Salaisuudet julki! (Ei, en ole silti raskaana.)

Tänään tuli viimeinen paketti kesäiseltä Sinulle on postia-kierrokselta (= salainen blogiystävä). Sen lähetti kiertueen järkkääjä Anni . Pa...

Tänään tuli viimeinen paketti kesäiseltä Sinulle on postia-kierrokselta (= salainen blogiystävä). Sen lähetti kiertueen järkkääjä Anni. Paketista löytyi kiva runonpätkä, sitruunalakua ja kuvassa näkyvä söpö Raw Gaian vaniljahuulirasvapurkki. Yllätys oli mieluinen, Raw Gaia on ihana merkki ja esimerkiksi sarjan For her babies hoitovoide on ollut meillä käytössä jo vuoden päivät, eikä purkki ole edes puolillaan. (ja jääkaapissa säilyy pitkään parasta ennen päivämäärän jälkeenkin, näyttää olevan alessa tuo lempivoide juuri päivämäärän takia)

Uusi huulirasva tuntui heti ihanan pehmeältä. Kaikki varmaan tietää ne huulirasvapurkit, mistä pitää ottaa viisi kertaa rasvaa eikä vieläkään ole tarpeeksi kosteuttaakseen. Sheavoi-pohjaista Raw Gaian rasvaa on helpompi myös levittää eikä vaniljaa ole kuin häivähdys. Kiitti Anni, tämä tuli tarpeeseen kun Carmex juuri loppui!

Sitten salaisuudet julki. Oma salainen ystäväni oli Misu Blah, mutta kuka lähetti minulle muun muassa herkkuja ja sen ihanan blondipalasaippuan?

 

 

9 kommenttia

 1. Minuakin kiinnostaa kovasti keneltä sain pakettini. Olen yrittänyt lähettää Annille sähköpostia mutta ne palaa bumerangina takaisin...no, ehkä olen vaan malttamaton ja kaikki selviää aikanaan! =D

  (Mutta siis ei, minä en ollut sinun salainen ystävä!)

  VastaaPoista
 2. mulle ei bloglovinissa näkynyt tää uudempi postaus, siks kommentoin tohon vanhempaan.. mutta siis edelleen, minä se olin!

  VastaaPoista
 3. On aatellut, että pitäis tehdä sellainen yhteenveto, mut nolottaa vaan oma mokailu sen suhteen... Sähköposti oli jumissa, nyt toimii taas...

  VastaaPoista
 4. Siis yhteenveto siitä, että kuka lähetti ja kenelle...

  VastaaPoista
 5. Mulle on vielä hämärän peitossa kuka oli salainen ystäväni. Itse paljastin itseni ylimääräisellä postikortilla ja ajattelin että varmaan suurin osa on joko vikassa paketissa, kommentilla tms. paljastanut mutta näemmä en ole ainoa joka vielä odottaa suurta paljastusta.

  VastaaPoista
 6. Kivan paketin on Anni lähettänyt. Tämä salainen blogiystävä tempaus oli todella kiva. Ehdottomasti mukana jatkossakin! :) Tuleekohan minullekin postissa jotain kivaa, ettei vaan ole jäänyt matkalle. :)

  VastaaPoista
 7. Ihanan paketin olit laittanut, kiitos! <3

  VastaaPoista
 8. Nyt taisin paljastaa paketin sisällön, mutta varmasti tulossa on :)

  VastaaPoista
 9. Sieltähän se paketti tipahti! Ihana päivän piristys. :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images