Bloggers I met and liked

Kävimme perjantaina pitkästä aikaa Kiasmassa. Tarkoituksena oli osallistua puhekaraokeen, mutta se hieman jäi. Pääsin kuitenkin pällistelemä...

Kävimme perjantaina pitkästä aikaa Kiasmassa. Tarkoituksena oli osallistua puhekaraokeen, mutta se hieman jäi. Pääsin kuitenkin pällistelemään Kiasma-kaupan tarjontaa (portaikon ylös-alas-suhaamisen lisäksi) ja viimeinkin oli sellainen heti, että vanha muistikirja veteli viimeisiään ja sain hyvällä omatunnolla hankkia Archie Grandin muistikirjan. Tadaa!

Tuo kynä ei muuten ole ovelana piilomainoksena kuvassa, vaan yritän tuoda esille muistikirjan kokoa. Älkää siis missään tapauksessa menkö nyt Po.P:n verkkokauppaan ostamaan tiliä tyhjäksi! Alla lisämateriaalia, jonka kuitenkin vapaaehtoisesti julkaisen langettaakseni muutkin äidit turhuuksien turuille.The Queen and her guest book


Kympillä lähtee.


Huomenna on viimeinen päivä osallistua Lasten taikamaan sponsoroimaan Molo kids käsinearvontaan. Kolme paria rukkasia jaossa, jos et ole osallistunut, nyt on hyvä aika!

4 kommenttia

 1. Jep. Ostoslistalla, ostoslistalla.

  Luin tosin tuon loppukaneetin ensin, että 'jos et ole jo osallistunut, niin nyt hyvänen aika!" :D

  VastaaPoista
 2. Hih! Mua hymyilytti toi minulle ja kaltaisilleni lukijoille suunnattu varoitus :D

  VastaaPoista
 3. Hahhah! Postailinkin näistä juuri tänään, koska koukkuuni tarttui juurikin yksi Archie Grand! Voi elämä! En vaan pysty vastustamaan - muistikirjoja! :)

  VastaaPoista
 4. mulla on kans muistikirjariippuvuus. Nyt pidin Lagerhausissa pintani etten taas hankkinut uutta!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images