Uusi kauppa, vanhat suosikit (ja vähän uudetkin)

Jeah, luin facebookista tiedon, että kauppa on auki. Vaan ei tietenkään minun, vaan maan hienoimman vauvakaman maahantuojan. Nyt yhdestä oso...Jeah, luin facebookista tiedon, että kauppa on auki. Vaan ei tietenkään minun, vaan maan hienoimman vauvakaman maahantuojan. Nyt yhdestä osoitteesta www.bigsmallshop.com saat lapsesi lelurintamalle ja kylpypuuhiin ainakin meidän perheessä erittäin suosituksi tulleita juttuja, kirahvista kylpyöljyyn ja lasipullosta lasten hammasharjaan. Löytyy muuten ne luonnonkosmeettiset aurinkosuojapuikotkin, mistä kirjoitin muutama hetki sitten. Listaanpa alle muutamia kaupasta löytyviä ihanuuksia, jotka erityisesti viehättää tätä mamia nyt.


Under the Nile-pehmot

Under the Nileltä löytyy hauskoja vihannesukkeleita sekä muita pehmotyyppejä. Ne on valmistettu reilun kaupan mukaisesti perheyhteisöissä, materiaalina egyptiläinen käsinpoimittu 100% luomupuuvilla. Missään kohtaa valmistusprosessia ei käytetä tuholaismyrkkyjä tai kemikaaleja, joten ovat turvallisia ihan pienellekin pureskelijalle. Tykkään ihanasta, ehkä hieman vanhahtavasta ulkonäöstä ja ovat kivaa vaihtelua muovia muovin perään-lelulaatikkoon.Snooshy

Eräs ekobloggari sanoi kerran, että Snooshyt ovat ekologisia barbeja. No ehkei ihan, mutta näitä ötököitä saa ihan nakuna (kuvassa) ja sitten saa kivoja vaatteita, millä muuttaa olion ulkonäköä. Feministi minussa sanoo, että kun nukkeleikit ja pukemisriisumisleikit alkavat kiinnostamaan lasta, voisi olla terveempää hoivata söpöä jakinkarvasta ja bambusta neulottua pullukkarimpulaa kuin sitä pelkkää b:llä alkavaa tikkua. Snooshyn mukana saa myös lapun, mistä selviää tiibetiläisen kutojan nimi!

Meillä Snooshya opetetaan juuri unikaveriksi rinnan tilalle, noita jalkoja kun on ilmeisen kiva räplätä unta etsiessä.Jackson Reese-kosteuspyyhkeet

Jackson Reesen kosteuspyyhkeet sopivat kaikista herkkäihoisimmallekin lapselle ja niitä myydään isommissa ja pienemmissä paketeissa. Itse suosin pientä pakkausta, minkä pakkausmateriaali maatuu, koska kotona käytämme ihan vain vettä puhdistuksessa. 10 kpl:n paketti on sopivan kokoinen matkoille mukaan eikä liinojen kuivumista tarvitse pelätä.

Merkiltä on tullut markkinoille myös loistava apu nuhanenille, nose nuzzles jonka suomennan nyt tönkösti nenän niistopapereiksi. Uskoakseni jokainen lasta niistättävä on törmännyt evvk-ilmiöön lapsen puolelta. Nämä niistopaperit ovat suolavesiliosta ja aloeveraa sisältäviä kosteuspyyhkeitä, joilla homma käy huomattavasti iisimmin ja nenän aluekin voi hyvin. Tosin ei nämäkään mitään fanfaareja testilapselta saaneet (saimme noita lapsimessuilta), mutta itku ei tullut niin herkästi kuin kuivalla paperilla matoja nenästä metsästäessä.

Nose nuzzleseja ei valitettavasti vielä uudesta verkkokaupasta löytynyt, mutta uskoisin sen olevan vain ajan kysymys milloin ne sinnekin rantautuvat. Myös muita merkkejä ei vielä ollut ihan koko valikoimaa saatavilla, mutta eiköhän se valikoima kesän myötä kasva.

Onnea siis uudelle nettikaupalle ja seuraavana sitten kivijalkapuotiä pystyyn, eiks jeh? ;)

3 kommenttia

 1. Mites oli noiden aurinkosuojapuikkojen kanssa, sopiiko ne ihan mineille, saitko koskaan vastausta kyselyyn? (Haparoivan mutsimuistin perukoille on syöpynyt kuva puikoista ja siihen liitetystä tekstistä, jotta olisit kysellyt asiaa valmistajalta/maahantuojalta.) Pahoin pelkään, että nyt kymppikuinen ipana on perinyt punatukkaiselle tyypillisen ihotyypin punatukkaiselta isältään, joka kärähtää about kuullessaan aurinkosääennusteen seuraavalle päivälle. Siinä tapauksessa ei paljon lohduta lyhythihainen ja -lahkeinen uv-suojapuku jonka tulin hankkineeksi ja pitäisikin löytää joku pikkukakruille sopiva aurinkosuojatuote. :)

  VastaaPoista
 2. Sain! Ja siis valmistajan suositus on se +3 vuotta, eikä ne sitä muuta. Maahantuojan kanta oli kuitenkin joustavampi ajatuksella parempi suojata jollakin turvallisella kuin olla suojaamatta jos lapsi on palavaa sorttia.

  Meillä on kans siis punapää ja kyllä mä ton puikon aion hankkia kesäksi. Millään sarjalla ei taida olla ihan pienille vauvoille suojatuotteita kasvoihin, mihin aion puikkoa käyttää. Lopullinen päätös siis jää vanhemmalle, mutta mä ainakin suojaan punatukka-sinisilmän poskipäät aivan taatusti jollakin kesällä. Nyt on vielä ollut suht helppo kun on lippis ja pitkät hihat päällä.

  VastaaPoista
 3. Oukkidoukki, tämä on todellakin pääsee ykköseksi hankintalistalla! Luulenpa ettei tuon turvallisempaakaan tuotetta ihan helposti löydy. Kiitos tuhannesti avusta! :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images