Meikkinaama

Kyllä se niin on, että saavutetuista eduista on hankala luopua. Koskee mitä tahansa ja etenkin meikkejä. Olen nyt muutaman vuoden yrittänyt ...

Kyllä se niin on, että saavutetuista eduista on hankala luopua. Koskee mitä tahansa ja etenkin meikkejä. Olen nyt muutaman vuoden yrittänyt kääntää kelkkaani luonnonkosmetiikan puoleen myös värikosmetiikassa, mutta lähes aina homma on kosahtanut laadun puutteeseen luonnonkosmeettisissa tuotteissa. Tällä hetkellä meikkipussissa on ainoastaan kaksi (!!) luonnonkosmetiikkameikkiä, kumpikin huulipunia. (Colour Caramel ja BWC). Honores des presin hajuvesiä kyllä löytyy, mutta esimerkiksi meikkivoiteessa olen kääntänyt monta kertaa kurssin kohti vanhaa kun ei vain ole toiminut luonnollisemmat vaihtoehdot.

Nyt kun hain Bulevardin Specsaversilta piilarit mallikisaa varten ja ihastuin niiden käyttöön pitkän tauon jälkeen, on meikkaus tullut taas ajankohtaisemmaksi. Woody Allen-rillien kanssa silmiä ei tullut meikattua kovinkaan paljon, mutta piilareiden kanssa kasvot näyttävät todella valjuilta ilman meikkiä. Meikkausaikaa ei kuitenkaan ole aamuisin paljon, joten muutamalla jutulla on tultava toimeen.

Arkilaittautuminen koostuu nykyään näistä tuotteista:

Easy vision piilarit. Nämä ovat todella hyväntuntuiset ja happea läpäisevät, en vaihda enää ikinä Focus monthlyihin, mistä oli aiheutunut sarveiskalvon verisuonittumista ts. ei silmä ei ollut saanut tarpeeksi happea. Yh.

Lumenen meikkipuuteri, MsChic by Seppälä poskipuna, Colour Caramel kabuki, valokynä Nivealta (ei löydy enää kaupoista, mikä seuraavaksi?) sekä L´Oreal Double Extension ripsari, mitä olen käyttänyt sen markkinoille tulosta saakka pieniä luonnonkosmetiikkasyrjähyppyjä lukuunottamatta koko ajan, siis tosi monta vuotta.

Tuo ripsari on ihan mahtava tuote. Jos tiedätte Kanebon 38°C maskaran taian, eli että se lähtee lämpimällä vedellä pois mutta on vedenpitävä vaikka sateessa, niin tässä on ihan sama. Harja vain on minusta Kanebon harjoja parempi ja lopputulos myös. Yritin kuvata eilen eroa ripsissä.Ensimmäisenä tuosta kuvasta toki erottaa sen faktan, et saisin tilata ajan luomileikkaukseen ja valokuvauskurssille, mutta kyllä siinä ripsetkin sai näkyvyyttä ilman kaartamista. Tässä on ihan hyvä syy miksi en halua käyttää muita ripsareita ellei markkinoille tulisi joku tosi hyvä luonnonkosmetiikkaripsiväri. Onko kellään suosituksia?

Muutenkin olisi kiva saada suosituksia muilta naisilta nopeaan arkimeikkiin, sillä ainakin itsestä tuntuu että laittautumisella on aika tärkeä osa päivän vireystason nostajana. Facelift-nutturaan ei riitä nyt hiusten pituus, mutta muita vinkkejä otetaan ilolla vastaan!

Ja tänään on viimeinen päivä ostaa Stonzit tai Tusenblå ilman toimituskuluja Annilta. Lisätietoa tästä postauksesta!

13 kommenttia

 1. Wandiksen arkimeikki:

  1. vanhene melkein 10 vuotta lisää
  2. katso aamulla peiliin ja totea, ettei pakkelit auta
  3. unohda.

  VastaaPoista
 2. Wandis puhuu vähän mutta asiaa.

  VastaaPoista
 3. BB-voide! Yhtä nopea kuin kosteusvoide ja lopputulos vastaa meikkivoide+puuteri yhdistelmää.

  Garnierilla on aika tummat värit, mutta tuote on hyvä. Nyt kokeilen lumenea, siitä löytyy vaaleampi sävy (joskin mielestäni hieman punertava) ja lopputuloskin on hyvä. Kuvien perusteella olet vaaleampi kuin minä, joten uskon että garnierilta ei sinulle sopivaa sävyä löydy.

  VastaaPoista
 4. Mulla ei mitään suosituksia oo luonnonkosmetiikasta. Arsenaali samanlainen kuin sulla + kulmaväri. Paitsi Lumenen ripsivärit ovat nykyään yllättävän laadukkaita! Tai ainakin minun silmille ja ripsille sopivat.

  VastaaPoista
 5. Ootko kokeillu Couleur Caramelin meikkivoidepuikkoa? Ite olen tykästynyt siihen kovasti. Samoin Santen ja Laveran kulmakynät rokkaa.
  Ripsari on mullakin muuta kuin luonnokasta, eli Cliniquen lash power tms..

  VastaaPoista
 6. Mä olen nyt mamma-arkena tykästynyt siihen Garnierin BB-voiteeseen, vaikken ikinä olisi moista voinut kuvitella. Käytin vuosia törkykalliita meikkivoiteita vain havaitakseni taannoin, että se vähän yli kymmenen euron hintainen puteli löi ne kaikki laudalta. Peittää (vähän mutta tarpeeksi) ja jättää jotenkin ihon raikkaan näköiseksi ja toimii myös kosteusvoiteena! Mitä muuta vois värivoiteelta toivoa... Toinen ehdoton lemppari on Benefitin "valokynä", joka on oikeasti tarkoitettu vain kulmaluulle. Minä vetäisen sitä myös silmän sisänurkkaan ja silmien alle, toimii kuten valokynä mutta on jotenkin helpompi. Nyt en tähän hätään muista tarkkaan kynän nimeä, enkä imetysmaratonin vuoksi pääse just kylppäriin katsastamaan - sorry! Voin palata tiedon kanssa tuonnempana.
  Ainiin, tiettyhän Benefittiä ei Suomesta saa, mutta ainakin lookfantastic.com sitä myy.

  Nyt mua enää ihmetyttää mikä on Facelift -nuttura? Mulle sellainen, het!

  VastaaPoista
 7. BB-voide on meikki pika-aamuihin mullakin. Itse tykkään Lumenen BB-voiteesta, on vähän peittävämpi ja värit suomalaiselle valjunaamalle sopivia :D
  Luomiin lisäksi, ihan tonne kulmakarvaan saakka pistän vaaleaa beigeä/ihonväristä, mut ihan hippusen vaaleampaa luomiväriä, se saa silmän raikkaamman näköiseksi :)

  Jos on vähän enemmän aikaa käytän myös meikinpohjustajaa, tällä hetkellä käytössä (Anttilasta) Eliten pumppumallinen pohjustaja.

  Eli aamumeikkini menee näin:

  Kosteusvoide, annan imeytyä kun pesen hampaat. Meikinpohjustaja, annan imetyä kun syön aamupalaa.
  Bb-voide, annan imetyä kun puen.
  Luomiväri, ripsiväri, poskipuna -> ulos :)

  VastaaPoista
 8. Vielä lisättävä, kotipäivinä, kiireaamuina jne vedän vaan sen BB-voiteen ilman mitään extroja naamaani + ripsiväri. Menee noinkin, BB voide kuitenkin tasoittaa ja kirkastaa sen naaman ja tosiaan kuten joku sanoi, se voi korvata jopa päivävoiteen, mulla vaan on niin kuiva iho et yleensä laitan voiteen erikseen vielä

  VastaaPoista
 9. Lily lolon mineraalimeikkivoide, lancomen ripsari ja väriä kulmiin. Ja käsilaukkuun huulipuna (tai viisi....) matkaan mukaan.

  VastaaPoista
 10. Ripsari kyllä tekee ihmeitä, samoin kulmien kehyt ehostus! Vannon siis ripsarin ihmeitä tekevän vaikutuksen nimeen, jos ei mitään muuta aamulla ehdi, niin ainakin se ripsari :)

  Mulla silmät herkistyi yhden luonnonkosmetiikkaripsarin jälkeen, mitään luonnollista en siis uskalla silmiin enää tunkea :( Max Factorin False Lash Effectin nimeen vannon, sillä saa näyttävää jälkeä ja se ei ärsytä silmiäni:)

  VastaaPoista
 11. Itselläni on nyt kokeilussa FLOW kosmetiikan mineraalimeikkipuuteri ja poskipuna. Tykkään tosi paljon. Benecosin luonnonkosmetiikkaa on tarkoitus kokeilla myös. Benecosia myy ainakin FLOW kosmetiikka ja Ruohonjuuri , eivätkä ole hinnalla pilattu.

  VastaaPoista
 12. Ei ole kokemusta juurikaan luonnonkosmetiikasta, mutta mulla tuo BB-voide ei toimi. Kiitos rasvoittuvan ihon. Ihan tolkuton kiilto jo puoli tuntia levittämisen jälkeen. No thanks! Sen sijaan mineraalimeikit (mm. Lily Lolo) ovat mun pelastus.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images