Uusimmat villitykset herkkurintamalta

Purkki rahkaa, 2 pikkupurkkia vaniljavanukasta  ja kasa tuoreita marjoja päälle. Tosi nopea välipala ja terveellinenkin. Naapurin tytöt lahj...


Purkki rahkaa, 2 pikkupurkkia vaniljavanukasta  ja kasa tuoreita marjoja päälle. Tosi nopea välipala ja terveellinenkin. Naapurin tytöt lahjoivat marjoilla ja nyt ne on loppu, että saisinko lisää? ;)


Huomasin myös toisen, huomattavasti täräkämmän mustikkaherkun ohjeen Ruotsin arvostele mun illallisessa. Yhtä yksinkertainen: purkki kondensoitua maitoa ja noin sama määrä puoliksi jäisiä mustikoita yhdistetään ja pistellään poskeen. Ei voi olla huono, pakko kokeilla! Virallinen ohje täällä! (kuva samalta sivulta)

Wanhan ajan, Vanilja jäätelö


Eikä kahta ilman kolmatta. Olen aivan koukussa Valion Aino vanilja & valkosuklaan kuiskaus jäätelöön. Tunnustaako kukaan muu vaniljasyndrooman iskeneen? Muutama pallo iltaisi helteessä kirjan kera on juuri sopiva päivänpäätös. Vein lähialepan viimeisen purkin pari päivää sitten ja nyt se on jo loppunut. Ei muistella herkkulakkoja ja kutistumisia tässä helteessä, kutistua ehtii haudassakin tai miten se sanonta menikään...

7 kommenttia

 1. Itselläni on hyvin samantapainen herkku, syön sitä yleensä aamiaiseksi :) eli bulgarian jogurttia ja marjoja. Olisipa aina kesä!

  VastaaPoista
 2. Hahaa, jotenkin noin se meni. Oikeesti jätskiä täytyy syödä helteeseen ja just eilen käytiin täs Tampereen kupeessa poimimassa lasten kans pieni ämpärillinen mustikoita, niin että KIITOS ihanista mustikkavälipalavinkeistä!

  VastaaPoista
 3. Meillä on syöty jo vuosia hyvällä halulla ihan tavallista maitorahkaa jossa on seassa marjoja, joko pakkasesta tai kesällä tuoreita. Hyvin maistuu perheen pienintä myöten eikä tarvitse edes lisämakeutta ollenkaan. Tuntuisi oikeastaan hassulta laittaa sinne sekaan jotain vanukasta. :D

  VastaaPoista
 4. mulle ittelle maitorahka yksin on liian hapanta, alkaa narskumaan suussa. Yleensä miksaan jugurttiin ja nyt jälkiruokameiningeissä vanukkaaseen, pehmentää sitä narskuvaa happamuutta!

  VastaaPoista
 5. Tuota kondensoitua maitoherkkua on pakko kokeilla piakkoin vanhoista mustikoista!

  VastaaPoista
 6. no olispa tosiaan! Sun kommentti oli jostain syystä mennyt roskaposteihin, en eka edes huomannut ottaa sitä sieltä veks. Outo juttu!

  VastaaPoista
 7. "Tyyytöööööt, ämpärit käteen ja metsään!", täällä huutelen.
  Toinen kyselee koska pääsee yodubeen ja toinen värittää topmodellii.

  Että hän nyt vaan menee issekseen marjaan, tai lähikaupan pakastealtaalle, sorry!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images