Kolme neljästä oikein eli katsaus syksyn trendeihin

Uusimmassa Trendissä tämän hetken it-blogia 5 inch and up pitävä Sandra Hagelstam oli listannut kuumimmat kaupunkitrendit ja mitä isot edel...

Uusimmassa Trendissä tämän hetken it-blogia 5 inch and up pitävä Sandra Hagelstam oli listannut kuumimmat kaupunkitrendit ja mitä isot edellä sitä pienemmät perässä. Tässä siis kolme neljästä trendistä sanoin ja kuvin.

1. " Vastakohdat täydentävät toisiaan. Pue löysien housujen pariksi ylös asti napitettu kauluspaita". Jutussa ehdotettiin harmaita collegehousuja ja ne olikin helppo yhdistää kauluspaitaan. Paidan napitus ylös asti olikin sitten toinen juttu, joten meillä rento yhdistetään rentoon ja tulos on, noh...jaa. Pikku Alexander Stubb vihasi kauluspaitaa, mille äiti hurrasi avoimesti vieressä.

2. "Viime keväänä alkanut pyjamatrendi jatkuu myös tänä syksynä. Pyjamalookilla voi korvata esim housupuvun kun yhdistät leveät ja väljästi laskeutuvat housut korkoihin." Kokeilimme aluksi ilman korkoja, ja sai oikein hyvän vastaanoton. Pyjama päällä oli helppo kiipeillä pöydällä eikä kiristänyt tai puristanut. Selkeä jatkumo (liian) pitkään jatkuneelle aikuisten potkuhousupukeutumiselle, mutta hyvä trendi lapselle. Näitä lisää, mutta ilman korkoja kiitos!

3. trendi olisi ollut pooloneule, mutta luojan kiitos meillä ei ollut sellaista koossa 86. "Harmi". (Kenellä on pooloneule, oikeasti?)

4. trendi "Käytä viileneviä iltoja hyväksesi ja yhdistä pörröinen kuvioneule kesäisiin shortseihin". Seeeelvä. Kesäiset (=kamalat) ruutushortsit eivät aiheuttaneet reaktioita mutta kun viilenevään iltaan puski paksua kuvioneuletta, alkoi mallia selkeästi epäilyttämään. Omaankin silmään tämä syystrendi oli aika outo, mutta ei auta valittaminen kun tyylikkäämmät ovat nämä hommat sanelleet. Tavaan siis mielessäni kesä+talvi=syksy.

Tässä siis ajankohtainen trendilistaus inspiraatioksi päiväkotipukeutumiseen, olkaapa hyvä! Huomenna onkin päiväkotipäivä, joten ei muuta kuin piristämään ohjaajien päivää pyjamatrendillä.

Kaikki vaatteet second hand paitsi Frugin pyjama Kaksi kuningasta.

12 kommenttia

 1. Tyylikäs malli, ihan on äitiinsä tullu! :)
  Hauska idea stailata poika ja hyvin toteutettu, kateeks käy :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, se onkin sukua ;)

  Idea ehkä hauskempi mitä toteutus, lapsesta on sikahankala ottaa "vaatevalokuvia" ja omaan silmään ei paljoa eroa arkipukeutumisesta, mun vaatteiden yhdistely on välillä just tota luokkaa :D Ehkä tästä kuitenkin huomaa sen, että trendit eri ihmisten päällä ei näytä ihan toivotulta...

  VastaaPoista
 3. Pyjamatrendi olisikin lasten mieleen päiväkodissa :D Talvella ei tarvitsisi kuin pukea toppis päälle ja menoksi.

  VastaaPoista
 4. Se olis myös vanhempien mieleen, kun ei tarvii pukea päivävaatteita rimpuilevalle uniselle lapselle... win-win. Miksi tämä ei aiemmin ole tullut muotiin? Kerrankin haluun olla trendikäs!

  VastaaPoista
 5. Mun on pakko tunnustaa, että vaikka poika on ollut vasta nelisen viikkoa päikyssä, sillä on kyllä välillä ollut pyjamahousut tai -paita päällä. Mä en edes erota mikä on arkivaate ja mikä yövaate, juhlavaatteet jotenkin erottaa.

  VastaaPoista
 6. Hahaa. Pyjamatrendi olis kyllä aika helppo. Minäki haluan, vaikka tosiaanhan haahuilen pyjamissa kyllä täällä kotosalla ihan puolillepäivin. Hmmm, taidan olla trendikäs. :D

  VastaaPoista
 7. Mä oon kans ollut viimeisen vuoden todella trendikäs!

  VastaaPoista
 8. tää on hyvä :D mä luulen et tosta jätkästä tulee kova nimi muotiblogimaailmas viel :D

  VastaaPoista
 9. Silloin kun lapset oli pk-ikäisiä, olivat he usein pyjamatrendikkäinä. Aikaansa edellä? :) Tosin trendisetterinä toimi silloin lasten isä, kun ei erottanut päivä- ja yövaatteita toisistaan. Silloin urputin asiasta, nykyinen minä sanois että sou wat? Kunhan vaatteet ovat puhtaat ja miellyttävät.

  VastaaPoista
 10. Voi itku, miten ihana tukka tuolla mallilla on!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images