Pupuja penaalissa

Viime viikolla saatiin kotiin uusi huonekalu, Keravan taidemuseosta pelastettu keltakantinen pulpetti. Siitä lähtien olen haaveillut pupupus...Viime viikolla saatiin kotiin uusi huonekalu, Keravan taidemuseosta pelastettu keltakantinen pulpetti. Siitä lähtien olen haaveillut pupupussukasta, mikä sopisi pulpetin sävyihin. Mutta ei ei, minä olen liian iso lasten pulpettiin, lapsi taas liian pieni. Eikä penaaliakaan tarvita uutta.

Mutta söpöjä nämä Paapiin uudet jutut on. Sienikangas on mun lemppari, siitä on jo hankittu pojalle sininen paita, minkä ehkä huomasittekin jossain kuvassa. Itselle laitoin sienen kuvaa tietokoneen taustalle, halpa tapa tuunata kone :)

Suomalaiset hienot kuosit vaan taipuvat usein juuri pussukoiksi ja pehmoleluiksi tai tyynyiksi, niitä ei tarvita kovin montaa. Tehkääpä joskus isoja säilytyssäkkejä leluille, patalappuja, keittiöpyyhkeitä tai edes tyynyliinoja, niitä tarvitaan pikkupussukoita enemmän ja olisi parempi (teko)syy sortua, kun tulisi "tarpeeseen".

Niinkuin tuo Maraboun minttusuklaa mitä juuri syön, tarpeeseen sekin. Tämän syksyn villitys!

Ps. Kommentteihin vastaaminen ontuu, kaikki luettu! Kiitos noista meikkivinkeistä erityisesti, pakko kai sitä BB:tä on itsekin kokeilla...voiteen muodossa siis.

 

 

3 kommenttia

 1. Ihana tuo pupukuosi! Ja komppaan kyllä sinua, nuo puput tulis kyllä meille jossakin muodossa asumaan, jos olisivat tarjolla jossain muussa kuin pussukoiden kyljissä. Jos ois edes kangaskassina, niin olis jo aika vaikee vastustaa (plus näkyis sitten kaikille kylillä, että miulla on hieno pupukassi :D).

  VastaaPoista
 2. Juu, pikkupussukoita on jo liikaa ihan penaalinkin muodossa. Olisi kiva, että jutuilla olisi käyttöarvona muukin kuin pienien tavaroiden säilytys, vaikka SUURIEN tavaroiden säilytys :) Tai pyykkipussi tai joku muu

  VastaaPoista
 3. Heippa!

  Tervetuloa osallistumaan arvontaan blogissani :)
  http://odotusta-jonna.blogspot.fi/2012/09/me-179-110.html

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images