Tähtihetki

Perjantai oli pitkästä aikaa täysin vapaa päivä. Sen kunniaksi leivoin brownieseja ja keitin espressoa Hello Kitty-keittimellä. Eräs komment...Perjantai oli pitkästä aikaa täysin vapaa päivä. Sen kunniaksi leivoin brownieseja ja keitin espressoa Hello Kitty-keittimellä. Eräs kommentoija pöyristyi kun kirjoitin ettei angry birdsit ahdista, oli pitänyt minua valveutuneena. Tässä taitaa tulla jo toinen naula arkkuun kissamaisten viikonlopputerveisten kera :D

16 kommenttia

 1. Mmm, brownieita.. Suklaalla ei voi mennä pieleen, siihen minäkin luotan huomenna. Huomenna on siis minulla leivontapäivä, lähinnä pakosta kun maanantain nyyttärikestit velvoittavat jokaisen pistämään panoksensa tilaisuuteen kokkaustaitoja testaamalla. Keittiö ei ole asunnossani tila, jossa eniten aikaani viettäisin, joten suhteellisen kohtuulliselta kuulostava panos (vaikka lähtökohtaisesti vierastankin vieraille asetettuja velvoitteita) saa minulla liki hikipisarat otsalle. Mutta enköhän jotain yksinkertaista suklaista saa loihdittua :)

  VastaaPoista
 2. brownie on yksinkertaisista yksinkertaisin, suosittelen sitä! mutta yksi HELPPO JA NOPEA on banoffee myös, kakku-tai keksipohjan päälle kondensoitua karamellisoitua maitoa, kermavaahtoa ja banaania. Loistava herkku myös!

  VastaaPoista
 3. Onhan Angry Birdsit sentään suomalainen keksintö :D Kehtaanko tunnustaa; mulla on ollut tilava Hello Kitty penaali meikkilaukkuna siitä lähtien, kun tein opiskelijana keikkaa leluliikkeeseen :D En kertakaikkiaan ole pystynyt ostamaan mitään aikuisempaa.

  VastaaPoista
 4. Ja tolle mun HK-pannulle on myös selitys...piti ostaa uusi mutteripannu, mutta kun löysin 5 eurolla alesta tuon, en malttanut olla hankkimatta. Se nimittäin on ihan hyvän merkin pannu ja noi mutteripannutkin maksaa laadukkaana suht. paljon.

  En silti ihmettele miksi se oli joutunut alekoppaan, ei taida olla mikään myyntihitti tollanen suuton kissa pannun kyljessä :D

  VastaaPoista
 5. Keväällä näin Ruoholahden cittarissa noita Hello Kitty-mutteripannuja lasten leluhyllyssä. Piti ihan läheltä tarkastella, olivatko oikeita. Jaa no kai niitä keittiövälineitä voi leluosastollakin myydä, ainakin kiinnitti mun huomion, ehkä jonkun toisenkin ;D

  Kai nyt aikuisetkin voi digata HK.ä. Hey come oon minä olen käynyt jopa Sanrio Purolandissa ja raahannu miehen mukaan. En nyt sit kyl tiedä onks tollanen valveutuneisuuden este.

  VastaaPoista
 6. Mäkin haluun kittypannun! Voihan sille aina piirtää suun jos kovasti ahistaa.

  VastaaPoista
 7. Eiih, mulle löyty just uus _tarve_! o_o Tai siis meille, poikaystävä ei saata ees aavistaa vielä, minkälainen! ;D Mut siis, meillä ei oo espressokeitintä, ja toi, toi... Tahon kanssa!

  VastaaPoista
 8. minusta tuo pannu on aika hauskalla tavalla kitsch

  VastaaPoista
 9. mäkin leivoin eilen muuten browniesseja, tai siis cheesecake-brownieseja. Ja banoffee on aika hitti, kun töihin 'pitää' leipoa jotain tarjottavaa.

  VastaaPoista
 10. Joo, musta kans. Kun ei ole koko kämppä täynnä kittyä niin se pomppaa hauskasti esiinkin toi kuva :)

  VastaaPoista
 11. Tosiaan city marketista viidellä eurolla löysin, itiksestä.

  VastaaPoista
 12. Noi tuli ihan sattumalta vastaan Citymarketissa itselläkin, jossain alehyllyssä. En olisi ikinä ymmärtänyt hakea leluosastolta pannua, siksi ei kai ole ollut myyntihitti.

  Ja valveutuneisuus, ei kai sitä tylsä tarvi olla vaikka ajattelisi järjelläkin välillä!

  VastaaPoista
 13. Yksi mykkä kissa kotiin mahtuu aina.

  VastaaPoista
 14. cheesecake brownies? Kuulostaa aivan ihanalle! Banoffee on kyllä mahtavan helppo herkku.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images