POLARN O. PYRET: Verkkokauppa auki!

Iloisia uutisia PO.P:n faneille! Ruotsalaismerkki on nimittäin avannut oman verkkokaupan osoitteessa polarnopyret.fi . Ja melkein yhtä hyviä...


Iloisia uutisia PO.P:n faneille! Ruotsalaismerkki on nimittäin avannut oman verkkokaupan osoitteessa polarnopyret.fi. Ja melkein yhtä hyviä uutisia, postikulut ovat ilmaiset 15.6. saakka. Ja vielä yksi juttu: löytyy muuten outlet-osiokin!

Yläkuvan banaaninsyöntihetki on vuodelta 1976, mutta samat raidat löytyvät uusistakin PO.P:n raitavaatteista, nyt kaikki raitamalliston vaatteet ovat luomupuuvillaisina. Alakuvassa oma tyylinäyte Kumpulan kyläjuhlilta. Pojalla PO.P:lta saatu kesämalliston raitabody koossa 86 ja itsellä Itiksen myymälästä ostettu ja paljon kehuja saanut raitahuivi.

Ja kaverit, se meidän lippusiimakin löytyy nyt alennettuun hintaan tuolta outlet-puolelta. Monet on sitä kovasti himoinneet seinältämme kotiinsa...

 

19 kommenttia

 1. Kiitos vinkistä ja tuo teidän välipalahetki näyttää ihanalta :)

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä :)

  Pakko kertoa, että syy miksi me istutaan tuolla kirpparikadun tungoksessa välipalalla ei ollut niin kovin idyllinen. Jäbä sai slaagin kun piti istua vaunuissa ja oli pakko ottaa time out. Onneksi mansikat ja jogulinon mannavanukas hoisi homman kotiin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä, tosin tämä taitaa tulla vähän kalliiksi, kun tarvitaan vähän sitä ja tätä. Eilen juuri harmittelin, etteivät toimita Suomeen, mutta en kyllä huomannut tällaista mahdollisuutta.

  VastaaPoista
 4. Kun se kauppa on aukaistu käsittääkseni n. tunti sitten :D

  VastaaPoista
 5. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK! Komee huivi, samanlainen löytyy harva se päivä tyttäreni kaulasta :).

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä ^^ Nii ja psss. Toi mansikka/kaupunki/piknik kuva on ihan mielletön :D IHANA <3 SUperrrrr

  VastaaPoista
 7. Lippusiimaa ei ole enää. olisin katsonut millainen se oli. :(

  VastaaPoista
 8. Näkyisköhän se jossain mun postauksessa...hmmm...laitan viestiä jos näkyy, mutta sanallisesti: n. 4m pitkä trikoonyöri, missä erivärisiä raitatrikooviirejä. Mä vähän arvelinkin, et se myydään loppuun hyvin nopeasti.

  VastaaPoista
 9. Googletin niin johan löyty. Millähän hinnalla sitä myytiin. Harmi ku ei ehtiny. pitää tehä vissii ite...

  VastaaPoista
 10. Outlet-puolella muistaakseni about 17 euroa. Mutta sellasen toki ompelee helposti itsekin, tuota popin kangasta ei taida löytyä eurokankaasta mutta raitatrikoota muuta aivan varmasti. Mä voin antaa sulle mitat jos haluut ihan samanlaisen, sano vaan jos tarvit.

  VastaaPoista
 11. Mäkin sorruin tilaamaan, nimittäin raidalliset pitkät kalsarit itselleni.

  VastaaPoista
 12. Irkku, ne on tosi kivat! Ja noita liikkeitähän on Itiksessä ja Kampissa Hkissa, et saa paikan päältäkin. Raita rules :)

  VastaaPoista
 13. Fb: Popitus kirppis ryhmässä myytiin vasta tollasta viiriviritystä.

  VastaaPoista
 14. hitto mä oon lasten hyysäysskenessä mukana, olin just mukana ostamassa pikku Kaapolle(7kk) polarpyreen rantalätsää

  VastaaPoista
 15. Haha! ja kuka on pikku Kaapo? Teidän perhe on niin pop!

  VastaaPoista
 16. se ei ole maidän perhettä :)

  VastaaPoista
 17. […] voisin itse solmia samanlaisen. Yleensähän käytän Po.P:n huiveja pyykkimuijamaisesti kuten tämän postauksen kuvasta huomaa, ja muhkea superrusetti näyttää heti paljon hulvattomammalta ja laitetummalta. Tässäpä siis […]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images