Salattu elämäni fashionistana

Kävin Näytös 2012-tapahtumassa katsomassa Aalto yliopistosta valmistuvien vaatesuunnittelijoiden mallistot muotinäytöksessä sekä tiiramassa ...

Kävin Näytös 2012-tapahtumassa katsomassa Aalto yliopistosta valmistuvien vaatesuunnittelijoiden mallistot muotinäytöksessä sekä tiiramassa myös muutamien jo nimeä saavuttaneiden vaatemerkkien uudet tuulet. Mallistoasioissa aion pysyä tiukasti äitibloggarina ja totean vain, että potkupukuja ei ollut ja muutenkin tuntuivat suunnitelleet puvut vain aikuisille. Mutta pitkästä pitkästä aikaa laitan ruutuihinne asukuvaa. Huvittavaa asussa on se, että käytän noita kuteita aika usein muutenkin, mutta Suvilahti tuntuu tekevän ihmeitä legginssi-tunika-vaatetukselle. Ei näytä Itiksen Lidlissä samalta ei.

Huvittavana yksityiskohtana on musta-valkoinen ja cooli kangaskassi. Voisi kuvitella, että olisi jostakin hienommastakin skeittiliikkeestä hankittu, mutta vaikka totuus on aivan toinen. Printti on hieno ja kuuluisan katutaiteilijan tekemä (muistaisi vain että kenen...), mutta säkki onkin Polarn o. Pyretin ensi syksyn mallistosta! Sain sen viime viikolla ja ihastuin kovasti yllättävään Pop-kuosiin. Tänään muuten hankin Popilta puna-valkoraidallisen huivin itselleni pääpannaksi. Minttu nauraa partaansa, kun musta tulee kaiken taistelun jälkeen myös Pop-mamma. Ei tule! Asusteet on ok, mutta lastenvaatteita en ala käyttämään!!!!!

15 kommenttia

 1. Hienot legginssit! Saakohan noita vielä jostain?

  VastaaPoista
 2. Nämä on sellaiset doo good-merkin luomupuuvillapöksyt, mutta epäilen ettei näitä enää saa. Kannattaa katsastaa Kaksitvå merkin tämän kevään mallistoa, siellä on minun mielestäni hyvin samanhenkiset trikoohousut.

  VastaaPoista
 3. sää kävit ne hasbeenit!!!!!

  VastaaPoista
 4. nou. nuo on keväällä hankitut puukkarit, ne mitä himoitsin oli mustat nilkkurit

  VastaaPoista
 5. uuh mä en muistanutkaan että sulla on tollaset. ihan kesät!

  VastaaPoista
 6. Lol! "en muistanutkaan"...sä et ole ikinä käynyt meillä :D Mä en ole esitellyt kenkäkokoelmaani, mikä on kyllä aika pieni kun jalan nuemro kasvoi tossa sattuneista syistä. Mut nää tilasin keväällä samalla kun sellaisen ihanan pilkullisen 50's uikkarin.

  VastaaPoista
 7. eiks sulla muka oo ollu noi joskus jossain kuvassa vai muistanksmä väärin?

  kai meinaat lähtä kesällä hietsuun siinä uikkarissa, noissa, isoissa arskoissa ja pyykkimuijahuivissa silleen ould skuul?

  VastaaPoista
 8. Emmä muista oisko ollu jossain kuvassa! Ehkä? Toki oon menossa rannalle, mutta ehkä jonnekki syvälle metsään silti.

  VastaaPoista
 9. Hei! Jäin miettimään olikohan meillä tänää yhteinen kyyti pois Kumpulan kylähulinoilta 730-linjalla ...taisit jäädä Hagiksessa tai ennen pois ja minä jatkoin reppulapsen ja vaunulapsen kanssa keskustaan. Jotenkin myöhään tajusin, et sehän taisit olla sä. Kiitos vaan kivasta blogista, muutamia kuukausia oon seurannut ja paristi kommentoinut.

  Tiuhti

  Ps. toivottavasti ei ala julkisuus ahdistaa ja et jumahda sinne Kontulaan ;D

  VastaaPoista
 10. hei, me käytiin kyllä siellä hulinoilla, mut mielestäni bussimme oli 52 ja jäätiin Sörnäisissä pois. Poika istui lähes koko matkan sylissä punainen lakki päässä. Ja hei, me ei asuta Kontulassa :) Annevee aina muistaa siitä mainita.

  VastaaPoista
 11. ok-se oli sitten joku jonka kovasti toivoin olevan sinä ja sun poika;D tai se skidi ainakin istui niissä rattaissa.
  Jotenkin luulin, et Kontulassa, mut sekin meni metsään.
  Höh.

  Tiuhti

  VastaaPoista
 12. Mun piti kans kysyä noista sun pökistä. Vitsit kun oon etsinyt kesäksi itelleni jotain mustavalkoisia legginsejä, enkä löydä mistään. *höh*

  VastaaPoista
 13. hihihi, no en naura! just hyvä! kattelinkin fb:ssä jossain kuvassa että ompas sulla kivan näköinen huivi päässä! oliko se just se? mullakin käytössä lapsi raukoilta ryövätty huivi, mutta se tuskin yllättää.. Hienolta näytit, eikä se oo vaan toi miljöö.

  VastaaPoista
 14. Jus se :D Sascia jo sanoi, et kesä sopii mulle kun selkin on nähnyt tän lyylin talviluukin mihin ei värikkäät huivit sopinut :D Kiitos!

  VastaaPoista
 15. No siis kaksitvå on merkki jolla pitäisi olla samankaltaisia leggareita, otappa yhteyttä ja kysy voisko ne myydä online vaikka!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images