Myydään mekko! Ja Molo Kidsin talvihaalarikin lähtee jos on tarvis.

Otin itseäni niskasta kiinni ja kuvasin aikoja kaapissa odottaneen mekon myyntiä varten. Ekaksi ajattelin laittaa huutikseen, mutta kokeilen...

Otin itseäni niskasta kiinni ja kuvasin aikoja kaapissa odottaneen mekon myyntiä varten. Ekaksi ajattelin laittaa huutikseen, mutta kokeilen ensin sillä lähtöhinnalla jos joku blogikamu tarvisi.

Kyseessä on Nanson kietaisumekko koossa M. Kuosin nimi on Lotto ja suunnittelija Paola Suhonen. Ollut tuotannossa ennenkin, tämä yksilö kevään 2012 mallistoa ja lahjaksi saatu (ei blogin kautta kuitenkaan) mutta auttamattomasti liian pieni.

Mekko on käyttämätön ja pesemätön, kokeiltu 3 minuuttia päällä ja todettu ainakin kokoa liian pieneksi. Voin vaihtaa melkein mihin tahansa XL-kokoiseen nanson kietaisumekkoon, sillä malli ja materiaali on huippuja. Tai myydä 50 eurolla pois (ovh 80eur) + postit jos ei pysty hakemaan. Ota siis heti yhteyttä oimutsimutsi@gmail.com, sillä viikon lopulla näpyttelen huutikseen jos ei uutta omistajaa löydy. edit: MEKKO VARATTU!

Sit ois toinenkin laatuartikkeli, mitä ei viitsi hyväntekeväisyyteen antaa. Molo Kidsin punainen Pyxis talvihaalari koossa 74. Samaa mallia tuotetietoineen löytyy mm. Jeriikasta.


Tätä käytettiin viime talvi, mutta mitään käytönjälkiä ei näy. Sanoisin, että uudenveroinen vähintään. 2 vetskaa helpottamassa vauvan pukemista lattialla, paljon tähti-heijastimia ja irrotettavat kumilenksut lahkeissa. Kun oikein kaivelen, löydän varanapin ja paikkakangastakin jos tulee reikä. No hei haloo, ei varmasti tule kun kukaan 74cm haalaria käyttävä ei kyllä pysty rikkomaan tätä pukua. Hintapyyntö 75 euroa + postit kans päälle. Saa tulla hakemaankin. Tämä menee huutikseen hieman syksymmällä lähtöhintana 75 eur, mutta sama homma, jos lukijoista joku tarvii niin luovun ilomielin heti. Meilaa! VIELÄ KAUPAN!


Tarviiko joku jotain muuta? Mulla on lähdössä ensikodille kassillinen 68-80cm vaatetta ja sieltä löytyy kyllä uutena hankittuja merkkivaatteitakin, ne kai eniten kiinnostaa? Laitanko tänne, vai vienkö hyväntekeväisyyteen?

11 kommenttia

 1. Mulla on tuo sama mekko ja samassa koossa :) Tuo että on tuoretta mallistoa selittää miksi on niin leprua kangasta. Mä aattelin että on siltä ajalta kun Lotto eka tuli. Ostin siis omani juurikin huutiksesta. Ja että kangas on leprua ja ohkaisempaa kuin ennen on vaan kiva. Mekko on ihana (ja imetysystävällinen)! Että voin suositella sitä kaikille ;D

  Jos sulla ois joku kiva 80-senttinen riepu, niin voisin ottaa vaihtarina kassista. Ja jos haluat lisäksi samaa kuosia patakintaan ja patalapun vuodelta nakki ja makkara, sanon niille heipat nyt kun vihreä Muija tuli aleen ;)

  VastaaPoista
 2. Hei, olisko sinulla tytollekin menevaa vaatetta koissa 74-80cm, sellaisia kivoja perusvareja?Voisin ostaa pakettina tai tulla valkkaamaan jos uskallat paastaa kotiisi :)

  VastaaPoista
 3. mun pitää vain käydä läpi toi kasa vaatetta, osa on jo kellarissa ja osa muovipussissa. Voisin yrittää kuvata niitä ja mietin teitä. Tosin 80 on vielä käytössäkin osittain, mut marimekkoo löytyy joku body ym.

  VastaaPoista
 4. Kts yllä vastaus, osa on jo kellarissa. Mutta meillä on aika paljon unisex ja värikästä vaatetta ja perus tyttöjen tai poikien vaatteita tuskin ollenkaan. Voisin mennä kellariin ja ottaa kuvia ja vaikka lähettää sullekkin.

  VastaaPoista
 5. Sori, Ommis, pakko vähän vinkata... :D Meiltä saattaisi mahdollisesti irrota tyttömäistä vaatetta tuossa koossa 74-80cm, viikon päästä on toisen beibin ultra ja jos siellä näkyykin poika niin meiltä lähtee kassikaupalla tyttövaatetta kiertoon. ;)

  VastaaPoista
 6. Moi! Täällä olisi kiinnostusta noihin 68-80cm vaatteisiin! Miten etenet niiden kanssa?

  VastaaPoista
 7. Joko mekko löysi uuden omistajan? Jos ei, niin mulle, kiitos! :)

  VastaaPoista
 8. Laita ihmeessä blogiisikin näytille, mä oon kieli pitkällä kiinnostunut kaikista käytetyistä vaateista, täällä Kokkolassakin on ihan rupuset kirppikset.

  VastaaPoista
 9. Mä laitan siis blogiini uuden myynti-ilmoituksen lastenvaatteista piakkoin. Tulossa mm. farkullinen kevyttoppahaalari tossujen kera, superhyvät keltaiset pingviinistonzit ja jotain vaatetta.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images