitä sitten ihaillaan maaliskuun alkuun asti, en edes sano kuinka kauan siihen tulppaanien ja kirkkaan keväthangen aikaan on.

Mutta onhan syksyssä oma tunnelmansa, tuoksulyhdyt, valot ja kotiin käpertyminen on ihanaa, syysruuista puhumattakaan. Onneksi on aina jotain pientä piristystä arjen harmauteen. Huomenna tulee pojan kummitäti viimeistelemään blogiaan meille, tyyppi kun ottaa hatkat pimeydestä ja muuttaa Kiinaan mallihommien perässä. Loppuviikkoonkin mahtuu paljon mukavia menoja eikä suinkaan vähäisimpänä ensi viikonlopun Kirjamessut sekä samaan aikaan vietettävät Viini, ruoka ja hyvä elämä messut. Lapsenvahti on jo hankittu ja pääsen yöksi asti pois kotoa. Asia, mitä osaa arvostaa vain viettämällä suurimman osan nykyisestä elämästään neljän seinän sisällä.

Mutta tsekatkaapa noi lapsen ripset varjosta, niistä saa valoa pimeimpiinkin hetkiin!

Ps. Pakko kertoa yksi toinen hämärä juttu. Mua pyydettiin keskustelemaan kirjamessulavalle Fifty Shades-ilmiöstä, mutta aika ei sopinut ohjelmaani. "Harmi" . Näin jo itseni pientä rohkaisua ottaneena lavertelemassa sitomiskirjallisuusfaniudesta ja muista aiheeseen liittyvistä kokemuksista ;)

12 kommenttia

 1. On se kumma ko nuo pienet miehet saa nuin ihanat ripset :). Meillon kans O:lla tooooosi pitkät! Tosin niin on isälläänki, toisinko mulla; iha nysät.

  Sitä maaliskuuta ootellessa....

  VastaaPoista
 2. Mullakin on ihan nysät, ei taatusti tule varjossa näkyviin. Mutta joku lohdutus, toi peri multa ripsien värittömyyden joten ei se ihan heti räpsyttämällä tyttöjä hurmaa. Äidin onni :)

  VastaaPoista
 3. Hei tulppaaneja saa jo heti tammikuussa! Mä syöksyn aina joulun siivoomisen jälkeen hakemaan kimppuja tulppaneja ja leikin et kevät on jo oikeesti kohta täällä! Mut sitä odotellessa vaan paljon paljon kynttilöitä ja tunnelmavaloja. Ja värejä! Totesin viimetalvena, et se värittömyys on se mikä mua eniten talvessa rassaa. Kaikki on luonnossa vaan mustaa ja valkosta. Eihän sellaista kukaan kestä. Mut ne tulppaanit! Niihin on aikaa oikeesti enää vaan 2,5 kuukautta!

  VastaaPoista
 4. Mä fanitin joskus talvea. Nykyään vihaan syksyä ja talvea. Tulejokevät!

  VastaaPoista
 5. Mun pojalla on myös hirmu pitkät ripset ja vielä todella tummat... Peri isältään, mulla on (ilman ripsaria heh) vaaleat lyhyet :) miten se onkin usein juuri näin päin, et poikalapset saa nuo "edut" joista moni tyttö maksaisi... ja maksaa :)

  Voi kun olisi ihanaa päästä tuonne kirjamessuilemaan, mutta enpä vaan pääse :/ mutta on mulla kyllä Fifty shadeskin lukematta, en vain ole (vielä?) innostunut...

  VastaaPoista
 6. Juu ja nyt saa onneksi ruusuja kirkkaankeltaisina :) Viime talvena musta tuli tulppaanifani, eka talvi kun sen pimeyden oikeen tajusi kun joutui heräilemään miten sattuu vauvan kanssa ja virkeys oli muutenkin poissa.

  VastaaPoista
 7. Mä vihaan nyt tätä syksyä kyllä. Talvikin on jees, varsinkin kevättalvi on ihana!

  VastaaPoista
 8. Se on joku kohtalon oikku noi ripset. En mä itsekään ole lukenut kaikkia fifty shadeseja, ekan vain. Se oli hauskaa viihdettä, mutta aika kökösti kirjoitettu. Aika profani saa olla, et ne kaikki jaksaa kahlata :)

  VastaaPoista
 9. Hei mistä olet hommannut tuon ihanan valopalloköynnöksen? Yritin jo viime talvena googlettamalla hakea tuon tyyppistä mutta en onnistunut löytämään..

  VastaaPoista
 10. https://stockmann.com/p/fi/La-Case-de-cousin-Paul-Manhattan-sisustusvalosarja/194637?itemId=194638 tässäpä on!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images