Pride 2012

Tänään oli Helsinki Pride, minkä kulkue keräsi ennätykselliset 8000 osallistujaa. Mahtava fiilis sekä yleisössä että marssilla, teimme vähän...

Tänään oli Helsinki Pride, minkä kulkue keräsi ennätykselliset 8000 osallistujaa. Mahtava fiilis sekä yleisössä että marssilla, teimme vähän molempia kun erkanimme ruokakauppaan Sokoksen kohdalla.

Puistojuhla oli kyllä viime vuotista vaisumpi, sateen uhka sai syömään (hävettävän muoviset) eväät nopeasti eikä bändit kiinnostaneet kovinkaan. Viime kesäinen Pmmp:n keikka kävi usein mielessä, kun kuunteli yksin esiintyvää Samae Koskista, fiilis oli täysin eri. Mukavaa kuitenkin oli ja pääasia, että ihmiset olivat mukana marssimassa ja tuomassa esiin tärkeää asiaa, seksuaalivähemmistöjen olemassaoloa ja sen hyväksyntää.

Aina yhtä edustavia kuvia! Perheonnemme on käsin kosketeltavissa :D

Huomenna viimeistään paljastan mitä vihreää oliota olen viime päivät kantanut mukanani. Mutta se onkin eri tarina se.

Olitteko muut pridella? Muutamiin lukijoihin törmäsinkin puistojuhlassa ja aina on kiva, kun tullaan sanomaan heippa :)

2 kommenttia

  1. Joku vuosi kyllä otan ja lähden marssille!Nyt kun nykyisestä kodistakaan ei ole enää niin älytön matka kuin edellisestä kaukaa Pohojanmaalta! Mut tänäkään vuonna en ollut, en.:(

    VastaaPoista
  2. ehdottomasti! Tuo 8000 henkeä on huikea määrä marssijoita muutenkin, kertoo hyvää mielipideilmaston muuttumisesta. Tosin homoaihe on aika trendikäskin, mietin että tuskin saataisiin noin isoa marssia vaikkapa maahanmuuton puolesta tai työttömyyttä vastustamaan.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images