Kesän kosmetiikkasuosikit Sokos Kauneuden verkkokaupasta. Voita 50 euron lahjakortti!

Mökkiviikonloppu tekisi kyllä hyvää, tai useampikin päivä jossain kaupungin ulkopuolella. Tyypin isän perheellä olisi mökki tuossa noin sada...

Mökkiviikonloppu tekisi kyllä hyvää, tai useampikin päivä jossain kaupungin ulkopuolella. Tyypin isän perheellä olisi mökki tuossa noin sadan kilometrin päässä Helsingistä sijaitsevassa pienessä saaressa, mutta meillä on hyvin epätyypillinen ongelma: Kenelläkään meistä ei ole ajokorttia! Eikä liioin autoa. Ja linja-autotkaan eivät kulje ihan lähelle, joten mökkireissun toteuttamiseen tarvitsee aina vähän mietintää ja valitettavasti kuskin.

Mökkireissu pitää kuitenkin ehdottomasti tehdä kesän aikana ja sen innottamana katselin Bellan yhteistyökumppanin, Sokos kauneuden verkkokaupan, valikoimaa että mitä kesätuotteita meillä jo on ja mihin tarvitsee täydennystä. Kolme muistilappua, meiltä löytyviä, juuri loppuneita ja kokeiluun innostavia juttuja, mitkä toimivat mökillä, mutta myös mökkisesongin jälkeen.



  1. Nuxen Bio Beauté deo on ihanan raikkaan tuoksuinen ja kevyt, parasta siinä on ettei se ärsytä sheivaamisenkaan jälkeen. Deossa on eteerisiä öljyjä, mm. sitruunaa, kardemummaa ja seetriä mikä erottaa tämän tavallisesta deodorantista. Olen käyttänyt muutaman kuukauden ja tykkään kovasti kesäisestä tuoksusta.

  2. Frantsilan jalkasuihketta haluaisin kokeilla, en ole käyttänyt, mutta kuten yltä huomaa, rakastan eteerisiä öljyjä, mitä tämä jalkojen hoitotuote sisältää myös roppakaupalla.

  3. Midsummer rose, jo nimi vetää tämän Frantsilan tehovoiteen puoleen. Ennen inhosin ruusua, nyt RAKASTAN ruusun tuoksua. Kun vanha Nuxen rasva loppuu, aion vaihtaa tähän juhannusruusuiseen versioon.




  1. Nuxen syväpuhdistavaa lämpövoidetta käytän viikoittain. Nimestä ei ehkä saa heti selvää, että kyseessä on pirun hyvä kuorinta-aine, joka kostealla iholla lämpenee maskina ja sitten kuoritaan pois. Loistotuote!

  2. Bioteekin aurinkokapselit ovat jokaisen palavaihoisen pelastus. Näitä kun muistaa napsia koko kesän, on iho hyvässä kunnossa vaikka aurinko paistaisikin. Edesauttaa myös rusketusta niillä, jotka yleensä ruskettuvat. Eli ei minulla.

  3. Frantsilan yrtti hiustenhoitoaine sisältää nokkosta. Siirryin juuri takaisin tähän hoitsikkaan kun mikään superhoitoaine ei pelastanut imetyksestä vaurioitunutta tukkaani. Aion jatkaa Frantsilalla ja hankkia jotakin ravinnelisiä korjaamaan hiustuhoja jatkossa.




  1. Korresin hammastahna vaalentaa ja maistuu hyvälle. Oma tuubi loppui juuri, pitäisikin laittaa tilaukseen uusi.

  2. Green Peoplen aurinkorasvassa on mulle juuri oikea määrä suojakerrointa, kyllä, käytän 25 kerrointa. Se sisältää yli 80% sertifioituja luomuraaka-aineita ja on tuoksuton. Mulle tulee monesti pää kipeäksi liian tuoksuvista aurinkotuotteista, joten suosin tuoksutonta. Tätä en ole testannut, mutta voisi olla hyvä vaihtoehto ja turvallinen varmaan hätätapauksessa skidinkin iholla.

  3. Weleda Skin Food. Olenko maailman ainoa luonnonkosmetiikkafani, joka ei ole tätä kokeillut?! Kaikki hehkuttaa Skin Foodia ja onhan nimikin aika pätevä. Kympin hintakaan ei ole paha, joten kilpailee nyt kovasti uuden hoitovoiteeni paikasta Frantsilan ruusuvoiteen kanssa. Saas nähdä kumpaan päädyn, kohta on tosiaan vanha rasvapurkki lopussa.


Paljon löytyi omia kestosuosikkeja myös Sokoksen kauneuden verkkokaupasta. Vaikka käytän paljon luonnonkosmetiikkaa nykyään, ostan tuotteet usein ihan sertifikaattien pohjalta koska en ole mikään inci-hifistelijä. Aloin tässä miettimään, että tietääkö kukaan onko luonnonkosmetiikalla ja luontaiskosmetiikalla millainen eroavaisuus? Sokoksellakin on luonnonkosmetiikka mainittu erikseen tuolla yläkategoriassa, mutta lisää tuotteita löytyy terveystuotteiden kategoriasta kohdasta luontaiskosmetiikka. En ole ennen edes ajatellut asiaa. Olisiko niin, että luontaiskosmetiikka sisältää muutakin kuin vain luonnonainesosia, vaikka paino on kasveilla? Valaiskaa!

Enkä muuten tiennyt Sokoksella ylipäätään olevan noin paljon luonnonkosmetiikkaa, että siitä riittää omaksi kategoriaksi. Tosi hieno homma, sillä ostan yleensä isomman setin kerralla ja nyt samasta osoitteesta saa käytännössä kaikki omat suosikkituotteet lähipostiin.

Ps. Tsekkailkaapa suosikkituotteitanne jo valmiiksi, sillä sain aika mehevän lahjakortin arvottavaksi Sokoksen kauneuden verkkokauppaan! Yksi onnekas lukija voittaa 50 euron lahjakortin , joten linkittäkääpä kommenttiboksiin mitä Sokos kauneuden verkkokaupan kauneustuotetta ilman ette voi olla kesää? Jättäkää myös meiliosoitteenne kommentin yhteydessä (vain minä näen sen), että saan voittajan kiinni. Arvonta on voimassa maanantaihin 18.6 saakka! Kaikki suosikkituotteensa paljastaneet osallistuvat arvontaan :)

Onnea tasapuolisesti!

37 kommenttia

  1. http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/escada-sexy-graffiti-edttuoksu-30-ml/1163511

    kotiäitiyden varjopuoli - en ole nähnytkään hajuvesipulloa puoleen vuoteem, sellainen olisi paikallaan :)

    VastaaPoista
  2. http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/frantsilan-midsummer-rosetehovoide/692503
    Tämä voide herätti mielenkiinnon todella, kuten koko Frantsila-sarja. Kiitti vinkistä!

    VastaaPoista
  3. http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/emporio-armani-diamonds-she-summer-100-ml/538001

    Suosikkituotteeni on tämä ihanan kesäinen hajuvesi! :-)

    VastaaPoista
  4. http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/BrandiTuote/biotherm-aquasource-nuitsyvakosteuttava-yovoide-kaikille-ihotyypeille/1146524/17404/17404/17404/17404

    kosteutta kasvoille tarvitaan kesälläkin :)

    VastaaPoista
  5. Tämä herätti mielenkiintoni, kun perusväri on kalkkilaivan kapteeni...

    http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/BrandiTuote/drhauschka-hoitava-varivoide/148688/28406/28406/28406/28406

    VastaaPoista
  6. http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/nivea-sun-pure--sensitive-spray-sk-30aurinkosuojasuihke/1310502//10309/10301

    Heti kun ekat auringonsäteet tulevat niin dekoltee on täynnä aurinkonäppyä. Ja palaa siis yhtä helposti. Joten helposti levitettävä aurinkospray on must!

    VastaaPoista
  7. Nuxen dödö on aika välttämättömyys kesällä:)

    VastaaPoista
  8. Dr. Hauschka puhdistusvoide ja kasvovesi spezial ovat kasvojeni pelastus, mikä parasta, yövoidetta ei tarvita lainkaan!

    VastaaPoista
  9. Toi tohtori hauskuuden puhdistusvoide on ihan tykki :)!

    Mutta älä osta Skin Foodia, ainakaan kasvovoidekäyttöön - hirveetä jankkia ja haisee mielestäni kurjalle. Sopii kantapäävoiteeksi, kuten myös paljon kehuttu Ardenin Eight Hour Cream...

    VastaaPoista
  10. http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/sante-henna-shampoo-ohuille-ja-veltostuville-hiuksille/831527//10401/10301

    Kaikki Santen shampoot ovat huippuja, erityisesti niille joilla on kuivat ja kiharat tai laineikkaat hiukset. Ne eivät sisällä SLS:ää (Sodium Laureth Sulfate), joka pesee hiukset liiankin natisevan puhtaiksi silloin, kun hiuslaatu on kuivahko ja kaipaa kosteutta. Myös muut Santen tuotteet kuten hoitoaineet ja deodorantit ovat mielestäni laadukkaita.

    VastaaPoista
  11. Mun kesän ykköstuote on garnierin bb- voide! Helppo ja nopea ja sopivan kevyt lopputulos,
    http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/garnier-skin-naturals-miracle-skin-perfector-all-in-one-bbvoide-light/1121013//10301/10301

    VastaaPoista
  12. Minä tykkään aivan hulluna tästä eko-meikkisiveltimestä, joka levittää meikkivoiteen tosi tasaisesti. Ei enää likaisia meikkisieniä!
    http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/ecotools-meikkivoidesivellin/938013/46401/46401/46401

    VastaaPoista
  13. Koitin etsiä nettikaupasta hiusten aurinkosuojatuotetta, mutta sitä en löytänyt. Se olis aika kova juttu, mutta linkkaan tähän kaikkien vuodenaikojen must haven :)
    http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/BrandiTuote/klippoteket-kuivashampoo--muotoilu/186670/54410/54410/54410/54410

    VastaaPoista
  14. http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/lumene-arctic-sun-mineraaliaurinkopuuteri/149422//10337/10301

    Posket kaipaa vielä tässä vaiheessä kesää pientä sipaisua aurinkopuuterista :)

    VastaaPoista
  15. Rupespa ärsyttää, kun nää mainoskollaasit on löytäny tiensä tähänkin blogiin.

    VastaaPoista
  16. Olen jäänyt koukkuun näihin huulikiiltoihin!

    http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/BrandiTuote/loreal-paris-glam-shine-reflexionhuulikiilto/149582/14028/14028

    VastaaPoista
  17. Sain itse päättää haluanko arpoa lukijoille tämän lahjakortin ja halusin liittää siihen tuotteita lähinnä siksi, että nämä ovat suurimmaksi osaksi luonnonkosmeettisia ja turvallisia tuotteita ja että niistä kiinnostuneet ihmiset löytäisivät näitä tuotteita helposti ja usein edullisemmin mitä pienet ekopuodit myyvät.

    Ymmärrän ärsytyksesi, mutta toivon myös sinun löytävän kivoja vaihtoehtoja näistä vinkeistä! Arvontoja, mainoksia, tuotevinkkejä ja muita on ollut blogissani aina.

    VastaaPoista
  18. http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/sante-mangohoitoaine-kuiville-tai-varjatyille-hiuksille/831524//10401/10301

    Täytyy luultavasti käydä viikonloppuna ostoksilla. Tää kuulostaa siltä, että omat hiukset tykkäisivät kovasti. Pitäis useammin selailla kaikessa rauhassa tuotteita useamminkin, ennenkuin lähtee ostoksille. Lapsen kanssa kun lähtee liikkeelle, niiin ei siellä kaupassa enää tutkita, vaan silloin ostetaan mikä käteen ensimmäisenä osuu =)!

    VastaaPoista
  19. Olipa tosi kiva kun tuli sähköpostiin viesti vastauksestasi! En olisi muuten tajunnut tulla katsomaan edes :)

    Sain itseasiassa hiusmallikeikalta mukaani shampoon ja jätettävän hoitoaineen, jossa on jotain aurkinkosuojajuttua. Itse asiassa kun tavasin sitä hoitoainetta, niin se taisi olla hiuksille JA iholle sopiva after sun... En ole vielä testannut, mutta jos on hyvä, niin on varmaan tosi kätevä reissuilla! (ps. joskus harkitsit meneväsi KC:lle malliksi. Suosittelen menemään Wellalle, siellä on tosi ammattitaitonen fiilis malleilussa ja hyvät palkkiot, viimeksi sain esittää toiveen mallipalkkiosta. Ja koulutuksia on paljon = helppo päästä malliksi.)

    Ja kiitos vinkistä, en ollut tajunnut tuota aiemmin, että aurinkosuojasta ei erikseen mainita. Aika hieno juttu, että "perusasiat" kuten aurinko- ja lämpösuoja (jota en tosin itse tarvitse) on samassa tökötissä, ettei tarvitse miljoonaa eri ainetta ja purkkia!

    VastaaPoista
  20. Joo, oon asentanut sellasen ohjelman, että vastaukset tosiaan tulee meiliin :) Se on kiva, koska harvemmin sitä jaksaa jokaista kommenttiaan erikseen käydä kyttäämässä!

    Luultavasti noi suojat on lisääntynyt nyt kun rautojen käyttö kasvoi. Mutta tosiaan nyt ne on aika perusominaisuuksia hieman kalliimmissa tuotteissa, mut ei kc:kaan tosiaan ole mikään superhintava.

    Mun pitää Wellaan tutustua ehdottomasti!

    VastaaPoista
  21. Kesän ja ah niin tropiikin tuoksuinen kookossuihkugeeli - "Kuin olisi vähän kauempanakin lomalla" ;D

    http://www.bloglovin.com/m/3699697/485971774/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRm9pbXV0c2ltdXRzaS5iZWxsYWJsb2dpdC5maSUyRjIwMTIlMkYwNiUyRjEyJTJGa2VzYW4ta29zbWV0aWlra2FzdW9zaWtpdC1zb2tvcy1rYXVuZXVkZW4tdmVya2tva2F1cGFzdGEtdm9pdGEtNTAtZXVyb24tbGFoamFrb3J0dGklMkY=

    Aurinkoista kesää!

    VastaaPoista
  22. Aivan ehdoton on kesällä aurinkokapselit. Niitä ilman ei voi olla tai aurinkoihottuma alkaa kiusata ja lisäksi saa niin kauniin rusketuksen.

    http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/vivisante-sunaurinkokapselit/183150//29401/10301

    VastaaPoista
  23. Joku kiva, kesäinen tuoksu olisi kiva. :) Se voisi olla vaikkapa tämä: http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/guess-sunkissed-edttuoksu-50-ml/1237658//10312/17420

    VastaaPoista
  24. Minun suosikkituotteeni http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/escada-sexy-graffiti-edt-100-ml/1391511//10312/10301, on hyvä tuoksu =)

    VastaaPoista
  25. Tuo Nuxen lämpönaamio vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta - kiitos vinkistä! Jostain syystä järvivedessä uiminen pidentää hiusteni pesuväliä, mutta Frantsilan nokkosshampoo kuuluu silti myös kesäsuosikkeihin :)

    http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/frantsilan-yrttishampoo/182212//10401/10301

    VastaaPoista
  26. Hiukseni kasvavat nykyään todella hi-taas-ti...joten mielessäni on jo pitkään ollut kokeilla jotain ravintolisää hiustenkasvun avuksi. En ole kuitenkaan vielä saanut aikaiseksi eikä kukkaron nyöritkään ole antaneet myöten. Jos onnetar olisi myötä niin tätä haluaisin ehdottomasti kokeilla.

    http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/evoniahiusten-kasvua-edistavat-rasvahappo-vitamiinikapselit/620587//29401/10301

    annikaviantie@hotmail.fi (tähänkö se s.posti piti laittaa?Noh, jos ei pitänyt niin terkkuja tutuille :D )

    VastaaPoista
  27. Voisin elää ilman, koska en ole koskaan kokeillut, mutta juuripa siksi 50E kokeilisin tätä
    http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/green-people-no-scent-24-hour-creamsuojaava-ja-kosteuttava-tuoksuton-24-tunnin-voide/150488//10401/10301

    VastaaPoista
  28. http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/frantsilan-midsummer-rosetehovoide/692503 ihana ja toimivat suosittelen lämpimästi!

    VastaaPoista
  29. [...] on aika kiireinen, joten pyhitetään päivä blogissa Sokoksen arvontaan. Maanantai on viimeinen päivä kertoa oma kesäsuosikki Sokoksen kauneuden verkkokaupan [...]

    VastaaPoista
  30. Sensain Mascara 38C Separating & Lengthening (http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2//152815?cm_vc=cate1&expDataUniqueID=152815&expDataType=CatalogEntry) on paras ripsari jota koskaan olen käyttänyt! Se ei varise iltaan mennessä alaluomelle, kestää päiväunien ottamisen ja kuitenkin lähtee lämpimällä vedellä aika hyvin pois. Harja on hyvä perusmallinen ripsariharja, ei mikään muovitikku jolla saa sellaiset viehkeät kolmen ripsen tönkköpaakkuripset. Ostin tämän joskus 3+1-päiviltä aika hyvällä alennuksella - toivottavasti se tarjous uusitaan, koska lähes 30€ on pikkasen liikaa ripsarista tällaiselle harvoin meikkaavalle... (Jo tuon ripsarin hinta on siis hyvä syy osallistua tähän arvontaan.)

    VastaaPoista
  31. Dr.Hauschkan puhdistusvoide on ihan huipputuote!

    http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/BrandiTuote/drhauschka-puhdistusvoide/148697/28406/28406/28406/28406

    VastaaPoista
  32. Tuo Nuxen länpövoide innostaa kyllä kokeilemaan, sillä kasvonaamiosta on aikaa ja nyt kesällä se nassu kaipaisi ehostusta.
    Kuulostaa superhoukuttelevalta!

    VastaaPoista
  33. Tätä tarvitaan eli Madaran syväkosteuttavaa voidetta: http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/BrandiTuote/madara-syvakosteuttava-voide/393520/54901/54901/54901/54901

    VastaaPoista
  34. Jo useamman tuubin käyttäneenä Hausckan Kvitten-voide on ehdoton!!!! (ainoa miinus suojakertoimen puuttminen, mutta silti en vaihda, vaan läträän sitten aurinkonaamarasvaa lisäksi) http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/BrandiTuote/drhauschka-kvitten-kasvovoide/148687/28406/28406/28406/28406

    Saman merkin meikkivoide on pitänyt useasti ottaa testiin, mutta jäänyt aina välttämättömien meikkiostosten jalkoihin. Mutta 50:llä saisi jo molemmat:D

    Hauskaa kesää, toivottavasti parveke kukkii pitkään!

    http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/BrandiTuote/drhauschka-meikkivoide/149353/28406/28406/28406/28406

    VastaaPoista
  35. Korresista olen kuullut paljon kehuja ja haluaisin kokeilla sarjaa!
    kosteusvoide on aina tarpeen:
    http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/BrandiTuote/korres-wild-rosekosteusvoide/1289504/57909/57909/57909/57909

    VastaaPoista
  36. Arjen pieni helppous on aina plussaa, eli Sensai Mascara 38 C -ripsiväri

    VastaaPoista
  37. [...] niin, Sokoksen arvontakin tuli suoritettua viimein Random.orgin kautta. Taisi olla ensimmäinen kerta, kun [...]

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images