Värisilmän sokaisevat 1v-synttärikuvat

Pistetäänpäs heti perään muutamia synttärikuvia! Meillä ei ollut erityisen mustavalkoinen teema ekoissa juhlissa... Alunperin synttärit piti...

Pistetäänpäs heti perään muutamia synttärikuvia! Meillä ei ollut erityisen mustavalkoinen teema ekoissa juhlissa...

Alunperin synttärit piti tosiaan olla piknikkinä Suomenlinnassa, mutta sateisen sään takia siirrettiin ne viime hetkellä meille himaan. Olin toivonut, että lahjojen sijaan vieraat toisivat nyyttärievästä, sillä omasta mielestäni ruoka tekee juhlat, lahjat ovat toissijaisia. Nyyttärit ovat varmaan asia, mikä herättää mielipiteitä suuntaan jos toiseenkin, mutta meidän erittäin rennossa ystäväpiirissä kukaan ei tuntunut kärsivän, vaikka ei ihan täysin valmiiseen pöytään istunutkaan. Minä pääsin vähemmällä, tein kakun ja kapris-feta-perunasalaatin ja paistoin patonkia. Pöytään saatiin ystäviltä muun muassa juustoja, keksejä, muffinsseja, raparperipiirakkaa, vihersalaattia, pähkinöitä ja sormiruokaa. Ne tarjoiltiin rennosti erilaisista irtokarkkirasioista ja keksikipoista ja juhlapöytä näytti tältä:

Voin kertoa, että oli aika intensiivinen tunnelma kun päälle 20 vierasta tuli yhtä aikaa kyläilemään. Lupasin hövelisti, että saa sotkea ja päivänsankari tuossa yhdessä kuvassa näyttää mallia kuinka hienosti sai kaadettua mun limsat kakkuunsa. Oli kuitenkin hienot juhlat, mistä kiitos kaikille vieraille. Nyt parannellaan juhlissa menetettyä ääntä juomalla Pukkan minttuteetä ja syömällä Kottaraisen leipomia muffinsseja.

Kuvista kiitokset: Kottarainen, Sascia, Kikka, isi

 

21 kommenttia

 1. Hei, jos voisit muuten ton raparperipiirakan tuoneelta kysyä ohjetta, unohin synttäreillä kysyä? Ja oli sen verran hyvää, että kotonakin voisin samaa tehdä jos ohjeen saisin :D

  VastaaPoista
 2. Se oli Kikan tuomaa! Pyydän ohjeen ja postaan sen tänne, sillä Sasciakin harmitteli ettei ollut ottanut ohjetta. Tulee siis tän viikon aikana tänne! Se oli kyllä hyvää, loppuviipaleita jaettiin hartaudella täällä rääppiäisvieraiden kesken.

  VastaaPoista
 3. Tykkään tosi paljon tuosta nyyttärisysteemistä, mutta en usko että toimisi meillä mummi-kummi-isomummo vieraiden kanssa, harmikseni. Joudun siis tekemään heinäkuun lopulla tarjottavat ja ajattelin tuon mansikkakakku idean käytää :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut sankarille! Ihanan näköinen juhlapöytä ja ennen kaikkea kadehdittava vierasmäärä. Meillä viime viikolla samoihin kemuihin ei tullut kukaan minun puoleltani. :( Onneksi vuoden ikäinen ei vielä tiedä asiasta.

  Olisi niin hienoa olla mukana tuollaisilla värikkäillä nyyttärisynttäreillä.

  Ihan aiasta toiseen, mutta miten teillä se pottatouhu on sujunut? Onko tullut takapakkeja, vai onko se jatkunut menestyksekkäästi?

  VastaaPoista
 5. No, jos rehellisiä ollaan niin jos olisin tiennyt että ollaan meillä niin en olisi kutsunut noin paljoa väkeä. "Onneksi" osa peruutti sairastumisien takia, että edes mahduttiin meille. Tarkoitus kun oli piknikata yhdessä isolla nurtsialueella, ja siksi vieraita kutsuttiin PALJON.

  Kestit oli muuten kivat, mutta harmittaa kun oma ääni meni ja en voinut jutella ihmisten kanssa niin paljon kun olisinhalunnut.

  Pottailussa on nyt sellainen taantumavaihe päällä. Siellä kyllä käydään edelleen, mutta se ei nyt kiinnosta lasta kovinkaan ja en jaksa pakottaakaan, ei olisi tyylistäni. Nyt on kakka ollut muutenkin aika hankala juttu.

  VastaaPoista
 6. oi jospa oisin saanut olla mukana! Toisaalta, onneksi en ollut, että mahduitte paremmin ;) Juhlitaan me sit ku oot parantunut! oon itekki flunssassa, nihkeetä.

  VastaaPoista
 7. Näyttää ihanan värikkäältä, oli varmasti kivat pippalot!

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanan näköistä! :) ihanan värikästä ja juuri sen näköistä, kun lapsen synttäreillä kuuluukin olla.

  VastaaPoista
 9. Onnea pienelle ja äidille!

  VastaaPoista
 10. Onneksi et ollut :D Juhlitaan ensi viikolla viimeistään!

  VastaaPoista
 11. Niin rajut ettei ääni vieläkään kuulu kunnolla mulla!

  VastaaPoista
 12. No meillä näyttää kyllä kutakuinkin aina kuin olisi Sirkuksessa vierailulla. Likaisessa sirkksessa jos täsmennän :)

  VastaaPoista
 13. Kiitti! Silmiä kirvelee vieläkin tuo värikkyys :D

  VastaaPoista
 14. Aivan mahtavan näköistä, kivan värikästä ja houkuttelevan näköinen pöytä, kyllä vieraiden kelpasi!

  VastaaPoista
 15. Ihanan näköiset kekkerit, meilläkin tulossa 1-vee synttärit ja mua kiinnostaisi, että mistä tuo värikäs viiri-nauha-systeemi on?

  VastaaPoista
 16. ne on 10m pitkää viirinauhaa, yhteensä 20m eli 2 pkt. Löytyi tigeristä hervottomaan 1 euro/pkt hintaan :)

  VastaaPoista
 17. Onnea 1-vuotiaalle! <3
  Voi miten ihanan iloisen värikkäät juhlat hän onkaan saanut! :)

  VastaaPoista
 18. Oikein paljon onnea 1-vuotiaalle! Eikö olekin ihanaa ja ihan kamalaa kun ei enää ole vauvaa!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images