Sinistä ja keltaista makuuhuoneessa

Meillä ei ole päiväpeittoa eikä tule. Tykkään siitä, että pussilakanoilla voi muuttaa makuusoppemme tunnelmaa. Iso makuuhuoneemme on jaettu ...

Meillä ei ole päiväpeittoa eikä tule. Tykkään siitä, että pussilakanoilla voi muuttaa makuusoppemme tunnelmaa. Iso makuuhuoneemme on jaettu kaapilla kahteen osaan, toisella puolella tehdään enemmän leikkihommia ja toisella puolella on yhteinen sänkymme, missä vietetään paljon aikaa nukkuen, lukien ja muuten vain köllötellen.

Minä, kuten muutkin Bellablogien kirjoittajat, sain mahdollisuuden valita Luhta Homelta vähän uutta piristystä kotiin ja se todellakin tuli tarpeeseen. Olin jo katsellut neule-pussilakanaa kaupassa sillä silmällä, joten tiesin heti mitä halusin. Sinisen neuleen lisäksi toiseksi pussilakanaksi valikoitui keltainen Dyyni, koska halusin sekoitella kuoseja ja värejä kevään kunniaksi. Näiden lakanoiden seuraksi otin vielä hillitymmän värisen rahin, minkä virka on aika laaja. Välillä se on ollut yöpöytä, välillä tuoli ja joskus jopa taaperokärryn korvike.

Kuten kuvista näkyy, meillä ei lakanoita paljon mankeloida ja peitoissa todellakin köllötellään pitkin päivää. Pienet rypyt kuuluvat elämään (myös julisteessa, joka on mystisesti tippunut noin sata kertaa lapsen päiväunien lopuksi seinältä).

Erityisen ihastunut olen tuohon harmaaseen rahiin, mikä yllätti laadukkuudellaan 6-0. Se on todella jämäkkä ja materiaaleiltaan laadukas huonekalu, mikä toimii makuuhuoneen lisäksi myös olohuoneessa loistavasti. Sitä varjelen tällä hetkellä sydän syrjällään, sillä lähestulkoon kaikki huonekalumme ovat saaneet viimeisen kuukauden aikana banaanikuorrutuksen.

Värit sininen ja keltainen ovat varmaan monille aika provosoivat näinä jännittävinä jääkiekkoaikoina, mutta itse kun en ole lätkänaisia, en välitä. Kirkkaista väreistä on mukava herätä aurinkoiseen aamuun ja aurinkoa on onneksi nyt riittänytkin.

----------------------

Bella suosittelee osiosta löydät aina ajankohtaiset Bella-yhteistyöt, nyt siis Luhta Homen värikkäät uutuudet. Itse suosittelen myös katsomaan millaisia muutoksia muut bloggarimme ovat tähän mennessä tehneet Luhta Homen tuotteilla, fiilishän on jokaisessa täysin erilainen ja kirjoittajansa näköinen.




ps. Luhta Homen facebook-sivuilla on arvonta loistavin palkinnoin, käyhän osallistumassa!

22 kommenttia

  1. oikein kiva kokonaisuus tuli! ja vaikka olen lätkänaisia, en huomannut tuota swedu-juttua ;D
    poikasi on kovin suloinen! :)

    VastaaPoista
  2. Voi, noi siniset on hienot!! Niin on keltasetkin :) Terkkuja! Ihanille ihmisille...tuo poika on niin söötti! Oikea gullunge! Eli siis söpöläinen;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Pojan kuva on aika harvinaista herkkua täällä blogissa, mutta ajattelin että se kompensoisi ryppyiset lakanat ;)

    VastaaPoista
  4. Olipas kiva kuulla mielipide tuosta rahista, se on kiehtonut omaakin silmää jo jonkun aikaa, mutta en ole päässyt liikkeeseen asti tutustumaan laatuun.

    Olipas myös kovin kaupallinen postaus. Siis on näitä ollut ennenkin, mutta nyt ensi kertaa se ei ollut semmoinen sivumaku vaan itse pääasia. Tämä ihan arvoneutraalina huomiona.

    VastaaPoista
  5. Toi neuleen kuvio on minusta tosi kiva! Modernisti mummo :D

    VastaaPoista
  6. Joo, sen materiaali oli kyllä hyvä ja se on muutenkin jämäkkä, yllätyin jopa hieman :)

    Ja juu, tämä on kaupallinen postaus, Luhta Home on Bellablogien yhteistyökumppani. Siksi tuossa on tuo Bella commercial tunnus, että lukija tietää takana olevan myös kaupallinen yhteistyö, vaikka mielipiteet ja tuotevalinnat ovatkin ihan omiani.

    VastaaPoista
  7. wau, ompa hienoja kuvia! kuka lie ottanut? ;)

    VastaaPoista
  8. hihi, unohdin muuten mainita! Sorry!

    VastaaPoista
  9. Onpas pirtsakan näköinen! Ja toi rahi on harmaana ihana! Pakko ehkä saada seki :D

    VastaaPoista
  10. Kivoja hetkiä,
    voi niin ihana lapsi,
    rehellisesti kaupallinen postaus, se on jees.

    Eikä ole meilläkään päiväpeittoa peittämässä kauniita(tai kulahtaneita) petivaatteita:)
    Kivaa viikonloppua!(Olen tulossa sinne päin huomenna siivouspäivänä kiertelemään , mutta hitto se on luvannut sadetta, tuulta ja kylmää. (No, lantsarit jalkaan)

    VastaaPoista
  11. mä tein sellasen nopean päätelmän, et pöly ja puklu ei erotu harmaasta! voi olla, et jossain vaiheessa tulee hankittua toinenkin kun tuota nyt kierrätetään huoneesta toiseen.

    VastaaPoista
  12. lakanat on monta neliömetriä hyvää tilaa sisustaa koti väreillä! ja nyt me ollaan pedattu vähän fiiliksen mukaan sininen tai keltainen päälle, se muuttaa tosi paljon ilmettä.

    voi se siivouspäivän ilma on muuten harmi :( mut toivottavasti teet hienoja löytöjä!

    VastaaPoista
  13. Tosi hyvän näköinen väriyhdistelmä!

    VastaaPoista
  14. Ai niin, onko tuossa kuvassa sulla jalassa ne sun uudet farkut? Onko pysynyt käytön ja pesujen myötä hyvin ryhdissä?

    VastaaPoista
  15. On! Ja ne on ihan mahtavat, pysyny hyvänä ja vyötärö anto just sopivasti periksi. Juuri tulin kappahlista, kun ostin toiset mustana. Nyt on farkkuja kesäksi!

    VastaaPoista
  16. Jeah, mäkin tykkään tollasesta reippaammasta väritykityksestä :)

    VastaaPoista
  17. Ilonen väriyhistelmä teijän lakanoissa, saman värisistä oon haaveillu mut niistä finlaysonin norsufantti sellasista. Onko tossa pussilakanassa kaks erilaista puolta vai onko sulla tossa kaks peittoo päällekkäin? laadukkaat(merkki) pussilakanasetit on muuten kalliita, se on het 70/80 euroo ku ostaa parisänkyyn hyvät lakanat.

    VastaaPoista
  18. joo, tässä on Luhta Homen dyyni (keltainen) ja neule (sininen) pussilakanat kumpikin. Myös ne norsut on tosi hienoja, mutta liian lapsellisia omaan makuuni kun meillä nukutaan mun sängyssä me kumpikin.

    Hyvät pussilakanat on kalliita, mutta näitäpä muuten sai 59.90 2 kpl seteissä ainakin HobbyHallista! Mulla tulee satsattua muutenkin lakanoihin (nämä siis kuitenkin sain) kun niissä on niin iso pinta-ala jotain kivaa kangasta ja ne muuttaa hienosti kodin ilmettä...varsinkaan jos ei käytä päiväpeittoa :)

    VastaaPoista
  19. Mä en ollu edes tajunnu et norsulakanat on lasten mallistoa, mun mieski oli ihan messissä, et joo tollaset ois kivat. :)
    Toi pinta-ala juttu on kyllä totta, meillä on niin ruma päiväpeittoki.
    En oo muistanu Ellokselta kattookaan lakanoita, kiitti vinkistä!

    VastaaPoista
  20. Eli siis HobbyHallista ;) En tiedä onko Elloksella!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images