Kylmien väreiden Natalie

Reipasta huomenta tai jotain sinnepäin, heräsin 5.30 joten ehtii tässä kirjoitella sanan jos toisenkin ennen kerhoon lähtemistä ;) Eilisellä...

Reipasta huomenta tai jotain sinnepäin, heräsin 5.30 joten ehtii tässä kirjoitella sanan jos toisenkin ennen kerhoon lähtemistä ;)

Eilisellä nuppipalapelin hakureissulla törmäsin Ombrellinossa myös toiseen ihastuttavaan palapeliin, mikä ei kuitenkaan ole vielä meidän perheeseen ajankohtainen (paitsi ehkä itselleni...). Otin kuitenkin kuvan kuutiopalapelistä ja illalla aloin tihrustamaan yllä olevan kuvan kirjoitusta des animaux se sont faits beaux ja ottamaan selvää mistä tuo ihanan vanhanaikainen kuva on peräisin.

Kuva ei ollutkaan niin vanha miltä näytti, vaan googlen johtolangat osoittivat ranskalaiseen taiteilijaan Nalalie L'étéen, jonka tekeleet (mikä sana!) ihastuttivat toden teolla ja ajattelin nyt jakaa muutamia niistä kanssanne.
Jos olet lukenut blogiani yhtään kauemmin, tiedät mihin minä kiinnitin eniten huomiota. MIKÄ TUO MAHTAVA IHMISKIRJA ON?! Aivan mahtava. Jos mulle tuli kylmät väreet jo tuosta kuutiopalapelistä, saisin varmaan jonkun sekoamiskohtauksen jos törmäisin tuohon kirjaan livenä.


Ja olenko koskaan sanonut mistään asiasta täällä blogissa, että pakko saada? Tuskin. Nyt sanon: PAKKO SAADA. Minulle. Mulla on pieni kokoelma kuvataiteilijoiden tekemiä vanhoja lastenkirjoja, muun muassa Oiva Toikkaa ja Heljä Liukko-Sundströmiä ja jos joskus tuohon kirjaan törmään, hankin varmasti kokoelmaani. Pariisiin päin menijöitä, mahtuisko reppuun? Tai Paola, saisko noita Ombrellinoon niinku än yy tee NYT?!


Ja psstt...edellisen postauksen kommenttiboksissa on mielenkiintoista keskustelua lelujen hinnoista. Käyhän kurkkaamassa!


Hyviä huomenia toivottelee valeponteva.

2 kommenttia

  1. Moikka, katsotaan josko messuilta saisin muutaman kirjan käsiini:-) T. Paola

    VastaaPoista
  2. Oi, se ois ihanaa! varaan yhden itselle :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images