Meteoriitti tukassa

Ah, voisin tehdä sata sivuisen listan siitä kuinka hyvä onni mulla on ollut viime aikoina. Asiat vaan tuntuvat loksahtelevan oikeisiin uomii...

Ah, voisin tehdä sata sivuisen listan siitä kuinka hyvä onni mulla on ollut viime aikoina. Asiat vaan tuntuvat loksahtelevan oikeisiin uomiin, toki tähän tunteeseen vaikuttaa se, että ottaa ilon irti pienimmistäkin jutuista.

Tänään oli hiusmalliaika Wellalla ja ei kyllä päivääkään liian aikaisin. Kävelin sisälle ja katsoin kun kampaajat olivat lounaalla ja mietin, että tuo hattupäinen nainen olisi kyllä kiva saada kampaajaksi. No, mallit oli arvottu ja sain, kaikella kunnioituksella, vanhan varttuneen nuorekkaasti elehtivän miehen jonka hiukset olivat kuin Dannylla, mutta ylikasvaneet. Anteeksi, niin se vain oli ja olin hieman kauhuissani. Mutta kun nuorekas Danny lähti liihottelemaan jonnekin Wellan tiloihin, ei hattupäisellä naisella ollutkaan mallia ja arvatkaa kuka sai hänet. No minä! Hattupäisiin naisiin voi luottaa aina.

Oli ihanaa, kun mallikampaajani Petralla oli heti visioita ja hän ei pelännyt toteuttaa niitä. Sain kuulla erilaisisia koodeja ja sitä, kuinka tehtiin pisaraa ja palkkia, laitettiin foliota ja tulos oli lopulta meteoriitti. Väri tehtiin Wellan syksyllä julkaistavalla illumina-värillä ja siinä on sekä kylmää että lämmintä sävyä ja vaikka välillä peilistä katsoi porkkanapää, oli lopputulos aivan fantastinen. Yllä oleva kuva ei anna tietenkään oikeutta värille, mutta kuvaan sen vielä päivänvalossa tänne!

Varasin uuden malliajan marraskuun loppuun, mutta nyt ajattelin tehdä pyhän lupauksen itselleni ja käydä leikkauttamassa etuhiukseni Petran omassa Sydämen pohjassa-kampaamossa Yrjönkäytävässä viimeistään lokakuussa. Tuntuu hullulle mennä leikkauttamaan vain etuhiukset, mutta olen nyt niin rakastunut uuteen leikkaukseeni, että haluan pitää sen hyvänä malliaikojen välissäkin. Fiilistelen täällä nyt uutta tukkaani ja sitä, että löysin viimein kampaajan jolla oli näkemystä. Tietenkin tämä kampaaja oli kuudennella kuulla raskaana ja aikoi viettää pitkään äitiysvapaata ja ei ole enää loppuvuonna saatavilla, mutta johonkinhan hyvän mäihän on loputtava...

Ps. Anteeksi Danny, olit kauhean kiva silti.

 

 

32 kommenttia

  1. Tosi hienot hiukset! Piristää kovasti sua ja näytät oikein hehkuvan onnelliselta! :)

    VastaaPoista
  2. aarrgghh sä oot varastanut mun tukan ja näytät siinä tuhat kertaa paremmalta!

    VastaaPoista
  3. <3 ! Mäkin olin kerran Wellalla mallina. Sain pinkkejä raitoja.

    VastaaPoista
  4. Ihanat hiukset! Hyvästä kampaajasta kyllä kandee pitää kiinni :)

    VastaaPoista
  5. Luonnollisesti, olenhan sentään KappAhlin XL-mallikisan yleisövoittaja...;) Se on tää mallielämä tällasta, keskinkertasta yrittää ni priimaa tuloo :D

    VastaaPoista
  6. Saat ottaa huomenna kuvan! päivän valossa!

    VastaaPoista
  7. Siellois minttu nytkin vapaita aikoja, käy näyttään lettiäs :)

    VastaaPoista
  8. Täs on pimeän kauden jälkeen ollut niin mukavia hetkiä, et hymyilyttää väkisin :)

    VastaaPoista
  9. eiiiiiii, en uskalla! mun äiti on kampaaja ja ton mallikerran lisäksi olen käynyt vain kerran toisaalla (australiassa) kampaajalla :D !

    VastaaPoista
  10. Tosi nätti tukka tuli, freesi toi otsis!

    Mietin jo oisko kampaaja yksi puolituttu, sama nimi ja raskaanakin mutta hattua en osannut kuvitella ja tuolta sivulta paljastuikin myös väärä sukunimi. Äitini pitkäaikainen kampaaja jäi eläkkeelle keväällä ja se on ihan shittinä etsimässä uutta. Espoolaisessa lähiössä vuosikymmenet toiminut kampaaja kun oli myös todella edullinen taitojensa lisäksi. Itse olen tällainen citydeal-tarjousten perässä juoksija ja välissä käyn välillä kaverin kampaamotuolissa istumassa. Sillä on vaan niin hullut jonot että nytkin varmaan pitäs muistaa varata ennen kuin tilanne on jo katastrofi.

    VastaaPoista
  11. Oi, miten ihana uusi hiuslook! Sopii sulle todella hyvin! Tämä saattaa kuulostaa sun korvaan hassulta, mutta näytät kymmenen vuotta nuoremmalta uudessa tukassasi. Tosi freesi leikkaus ja lämmin sävy todella pukee sua. :)

    Mulla on vakkarikampaaja Kampissa ja enää en varmaan hetkeen mene Wellalle kun ne kerran värjäsi mun tukan VAALEANPUNAISEKSI. Kun vappuna, rantapallon kokoisena, tein siihen tukkaan korkkiruuvikiharat ja kysyin avomieheltäni, miltä mun hiukset näyttää, se tyrskähdellen vastasi että Marie Antoinetten puuteroidulta peruukilta. Ei kiva. :D

    VastaaPoista
  12. Oh, musta sellaiset pastellisävyt ois ihanat keväällä, oisin mieluusti sellanen hattarapää. Kiva näyttää 10 vuotta nuoremmalta, kun multa kysytään edelleenn paperit jos ostan jotain k-18 juttuja. Mut siis freesaa kovasti kun saa hiukset hyvään leikkaukseen. Nyt toi ponnari ei taas menekään kiinni et ollaankin hetki hiukset auki.

    VastaaPoista
  13. k-18 juttuja :D Ihanku kävisin jossain pornokaupassa päivittäin

    VastaaPoista
  14. No voi hitsin pimpula kun miehen isäkuukausi päättyy huomenna. Ipanan kanssa on ihan turha yrittää lähteä eikä näin lyhyellä varoajalla saa ketään keskellä päivää irrotettua sitä kaitsemaan. Pitää jatkossa seurailla. En ole edes tajunnut, että ihan vaan leikkauksiakin on, mun hiuksia kun ei koskaan ole värjätty enkä haluakaan värjättävän niin leikkuu saisi riittää.

    VastaaPoista
  15. Mä kävin viimeks helmikuussa wellalla. Saman tyyppinen leikkaus paitsi että mulla ei ole otsista.
    onko tuo takaa lyhyempi ja pitenee sivuille?

    VastaaPoista
  16. Juup, juuri sellainen. Sopii mulle hemmetin hyvin, sillä hiukseni kasvavat takaa nopeammin ja tulos ei ole heti epätasainen kun leikkaus antaa kasvulle myöten :)

    VastaaPoista
  17. Ääh, aivan upee tukka! Ja mulla on ollut tälle syksylle kolme hiushaavetta (joita en kuitenkaan uskalla toteuttaa, koska en jaksa kasvattaa pois jne), ja sä teit ne kaikki:
    Punertavat hiukset, lyhyemmät ja otsis. Oon kade!

    VastaaPoista
  18. Uusi kampaus antaa mielettömästi energiaa ja huippufiiliksiä! Hiusmallina olossa on se jännitys, ettei koskaan tiedä mitä saa!

    VastaaPoista
  19. Aivan ihana tukka ! :)

    VastaaPoista
  20. Aivan upea kampaus, sopii sulle TÄYDELLISESTI!!!!!!!!!

    ... Ja kaupan päälle löytyi vielä luottokampaajakin ("itselle sopivat" on kiven alla)...!

    VastaaPoista
  21. Ai olisi vapaita aikoja, whooot? :D Katselin just Wellan sivuja ja mietin, että miten mä taas unohdin mennä tonne..

    VastaaPoista
  22. Uskoisin, että jos kipaiset paikan päälle, saat ajan. Mä varasin eilen marraskuun loppuun ajan, mutta ne toivoo toki näkevänsä hiukset ennen ajanvarausta. Nyt en lupaa mitään, mutta uskoisin heidän ilahtuvan käynnistäsi!

    VastaaPoista
  23. Okei, pitää yrittää käydä ennen illan duunivuoroa! :) Nuo ajat on aina ilmeisesti päivällä? Aloitan parin viikon päästä päiväduunin, niin tietty rajoittaa vähän omiakin mahdollisia aikoja.. No pitää käydä kyselemässä! Kiitos muistutuksesta! :)

    VastaaPoista
  24. Ihanat hiukset! Ja olet kyllä niin kaunis muutenkin! :)

    VastaaPoista
  25. Toi on niinku just eikä melkeen!

    VastaaPoista
  26. Elsa, toihan on ihan helvetin hyvä! VAU!

    VastaaPoista
  27. Freesi tukka! Himottelisin itsekin otsispolkkaa, mutten jaksaisi laittaa sitä kuitenkaan nätiksi aamuisin ja mun tikkusuora tukka sojottaisi korvien jälkeen sivuille...

    Onko ne semifinalistit KappAhlin kisassa julkaistu jossain, kun ne piti esitellä tänään ja minä en löytänyt mistään: Se kun ei vielä tarkoita, etteivätkö ne jossain olisi...

    VastaaPoista
  28. mä en tiedä, mulle tuli vaan viestiä että oonko finaalipäivänä tavoitettavissa tms. Mutta siis ne semifinalistit mun mielestäni tietää jo olevansa semifinalisteja.

    VastaaPoista
  29. Seläpyy. :)
    Koitin sivuilta kurkkia, että keitä on päässyt eteenpäin, mutta eiköhän senkin näe sitten joskus.

    VastaaPoista
  30. Hups. Selvä pyy siis. Vetoan krooniseen univajeeseen.

    VastaaPoista
  31. Hehe, törmäsin Dannyyn, kun kävin Wellalla ;) Oman ajan sain vasta lokakuun loppuun, ja senkin joudun varmaan perumaan, koska päivätyöt ei anna periksi. Mälsää!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images