Rikas hippi, mulle kiitos!

Kuka muu tunnustaa käyttäneensä CK one-tuoksua 17 vuotta sitten? Se oli niin mahtavaa ja uutta: kummallekin sukupuolelle sopiva yhteinen tuo...

Kuka muu tunnustaa käyttäneensä CK one-tuoksua 17 vuotta sitten? Se oli niin mahtavaa ja uutta: kummallekin sukupuolelle sopiva yhteinen tuoksu paljon ennen Ally McBealin unisexvessoja ja sukupuolisensitiivisyydestä kohkaamista (mitä en jaksa, en sitten yhtään).

Vaikka mulle on ihan sama näyttääkö neuvolantäti kerran vuodessa pojalleni pupuja ja kukkia, autoja ja vasaroita vai kenties molempia, on unisex-tuoksu alkanut kutkuttamaan mieltäni. Trendit tunnetusti ilmaantuvat takaisin sykleissä ja nyt olisi juuri se aika, milloin tuoksuhyllyyni mahtuisi taas unisex-tuoksu.

Myönnän olevani johdateltavissa. En nimittäin tiennyt tarvitsevani unisex-tuoksua ennen eilisiltaa. Uuden Urbanstory-kollektiivin facebook-status vain hyppäsi silmilleni: "Mmmmm, Kaliforniasta saapuneet Rich Hippie unisex-tuoksut nyt urbanstoryssa!" Aargh! Mä TARVITSEN juuri tuon nimistä unisex-luomutuoksua ja vielä Kaliforniasta. Se tekisi elämästä varmasti mielekkäämpää ja mieleni täyttäisi kalifornian lempeät rantatuulet, hakuna matata! Onneksi liike oli jo kiinni, etten ottanut lasta sängystä ja lähtenyt Katariinankadulle tuoksuttelemaan ja juomaan tinkimaitoon tehtyjä latteja.

Mutta koska en ole rikas hippi, kiitos vain Kela viimeisimmästä, en mene tänäänkään kokeilemaan tuoksuja. Voisinko siis ulkoistaa tuoksuttelun jollekin muulle?! Voisiko joku muu käydä tekemässä mulle analyysit ja kertoa olisiko näistä joku vanhan CK Onen seuraaja? Kiitti pliis!

ps (taas ps! mikä ps-rutto mua vaivaa?): Lukekaapa hervottoman hauska analyysi MADARAN markkinoinnista! Parasta aamuhupia! Samaisesta blogista löytyy myös hyvät tuotearviot MADARASTA ja Planet Kidistä, suosittelen!

20 kommenttia

 1. Paljonkohan noi maksaa Suomessa, kuulostaa TOSI MIELENKIINTOISILTA!

  VastaaPoista
 2. Joo, käytin, rakastin -ja varmaan toi tuoksu määritteli koko nuoruuteni. Oi, voin vieläkin haistaa sen nenässäni :)

  Mä palasin unisex-tuoksuihin kun siirryin Clean-sarjaan. Jotenkin en osannut samaistua edelleenkään niihin parfyymimainoksien kukkaketotyttöihin. Toisaalta, kai noissa cleaneissa on pala sitä kadonnutta nuoruuttakin ;D
  Anyway, onnea sen oikean metsästykseen! :)

  VastaaPoista
 3. En tiedä kun en löytänyt niitä mistään suomalaisesta nettikaupasta, pitäisi varmaan kysäistä urbanstorysta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiitos! Mä en ole ikinä tuoksuttanut sitä Cleaniakaan, tosin tää Rich Hippie kuulostaa jotenkin hauskemmalta, mitä noita ainesosia lukee.

  Se Ck One oli kyllä tunnistettava tuoksu, vieläkin pää kääntyy kun joskus harvoin tulee vastaan. Tuoksuu niin ysärille :)

  VastaaPoista
 5. hah minä rakastan yhä ck onea ja aina välillä ostan sen kaappiini ja aina se kuluu loppuun. mitä sitä hyvää vaihtamaan? se on vaan niin hyvä tuoksu?
  haittaako ysäri vibat, ei minua ainakaan. uskon etten saa osakseni ohikulkioilta bnaurunpyrskähdyksiä- :)
  toisaalta jos sitä pelkää voi samaa aikaa suihkauttaa joukkoon jotain muutakin tuoksua joka hiukan muuttaa ck onea ja tadaa, kukaan ei tunnista

  VastaaPoista
 6. Mä olen tosi huono sp-sensitiivisyysihminen: lapsena mun lempiväri oli punainen (ja isosiskon sininen, joten arvaa minkä värisiä vaatteita oli tarjolla) ja mun parikymppisyyshajuvesi oli Tommy Girl.

  VastaaPoista
 7. Mulla kyllä nousee hymy huulille sen tuoksun tuntiessa ja en ehkä voisi käyttää tuoksua enään, vaikka hyvältä se tuoksuu. Tuoksumuisti on vain liian pitkä ja en halua flashbackejä ajasta minne en suurin surminkaan palaisi takaisin :)

  VastaaPoista
 8. Mullakin oli Tommy girl. Se rehattiin mulle ulkomailta ennenku ees löytyi Suomesta ja sen sainkin heti CK one-ajan jälkeen.

  Mä tavallaan ymmärrän ton ss-jutun, mutta mielestäni kärpäsestä tehdään härkänen. Miksi ihmiset jaksaa välittää, olisivat vaan et jaa, yksi neuvolakäynti ei kaada mitään. Meillä tässä maassa kasvatetaan lapsia erilaisiin uskontoihinkin ihan onnistuneesti vaikka ympäröivä maailma tuuttaa mitä sattuu tuubaa lähiympäristöön. Kyl toi muksu oli nytkin pihalla punaisissa ja keltaisissa kuravaatteissa oranssi lakki päässä, mutta ei mua haittaa jos joku sille jonku autonki joskus osoittaisi tai sanoisi pojaksi.

  VastaaPoista
 9. Haa! Minä kans! Tulipa oikea nostalgiatuulahdus (tuoksahdus?) mieleen tästä postauksesta. :D

  Luulin jo ohittaneeni Ck-ajat mutta kappas vaan, uudehko Shock olikin myös ihan mahtava ja olenkin koko kesän tuoksunut tiukasti siltä sekä niiltä jo moneen kertaan mainituilta porkkanoilta joihin hurahdin ihan kertakaikkiaan.

  VastaaPoista
 10. Juu, mä muistinkin et sulla oli se uudempi Ck. Miten se eroaa vanhasta suomeksi ja suoraan?

  Itte oon käyttänyt nyt 1.5v honore des presiä 2 tuoksupullon voimalla ja sellanen freesimpi tuoksu kiinnostaa vaihteeksi, vaikka nuo on ihan jumalaisia kumpikin.

  VastaaPoista
 11. Käsi ylös täältäkin CK One:lle :) Tosin ei se koskaan ollut mikään mun lempituoksu, ostin sen kai jonkun kaverin suosituksesta teininä :)

  Kaikki tällaiset luomutuoksut kiinnostaisi, tilasin noita honore des presin näytteitä muutaman, mutta olin kauhean pettynyt kun ne haisi mun mielestä ihan hirveille. Toivon, että se johtui vaan siitä, että niistä ei vaan sattunut mikään olemaan mieleinen tuoksu, ei niitten "luomuisuuudesta" :)

  VastaaPoista
 12. Mitä tilasit? Siellä on muutama aika tymäkkä tuoksu joukossa. Mun lemppari on se vamp parfyymi (vaniljaa ja rommia ja jotain) sekä sexy angelic edt missä on ihana mantelinen tuoksu. Tykkään myös siitä nu green tuoksusta siinä sarjassa ja niille on tulossa syksyllä uusikin tuoksu! en muista mitkä tuoksut oli musta ihan kauheita, muistaakseni ehkä ainakin honores trip oli järkky :)

  VastaaPoista
 13. Tuoksut on tietenkin nuuhkijan nenässä :) Mutta vielä lisään, että se luomuisuus ei kyllä ainakaan mun mielestä ole laatuun vaikuttanut. Yksi ihana luomusarja on acorelle, siitä muistaakseni tea rose tms oli suosikki, mutta en omista sitä.

  VastaaPoista
 14. No se ei oikeastaan muistuta juurikaan tuota klassikkoa vaan tuoksuu lähinnä hattaralta, makealta olematta äitelä. Sellainen sokerishokki mutta pirteällä tavalla. Sen takia se varmaan tällaiseen herkkupeppuun niin kolahtikin. :D

  VastaaPoista
 15. Eikös Trip ole se sitrustuoksu? Musta se on aivan ihana sen porkkanan lisäksi! Ja se Nu Green edelleen vähän kutkuttelee myös.

  VastaaPoista
 16. Mä en muista! Muistan et yksi niistä oli aivan liian maskuliininen ja mausteinen mulle, mikäköhän se oli? En ole käynyt Nudgessa koko kesänä kun sieltä aina kantaa kassillisen tavaraa kotiin niin en muista.

  VastaaPoista
 17. Mäkin saan nenääni se CK-onen tuoksun, sellanen liimamaisen unisex-haju, joka lemusi ympärilläni Club Kajalissa! Toiset lempparit oli juuri tuo mainittu Tommy Girl tai Polo Sport. Oikeestaan mulla taisi olla se liimanhajuinen dödö ja hajuvetenä jompi kumpi noista muista.
  Nuoruus- ihanaa aikaa. Muistan yhä, kuinka estynyt ja muka-läski olin :). Olisinpa vain tiennyt, mitä tuleman pitää, niin olisin antanut mennä!

  VastaaPoista
 18. Olin alunperin kiinnostunut juuri siitä Honores Trip tuoksusta, koska tykkään sitrushajuista, mutta se tuoksui musta ihan jollekin puhdistusaineelle, tosi vahvasti siis sitrukselle, mutta ei mun makuun. Otin samaan tilaukseen näytteet myös just tuosta Vampista (ei pahan hajuinen, mutta ei mun makuun), Sexy Angelic (tykkään mantelista/marsipaanista, mutta toi tuoksu ei vaan iskenyt) ja siitä NuGreenistä (toivoin sen tuoksuvan oikeasti leikatulle ruoholle, mutta en tykännyt sitten siitäkään). Että hukkaan meni ne rahat, toisaalta hyvä että sain testattua ennen kuin tilasin ison pullon.

  Täytyy katella tuota Acorelleakin, kiitti vinkistä :)

  VastaaPoista
 19. Se on varmaan sitten niin, että tuo tuoksumerkki ei vain ole sua varten. Acorellella on ihania tuoksuja kans ja sen hintakin on paljon edullisempi. Ja mun pitää mennä nuuhkiin noi rikkaat hipitkin läpi itseäni ajatellen.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images