Viherlaakson mutsi

Tein tänään tosi hyvää lasagnea, kun laitoin bolognesekastikkeeseen punaviiniä, selleriä, oreganoa ja kapriksia. Syömistä aloitellessani käv...

Tein tänään tosi hyvää lasagnea, kun laitoin bolognesekastikkeeseen punaviiniä, selleriä, oreganoa ja kapriksia. Syömistä aloitellessani kävin napsimassa parvekkeelta vähän tuoretta basilikaa ja sateisesta säästä huolimatta sain inspiraation ottaa kuvia kesäkuun kasvusta. Kuvat olivat alunperin vain itselleni, mutta samahan ne on julkaista kun parvekkeen tilanne on kiinnostanut monia. Nyt siellä alkaa jo olemaankin jotain pelkkien mustien multien lisäksi ja kovin ylpeä saan olla todetessa, että suurin osa on kasvatettu siemenestä lähtien itse. Tarhuroinnista on uskomaton ilo ihan silmällekin.Huominen on aika kiireinen, joten pyhitetään päivä blogissa Sokoksen arvontaan. Maanantai on viimeinen päivä kertoa oma kesäsuosikki Sokoksen kauneuden verkkokaupan valikoimista ja voittaa itselle 50 euron lahjakortti!

1 kommenttia

  1. Hyvältä näyttää! Torstaina, kun tulet käymään, näet mun vihreän parvekkeeni. Mullakin on basilikaa, mutta myös paprika, kaksi runkotomaattia, kolme pensastomaattia... (On mulla sulle muutama taimikin.) Katsotaan, ehdinkö huomenna ennen töihin lähtöä kirjoittaa blogiin parvekeviljelystäni. Toivottavasti ehdin.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images