Maanantai

Äh, tämä päivä on ollut varsinaista matalalentoa. Naapuri varasti mun pyykkivuoron ja kun viimein pääsin pesemään matkapyykit, haisi koko py...

Äh, tämä päivä on ollut varsinaista matalalentoa. Naapuri varasti mun pyykkivuoron ja kun viimein pääsin pesemään matkapyykit, haisi koko pyykkitila aivan järkyttävälle kemikaalipilvelle. Naapurin setä ei säästele näköjään hajustetuissa pyykkituotteissa, vaan oman kellon ja kalenterin ostamisessa. Olin niin raivona, että vein hänelle meidän seinäkellon sinne pyykkitupaan lahjaksi, mutta ei ollut kelvannut. Mur.

Jätin väliin Elixian jumppatunnin minkä sijaan siis pyykkäsin pitkin päivää kun viimein sain uuden ajan. Sitten hain pojan päiväkodista, niin päivän aikana oli ilmaantunut silmätulehdus. Soitin terveyskeskukseen ja lääkäriin ei ollut aikoja, huomenna uudelleen.

Lopulta päätin, että päivän saldo oli niin huono, että tarvin Pandan täytelakuja ja hain kaupasta pussin. Annoin pojallekin lakuja ja maattiin olohuoneen futonilla naamat mustina lukien kirpparilta löytynyttä Salla Savolaisen kuvittamaa lastenkirjaa Kirpputorikoira Naposta. Hyvä kirja kyllä, suosittelen hankkimaan jos jossain vielä näkyy, on nimittäin vanha kirja. Muutenkin tuntuu, että nuo Lasten Parhaan kirjakerhon kirjat ovat oikeastikin parhaita lastenkirjoja, sarjaan on valittu tosi hyviä kirjoja ja lähes aina kun kirppikseltä hankkii kirjan, on siinä Lasten parhaat kirjat-logo.

Että semmonen päivä, mutta onneksi täytelakut pelastaa yleensä mitä tahansa!

3 kommenttia

 1. Äh, maanantai mikä maanantai :/ Onneksi kohta ollaan jo uuden päivän puolella, josko sitten vaihtuis matalalento ilmavampiin siipiin.

  Sympatiaa pienelle silmätulehduspotilaalle ja potilaan äidille! Meidän neuvolassa on terkkareilla valmiita silmätippareseptejä pöytälaatikossa, koska silmätulehdus on niin tavallinen lastenvaiva eikä sen diagnosoiminen ole mitään rakettitiedettä. Mahtaisiko teillä olla samoin? Jos saisittekin reseptin ilman lääkärikäyntiä? :)

  VastaaPoista
 2. Täytelakut kyllä pelastaa minkä tahansa päivän!

  VastaaPoista
 3. Voiii, Napo-kirja on ihan kamalan symppis! Oon jo päättänyt, että meidän seuraavan koiran nimeksi täytyy tulla Napo. :D

  Äiti tilasi meille muinoin noita Lasten Parhaat -kirjoja, niitä tuli vuosikaudet. Kunnioitettava määrä niitä onkin, ja kaikki kotikotona tallessa. :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images