I salute you, Hieno Åhlgren

  Mä oon niiiiiiiin vanha. Ja väsynyt. Putouksen sketsihahmokilpailun Hieno Åhlgren oli verevä misu minuun verrattuna. Ai saakeli, ääni on o... 

Mä oon niiiiiiiin vanha. Ja väsynyt. Putouksen sketsihahmokilpailun Hieno Åhlgren oli verevä misu minuun verrattuna. Ai saakeli, ääni on ollut täysin pois lauantaista. Viime yönä meni niska jumiin ja aamulla kahviin maitoa lisätessä sekin oli mennyt pilalle. Teestä ei vain saa tarvittavaa kofeiinimäärää tälle kaffinarkkarille, vaikka se hyvää kurkulle tekeekin. Kofeiinin määrää on pakko alkaa vähentämään.

Tänään nukuin kahdet päiväunet, toiset pojan kanssa ja toiset pojan ollessa naapurissa järjestelemässä asioita. Luojalle kiitos naapureista, jotka jaksavat temmeltää silloinkin kun oma jaksaminen on pyöreä nolla. Naapuriin raahautuessa hakemaan skidiä kotiin, otin lapsityövoimaa mukaani ja pistin 9-vuotiaan maitokauppaan, pullopanteilla kiristettynä. Ah kahvia, hieman heräsin tokkurasta. Nyt on lämmitetty kauratyyny niskaan ja höystetty Frantsilan Laineen liplatus tuoksusekoituksella, minkä pitäisi rauhottaa ja tyynnyttää ennen unta.Illalla oli pakko pistää aamuksi esille superfoodit kun päätin aloittaa tehokuurin energiatason nostamiseksi. Olen joskus ennenkin, aikoja ennen superfoodien maihinnousua, juonut tehokuurina jonkinlaista kasvislitkua hyvin tuloksin. Toivon, että nytkin vitamiinit räjäyttäisivät tajunnan eikä maku olisi ihan kamala. Maun suhteen taidan toivoa liikoja, sillä spirulina, vehnänorasmehujauhe ja pari muuta mielenkiintoista ainesosaa ei juurikaan herätä positiivisia mielleyhtymiä, mutta jotakin tässä on tehtävä, että energiaa saisi loppukuuksi. Flunssailu vie kyllä voimat täysin ja alkaa vain masentamaan istua sisällä hiljaa :/

Onko muita nuhaneniä? Saatte sympatiani!

2 kommenttia

  1. Täälä yks nuhanenä.. Lopetin vast'ikään maitohappobakteerien syömisen, ei olis näköjään kannattanu! Vastustuskyky on tällä hetkelä heikompi ko normaalisti (ilmeisesti), joten ois vain kannattanu jatkaa syömistä..

    Pikaset paranemiset sinne!

    VastaaPoista
  2. Sympatiat siis sinne! Mun pitää alkaa hieromaan äänihuulia pillin ja lämpimän veden keinoin, äänihuulissani on valmiiksi kyhmyjä ja ääni on pois. Join tuossa juuri ensimmäiset erät myös tuota Pukka vitalise-tehojuomaa jos auttaisi. Ei ollut edes niin pahaa mitä luulin, jos nyt 20 päivää jaksaisi energiaa kasveista tankata. Maitohappobakteereja voisi kyllä kans hankkia. Kyl tää tästä :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images