Haaleanpunertava lauantaiaamu

Oi, kuinka onnellinen olen tuosta viiden euron Hello Kittystäni! Loistokeitin ja nopeaa tulee hyvät mutterisumpit. Kokokin on oikein passeli...Oi, kuinka onnellinen olen tuosta viiden euron Hello Kittystäni! Loistokeitin ja nopeaa tulee hyvät mutterisumpit. Kokokin on oikein passeli, vaikka se ilmeisesti 3 espressokupillista keittääkin. 3 kuppia on juuri sopiva määrä aamuisin maitoon sekoitettuna, mutta kunnollisen kokoisista kupeista oli pulaa.

Viime viikolla käydessäni Arabiassa, kävin tietenkin myös tehtaanmyymäläkierroksella etsimässä sellaista kuppia, mikä vetää kittyllisen kahvia ja toisen saman maitoa, Teema kun ei sitä tee (paitsi isommat teemat, sellaisiakin ilmeisesti on!). Löytyi kuppi kakkoslaatuista sarjatonta mukavalla neulepinnalla. Aika originellia, eikö? Ei oo yksikään muu sarjaan vissiin ihastunutkaan missään muussa blogissa. Ei ei.

Hassua, kun kokeilimme kaverini kanssa sarjattoman mukeja käsiimme, niiden tuntu oli jokaisessa aivan eri! Esimerkiksi sellainen valkoinen värikkäillä kuvioilla varustettu tuntui paljon heppoisemmalta mitä tämä. Sitten taas samanlainen neulepintainen muki terrakotan värissä oli liian raskas ja ronski käteen!

En tiedä tuosta sarjattomasta onko se kokonaisuudessaan mun juttu. Mähän oon sarjaton jo ihan luonnostaan ja taidan jatkaa samalla linjalla. Nyt on kuitenkin kuppi, mihin kaikki kahvi mahtuu ja se tekee aamusta kuin aamusta, mutta etenkin lauantaiaamusta juhlaa.

3 kommenttia

  1. Jos kyllästyt tohon niin voin ottaa! Mä tykkään tosta sarjattomasta sarjasta hulluna. Voisin haluta myös yhden vaaleanpunaisen neulepintaisen muin itselleni.

    VastaaPoista
  2. ps. soppii aika hyvin yhteen, hellokitty, kahvipussi ja vaaleanpunainen motti. liilapinkkiä!

    VastaaPoista
  3. joo, värikoodattu! mun shoppailukaverina oli yks aika uus tuttavuus, joka sano yllätty mun pinkistä mukivalinnasta. Vaikka mähän oon ääreispastellifani!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images